Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@ATS16 hocam gocmenlik basvurulari gocmen olmayan vizeyi etkiler.
    dv farkli bir sey.

immigration intent ile alakali bir durumunuz varsa(onayli i140), gocmen olmayan vize almaniz inanilmaz zordur.

• ⭐⭐⭐⭐

@charon bu kullanıcının sorduğu durum B1/B2 ve DV idi, ona atfen yazmıştım. Her bir vize türünün kendi detayı var, gelecekteki forum kullanıcıları bunları okurken kendi özelinde ayrıca değerlendirecektir süreci.

• ⭐⭐

@ATS16 gocmen olmayan vize turlerinde vizenin verilme sarti aynidir(hepsinde,dual intent vizeler haric);
    -bu kisi ulkesine Geri donecek mi?

Onayli i140 immigration intent tasir. Sikinti burada. B1dir, c1ddir,j1dir,ana kural ayni.

• @gucarslan yani iyi ki de müdahale ettiniz.Tebrikler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Sefkan-Ozardug siz yine "%99 bakmazlar, belge götürmeyin" tavsiyelerini dinlemeyin bence. Belgeleriniz yanınızda olsun. Görevli isterse gösterirsiniz, istemezse de size bir zarar olmaz, çok ağır değil taşımak. En azından riske atmamış olursunuz görüşmenizi.

@charon, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Sefkan-Ozardug %99 genel mudurun hazirladigi mektuba bakmazlar,okumazlar, sormazlar bile.

• Ds 160 formunu doldururken tahmini bir seyahat planı yazıyoruz . Otel rezervasyonu yapmamız şart mı acaba ?

• @dubliner hayir, otel yada ucak rezervasyonu yapmayiniz lutfen.

• Herkese merhaba, randevuları öne çekme durumuna takıldım kaldım, var mı bunun bi kolayını bilen? Ancak ilk aldığım tarihin 4 ay öncesine kadar çekebildik 2 kez, ve sürekli ama sürekli türkiyeden ve amerikadan kontrol ediyoruz.

• ⭐⭐

@merlin2020 hintlilerin yaptığı bir program var, eklenti olarakta indirilebiliyor. Onu indirebilirsiniz.
    rushvisasnow ücreti mukabilinde bu hizmeti veriyor.

• @dubliner www.booking.com dan seyahat edeceğiniz bölgeye yakın bir otel seçin bütçenize uygun olsun ve adresini girin iletişim bilgilerini girin...

• Merhabalar, ben schengen ile almanyadayım şuan ve b1/b2 ye buradan başvuracağım. Daha önce istanbulda bir defa red almıştım. Burada başvurmadan önce bir iki avrupa ülkesini daha ziyaret edeceğim ve usa ya tur ile gitmeyi düşünüyorum. Bilmem ve dikkat etmem gereken bir bildiğiniz yada tecrübeniz oldu mu?

• ⭐⭐

@WernerZiegler almanyada daimi yada geçici ikametiniz var mı? Yoksa ikamet ülkeniz harici turist vizesi almak genellikle çok zordur.

• @selamibasaran Hayır 6 aylık vize aldım ve bu ikinci gelişim ama ikamet iznim yok. Buraya kuzenle birlikte seyahat etmek için geldim. 3 kişi amerikaya gideceğiz ve biri alman vatandaşı diğerinin ise oturma ve çalışma izni var. B1/b2 ye vatandaş olmayan ile başvuracağız.

• Teyzem için DS-160 formu doldurduk, ödemeyi amerikadan yapmam sıkıntı olur mu makbuz açısından yani konsolosluk açısından ? Bir de belge gönderme lokasyonu daha sonradan güncelleyebilmem mümkün mü ? Şimdiden teşekkürler!

• ⭐⭐

@merlin2020 belge gönderme lokasyonu ne? pasaportun yollanacağı adresi mi kastediyorsunuz?
    ödemeyi isterseniz pakistandan yapın farkeden birşey olmaz 🙂

• ⭐⭐

@WernerZiegler eğer yakın zamanda b1 reddi aldıysanız ve başka ülkeden başvuracaksanız bu genelde visa shoppinge girer.
    Oturumunuz yoksa sıkıntılı bir durum, şansınızı deneyebilirsiniz tabi.

tamamen profilinize bağlı ve önceki redden beri profilinizin nasıl değiştiğine göre değişir.

• @charon evet sanırım özel bi adrese teslim istiyorsak eskta para veriyoruz diye duydum da, onu sonra da güncelleyebilir miyiz acaba merak ettim ☺

• ⭐⭐

@merlin2020 ptt dışı adrese yollamak istiyorsanız ücret aliniyor.
    ais websitesinden değiştirebilirsiniz. Deadline'i görüşmeden 2 gün önceydi hatırladığım kadarıyla.
    ais websitesine bakmanızı öneririm. Orada yazar.

• @charon Neredeyse iki yıl oldu ve red veren görevli doğru düzgün belgelerime bakmadı. Önümde olan herkese de red veriyordu belki de politik bir sebeb bilmiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@charon @merlin2020 mülakatsız yenileme ise, pasaportun geri gönderileceği adresi en geç talimatlar e-mailini aldıktan 24 saat içerisinde güncelleyebiliyorsunuz. 24 saati aştığınızda değişikliğe izin vermiyor, seçilen PTT şubesine teslim ediliyor sadece.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |