(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
3 kere j1 vizesi aldım biri 1 senelikti diğerleri 4 aylık ama 2 kez abd gittim ilk aldığımda coronadan dolayı gitmedim avrupa ülkelerinde bulundum artı balkan turu yaptım babamda turist vizesi var babamla abd gezisi yapıcaz maddi sponsorum olacak 200 bin dolar bi oara göstericez çalısmıyorum çünkü yeni abd den döndüm stajyerdim amerika da , dv2025 tahlilisiyim . şubat gibi abdye gidip gezmeyi düşünüyoruz babamla ama türkiye abd elçiliği için bekleme süresi fazla bu yüzden bosna hersek abd elçiliğine email attım ve buraya gelip vize mülakatına girebilirsiniz diye cvp aldım ne yapmamı tavsiye edersiniz şimdiden teşekkür ederim bide isveç vizesine başvurmuştum isveç vizem onaylandı
-
Bosna Hersek ABD elçiliğine e-mail atarken hali hazırda DS260 formu doldurarak göçmen vize başvuru sürecinin içerisinde olduğunuzu, DV2025 çeşitlilik göçmen vizesi kurası kazananı olduğunuzu beyan etmiş miydiniz sorunuzda?
Geçmiş yıl tecrübelerini okuduğunuzda hali hazırda göçmen vize başvurusu sürecinde olan ve/veya yasal ikameti haricinde başka bir ülkeden göçmen olmayan vize türü başvurularında red alma durumunun söz konusu olduğunu okuduğunuzu düşünüyorum, bu durum tabii sizin de red alacağınız anlamına gelmez. Her konsolosluğun her başvuran kişi özelinde ayrı değerlendirmesi söz konusu. Bol şans
-
@ATS16 peki eğer dv lottery 2025 süreci bittikten sonra eğer mülakat alamazsam veya kota biterse turist vizesine süreç bittikten sonra başvurursam bir problem oluyor mu ?
-
"Belkide türküleri sevmeyen bir kafa taşçı kim bilir.
şeklinde bir ifade saldırgan ve kışkırtıcı bir ifadedir.
bunun böyle olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ama; bu tür ifadelere forumda yer vermedik, vermeyeceğiz.
şikayetinizi bireysel olarak bütün resmi kurumlara yapabilirsiniz.
sizin hezeyanınız, başkalarının süreçlerini etkilemeyecek şekilde olmalı.eğer forum kurallara uymak konusunda zorluk yaşıyorsanız, forumda kalmayabilirsiniz.
bunu seve seve sağlayabiliriz. bildirmeniz yeterli.. -
Göçmen vize başvuruları ve göçmen olmayan vize başvuruları birbirinden bağımsız, birbirini etkilemeyen süreçler.
Forumdan bazı kullanıcıların üzülerek tecrübe ettiği üzere, kota veya mülakat alamama nedeniyle göçmen vize süreçleri olumsuz sonuçlanan geçmiş yıl DV talihlilerinden süreç bittikten sonra göçmen olmayan vize başvurusu olumlu sonuçlanan forum kullanıcıları mevcut.
-
@charon abd evrağa bakmazdı hani.
-
-
@ATS16 hocam gocmenlik basvurulari gocmen olmayan vizeyi etkiler.
dv farkli bir sey.immigration intent ile alakali bir durumunuz varsa(onayli i140), gocmen olmayan vize almaniz inanilmaz zordur.
-
@charon bu kullanıcının sorduğu durum B1/B2 ve DV idi, ona atfen yazmıştım. Her bir vize türünün kendi detayı var, gelecekteki forum kullanıcıları bunları okurken kendi özelinde ayrıca değerlendirecektir süreci.
-
@ATS16 gocmen olmayan vize turlerinde vizenin verilme sarti aynidir(hepsinde,dual intent vizeler haric);
-bu kisi ulkesine Geri donecek mi?Onayli i140 immigration intent tasir. Sikinti burada. B1dir, c1ddir,j1dir,ana kural ayni.
-
@gucarslan yani iyi ki de müdahale ettiniz.Tebrikler.
-
@Sefkan-Ozardug siz yine "%99 bakmazlar, belge götürmeyin" tavsiyelerini dinlemeyin bence. Belgeleriniz yanınızda olsun. Görevli isterse gösterirsiniz, istemezse de size bir zarar olmaz, çok ağır değil taşımak. En azından riske atmamış olursunuz görüşmenizi.
@charon, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Sefkan-Ozardug %99 genel mudurun hazirladigi mektuba bakmazlar,okumazlar, sormazlar bile.
-
Ds 160 formunu doldururken tahmini bir seyahat planı yazıyoruz . Otel rezervasyonu yapmamız şart mı acaba ?
-
@dubliner hayir, otel yada ucak rezervasyonu yapmayiniz lutfen.
-
Herkese merhaba, randevuları öne çekme durumuna takıldım kaldım, var mı bunun bi kolayını bilen? Ancak ilk aldığım tarihin 4 ay öncesine kadar çekebildik 2 kez, ve sürekli ama sürekli türkiyeden ve amerikadan kontrol ediyoruz.
-
@merlin2020 hintlilerin yaptığı bir program var, eklenti olarakta indirilebiliyor. Onu indirebilirsiniz.
rushvisasnow ücreti mukabilinde bu hizmeti veriyor. -
@dubliner www.booking.com dan seyahat edeceğiniz bölgeye yakın bir otel seçin bütçenize uygun olsun ve adresini girin iletişim bilgilerini girin...
-
Merhabalar, ben schengen ile almanyadayım şuan ve b1/b2 ye buradan başvuracağım. Daha önce istanbulda bir defa red almıştım. Burada başvurmadan önce bir iki avrupa ülkesini daha ziyaret edeceğim ve usa ya tur ile gitmeyi düşünüyorum. Bilmem ve dikkat etmem gereken bir bildiğiniz yada tecrübeniz oldu mu?
-
@WernerZiegler almanyada daimi yada geçici ikametiniz var mı? Yoksa ikamet ülkeniz harici turist vizesi almak genellikle çok zordur.
-
@selamibasaran Hayır 6 aylık vize aldım ve bu ikinci gelişim ama ikamet iznim yok. Buraya kuzenle birlikte seyahat etmek için geldim. 3 kişi amerikaya gideceğiz ve biri alman vatandaşı diğerinin ise oturma ve çalışma izni var. B1/b2 ye vatandaş olmayan ile başvuracağız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum