Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@halildnrts34 E-nabızdan İngilizce olarak çıkartabilirsiniz.

• Merhaba herkese, 7 ocakta hong kongta mülakatım bulunmakta. Mülakat öncesinde alacağım sağlık randevusu için nicolson ve andersona mail attım. 18 kasımdan beri bekliyorum. Bu 4 günde içeriği değiştirip bir daha atmıştım. Ancak yine dönmedikleri için bugün farklı bir mailimle tekrardan mail attım (önceden onlardan dönüş almış birinin içeriğine benzer).
    Ayrıca telefonla aradım, başta Çince konuşan bir kadın karşılıyor sonrasında sizi seçeneklere yönlendirip ''mesaj bırakın'' diyip kapatıyor. Bir de Wp üzerinden yazmayı düşünüyorum. Sizce bu durumda ne yapabilirim ? @gucarslan @ATS16 @Serapp

• ⭐⭐⭐

@halildnrts34 Selamlar, Viyana özelinde E nabızdan ingilizce ve karekodlu alınabilir.. Antikor sonucuna göre MMR, Hep B, Varicella dan aşı kartınıza göre de TD ve Influenzadan muafsınız..Çok güzel bir karne bana kalırsa..👍 Sadece Covid19 uygulaması bekliyor sizi ..

• ⭐⭐⭐⭐

@10urdmn Biz Dr.Nicolsona gece mail attık ve sabah 4’te (orada saat 9 idi) telefonla aramıştık. Size şu adresten mail attık dedik, bir dakika dedi, maili buldu ve bize randevu verdi. Belki sabah canlı biri ile konuşmak mümkün oluyordur, bilmiyorum.

Diğer sağlık kuruluşuna da mail atın ve aynı şekilde saat 4’te telefon edin.

WhatsApp uygulaması var mı bilmiyorum.

• @Serapp dediğinizi uygulayacağım Serap hanım. Çok teşekkür ederim.

• Bu ileti silindi!

• @atilla-04 Merhaba telefon ile ulaşabilirsiniz. Biz öyle aldık .

• @Serapp sağolun teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Talha-Cadırcı sorunuzu sormanız gerekendoğru konu başlığı aşağıda, buradan cevap anlamayabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları

Sevgiliniz ile evlendiniz mi? Sizi dosyasına ekledi mi ve onunla beraber ABD’ye gidecek misiniz?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Flight101 antikor testini ingilizce olarak çıkardım az önce fakat sağlık ocağından aldığım aşı kartına e-nabız üzerinden ulaşamıyorum, onu nasıl çıkartabilirim ingilizce olarak, bilginiz var mı? ayrıca Covid-19, Polio ve Tdap için hiç bir hastane (özel ya da devlet fark etmeksizin) aşı yapmıyor. Son çare olarak bu aşıları Molnar'da olmayı planlıyorum artık.

• Arkadaşlar bizim de dün akşam ESC sayfamız güncellendi. Mülakat tarihi olarak 9 Ocak görünüyor tüm aile için. Henüz mülakat maili almadık.

• Bilgilendirme için teşekkür ederiz serap hanım. Mailinizi drsnicolson'lu adres mi yoksa drnicolson'lu adrese mi gönsermiştiniz bizi bilgilendirebilir misiniz teşekkür ediyorum. 🙏

• ⭐⭐⭐

@halildnrts34 Bence artık hiç aşı ile ilgili aksiyon planı yapma, covid zaten yok mecburiyetten Viyana da olunacak...Burada küçğk bir trick var Mılnar sadece Td yi kabul etti diye dün bir haber geldi. Dolayısıyla sizin bu yıl içinde yaptırdığınız Td var kabul ederse amenna, etmezse tdap+polio yu uygularlar...Max iki aşı ile muayeneyi bitirirsiniz..
    Öte yandan dr aşılarınızın e-nabız da görünmesi gerekiyor, eskiden olduklarınız da mı görünmüyor?

• @samedt Forumdaki birkaç kişi drnicolson mailinden dönüş almış, ben 2 mailede mesaj attım nolur nolmaz diye

• Dosya taşıma mailin de belirttiğimiz otel adresinde kalmamız zorunlumudur acaba arkadaşlar

• ⭐⭐⭐⭐

@MehmetY esc sayfanız zaten mülakat mailiniz hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐

@halildnrts34 e-nabızda pdf i türkçe ve karebarkodlu veriyor sanırım...

• ben j1 vizesi ile abd de stajyerdim ve bana selective service den kağıt geldi ama vatandaş değilim sadece ssn var diye herhalde gelöiştie ne yapmam lazım? büyük ihtimalle yanlışlıkla gönderdiler dv2025 süreci mi etkiler mi ?

• Arkadaşlar ağustos ayında dosyamı Türkiye’den hongkonga taşımıştım sıra numarama yakın kişiler randevu maili aldı fakat bana mail gelmedi. Konuyla ilgili öneriniz varsa yardımcı olur musunuz ?

• Merhaba aşı gerekliliğinde grip aşısı ve hepatit A var mıydı arkadaşlar? Siteden o listeyi bulamadım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |