Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Evlilik cuzdani icin yeminli tercume goturmem gerekiyor mu? Dosyamdan hersey hazirda bekliyoruz ama Avukat boyle birsey istemedi bizden.

• Merhaba, tercümesini yaptırın bence. Çok uzun bir süreç zaten hiç birşeyi şansa bırakmayın derim.

• @Gizem-Alioglu merhaba, siz interview maili almis miydiniz? Tarihi paylasirsaniz cok sevinirim. Ben de sira bekliyorum😊

• Acil yardıma ihtiyacım var finansal documents de i864 belgesinin yanında 2023ün mü taxı yüklenecek yoksa 2021de dahil mi yeni dq olmuş ve bilgi sahibi olan arkadaşlardan yazarsa sevinirim bizde joint sponsor's da olacak avukat yabancı ingilizce mail atıyorum arada yanıt veriyor arada vermiyor.Eşimde pek anlamıyor 50 gün oldu bir yükleme içi bitmedi iyice psikolojim bozuldu 😔😔😔

• @Olkan-Oflaz-0 Selamlar, öncelikle hayırlı olsun inş bizde atlatırız sorunsuz şekilde bu konsolosluk olayını.
    Bir kaç sorum olacaktı; biz NVC'ye direk e devlet üzerinden aldığımız belgeleri yükledik. Ayrıca konsolosluğa götürmek için mesela Nufüs kayıt örneğini Nüfus Müdürlüğünden mühürlü, adli sicil kaydını mühürlü vs. alıp götürmek gerekiyor mu ? Ve I-864 formunu NVC'ye direk adobe üzerinden imzalayıp yüklemiştik, mülakata giderken ıslak imzalı vs istiyorlar mı? Teşekkürler.

• @mevlanus merhaba, covid için hiç aşı olamamışta olsanız geri çevirmiyorlar. Süreç devam edecek yani. Ben bugün test için Ankara’daydım.

• Arkadaşlar merhabalar saha önceden k1 vizesine başvuruğ red almış ve şu an evlilik vizesi sürecinde olan kimse yok mu?

• @JohnK dümdüz e devlet çıktısı apostil vs gidip kurumlardan almak için zamanınızı harcamayın. Sadece adli sicil kaydını arşiv kaydı içeren şeklinde alın yeterli

• @gulsah123 ewet tamamen unutmuşum onu eklemeyi.

IR-1
    I-130 Applied: 16/03/2023
    I-130 Approved: 02/03/2024
    NVC Welcome Letter: 05/03/2024
    NVC Documents Submitted: 18/03/2024
    DQ: 29/03/2024
    Interview Date: 12/11/2024
    Visa Issued:
    Received passport:
    USA Entry:

• @JohnK
    Benim avukatım mülakata giderken herseyin orjinali olsun diye israrla tembihledi beni. Eşim ve ben bu sorduklariniz hepsini imzali mühürlu gidip yerlerinden aldik.

• Herkese merhabalar, eşim az önce muayeneden cikti. Covid ile ilgili hicbisey sormadilar veya istemediler. Toplamda 13500 tl odedi.

• Merhaba arkadaşlar, biz adlı sicil kaydını ve vukatli nüfus kayıt örneğini sisteme kaydettikten sonra birini kaybettik dün gidip yenisini aldım orijinal haliyle aynı apostil işlemini de yaptırdım görüşmede sorun olur mu, bilgisi olan var mı acaba?

• Bugün saglık islemleri icin unganlara gittim. Malesef balgam testine kaldım.Sonucun 2 ayda cıkacagını soylediler. Daha once benzer deneyim yasayan kimse oldu mu ? Ya da bilgisi olan kimse var mı? Gorusmeye gitmeme engel olmadıgını ancak sonucu beklemem gerektigini soylediler

• @tubfrdmn Merhaba. covid testi mi istediler? Aşı olayına ne dediler?

• @serkanbuk bildiğiniz bir rahatsızlığınız varmıydı ciğerlerinizde

• @Esra-Lewis Zaten o belgeler 1 ay geçerli. Görüşmeye gideeken hepsinin son tarihli halini götüreceğiz. Ama yine de siz e-devletten barkodlu belge bölümünden aynısının çıktısını alabilirsiniz.

• @Gizem-Alioglu Gözünüz aydınnnnnnnnnnn! 🥰 Darısı hepimizin başına. 🙏🏻

• @Ezgi-2 çok teşekkür ederim 🙏🏻🤍

• Selamlar, mülakata girenler deneyimlerini paylaşabilir mi ve bize örnek olması açısından sorulan soruları da yazabilir misiniz?Şimdiden teşekkürler

• @serkanbuk böyle bir testi ilk kez duyuyorum bunu size özel mi istediler yoksa herkese bu test yapılıyor mu aşırı merak ettim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |