IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@gulsah123 ewet tamamen unutmuşum onu eklemeyi.
IR-1
I-130 Applied: 16/03/2023
I-130 Approved: 02/03/2024
NVC Welcome Letter: 05/03/2024
NVC Documents Submitted: 18/03/2024
DQ: 29/03/2024
Interview Date: 12/11/2024
Visa Issued:
Received passport:
USA Entry: -
@JohnK
Benim avukatım mülakata giderken herseyin orjinali olsun diye israrla tembihledi beni. Eşim ve ben bu sorduklariniz hepsini imzali mühürlu gidip yerlerinden aldik. -
Herkese merhabalar, eşim az önce muayeneden cikti. Covid ile ilgili hicbisey sormadilar veya istemediler. Toplamda 13500 tl odedi.
-
Merhaba arkadaşlar, biz adlı sicil kaydını ve vukatli nüfus kayıt örneğini sisteme kaydettikten sonra birini kaybettik dün gidip yenisini aldım orijinal haliyle aynı apostil işlemini de yaptırdım görüşmede sorun olur mu, bilgisi olan var mı acaba?
-
Bugün saglık islemleri icin unganlara gittim. Malesef balgam testine kaldım.Sonucun 2 ayda cıkacagını soylediler. Daha once benzer deneyim yasayan kimse oldu mu ? Ya da bilgisi olan kimse var mı? Gorusmeye gitmeme engel olmadıgını ancak sonucu beklemem gerektigini soylediler
-
@tubfrdmn Merhaba. covid testi mi istediler? Aşı olayına ne dediler?
-
@serkanbuk bildiğiniz bir rahatsızlığınız varmıydı ciğerlerinizde
-
@Esra-Lewis Zaten o belgeler 1 ay geçerli. Görüşmeye gideeken hepsinin son tarihli halini götüreceğiz. Ama yine de siz e-devletten barkodlu belge bölümünden aynısının çıktısını alabilirsiniz.
-
@Gizem-Alioglu Gözünüz aydınnnnnnnnnnn! 🥰 Darısı hepimizin başına. 🙏🏻
-
@Ezgi-2 çok teşekkür ederim 🙏🏻🤍
-
Selamlar, mülakata girenler deneyimlerini paylaşabilir mi ve bize örnek olması açısından sorulan soruları da yazabilir misiniz?Şimdiden teşekkürler
-
@serkanbuk böyle bir testi ilk kez duyuyorum bunu size özel mi istediler yoksa herkese bu test yapılıyor mu aşırı merak ettim.
-
@Ezgi-2 covid aşılarınızın çıktısını istiyorlar enabızdan. Covid aşısı ya da testi yapılmıyor. Sadece normal aşı yapıyorlar.
-
@lina bildigim bir rahatsızlıgım yok.
-
merhaba!
gocmenlik i-130 formumuzu onaylandi, bilgi vermek acisindan toplamda 14.5 ay surdu. NVC den email aldik , "notice of immigrant visa case creation" notuyla. Nasil account olusturulacagi, hangi belgeler istendigi tek tek aciklanmis. Belgeleri en kisa zamanda toplayip submit edecegiz. Email her ikimize de gonderilmis, esimden istenen belgeler mevcut. ama bu islemleri TR deki spouse (beneficiary) yapiyor degil mi? Nvc abd deki kisiden (petitioner) affidavit of support ve diger finansal belgeler sunmasini istiyor diye okumustum baska bir baslikta. Bu durumda Abd'deki spouse(petitioner), emaildeki talimatlari izleyip ceac'dan tum islemleri kendisi yapabilir mi? Email TR deki spouse'a yazilmis.
Nasil bir yol izlemeliyiz? @crazycells
Cok tesekkurler -
@Refiks rontgen sonucuna gore yapılıyor. Cogu kişi iicn gerek gorulmuyor
-
Bu ileti silindi! -
@Gizem-Alioglu hanfandi bu belge international bir belgedir, bunun aslini yaninda bulundurmaniz fazlasi ile yeterli olacaktir. Zaten sistemlerinde bu cuzdan mevcut. Sorun olsa idi, gorusme surecine ulasamazdiniz.
-
@Olkan-Oflaz-0 eşinizin sponsorluk belgelerinin orijinal belgesini istediler mi acaba
-
@tubfrdmn Bilgi için çok teşekkürler. Kafa karıştırıcı bir durumdu bu olay. Öğrenmemiz çok iyi oldu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum