Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@dehaningizemi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

15 kasımda bir mail aldık
    bilgilerimizi girdiğimiz linkte mülakat tarihimiz ocak 13 olarak bangkok'da gözüküyor. ( Ancak Bir mülakat Maili olarak gelmedi direk siteye yönlendirdi)

Aldığınız bu mail zaten mülakat maili. Hayırlı olsun.

Buradan kendiniz için ds-260 formu doldurup submit edin, confirmation sayfasından da çıktı alın.

• ⭐⭐⭐⭐

@sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Hong Kong 10 Ocak mülakat randevusu maili şimdi geldi, @gucarslan bey 20 gün kadar erteletmek istiyorum siz ne dersiniz bu konuda, Olumsuz bir etki yaratır mı?

Mülakat tarihi almak oldukça zorlu bir süreç. Bu nedenle erteleme talebinde bulunmanızı önermem.

• @rezanclz diplomalar cift dilli ama qr code yok yanlis anlasilmasin diye yazmak istedim. Bu sekilde Viyana icin gecerli degil midir?

• @Serapp cevabınız için sağolun Serap Hanım, olmazsa iki kez gidip geleceğiz bu şans bir daha elimize geçmeyebilir, bir de size sormak istediğim bir soru var sordum ama gerilerde kaldı aradım benzer bir şey bulamadım, pasaport başvurusu pazartesi randevum var elime ulaşmasını bekleyip yeni pasaportu mu sağlık kurumuna bildireyim yoksa elimde olan 6 aylık pasaportu mu bildireyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@sezen Elinizdeki pasaportu bildirin ama yeni bir pasaport çıkarttığınızı, henüz elinize geçmediğini ve vizenin yenisine basılmasını istediğinizi, gelirken ikisini de yanınızda getireceğinizi bildirin.

• @Bluey e devletten de çıktı alın mezuniyet için

• @RuhunGemisi eşim Almanya doğumlu ama 4 yaşında gelmiş vatandaşi da değil,bildiğim kadarıyla 16 yaştan küçükken yaşanan yerlerden adlı sicil kaydı alınması gerekmiyor öyle değil mi

• @sevdemimi tamamdir tesekkurler bunu da edevletten Türkçe olarak aldim. "no translation requiered for eDevlet documents" olarak belirtmis Viyana oraya kacirmisim.

• Diplomalar için e-devletten çıktı mı almak gerekiyor mutlaka? Diplomam Türkçe, ben çevirme yaptırıp, noter tasdiki ve apostil yaptırdım. Benim yöksis kaydim edevlette gozukmuyor.

• @Uzuzi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi eşim Almanya doğumlu ama 4 yaşında gelmiş vatandaşi da değil,bildiğim kadarıyla 16 yaştan küçükken yaşanan yerlerden adlı sicil kaydı alınması gerekmiyor öyle değil mi

Bu bende de büyük bir ikilem yaratmıştı geçtiğimiz günlerde sağolsun Uğur bey açıklık getirdi konuya

@gucarslan, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

@RuhunGemisi burada eksik tek nokta,
    "doğum ülkenizden" de adli sicil kaydı almanızdır.

kısaca; almanya'da doğmuş ama 3 yaşında oradan ayrılmış ve artık türkiye'de ikamet eden ve sadece yazları akrabalarının getirdiği nuss knacker çikolatayı yiyen de doğum ülkesinden (almanya) bu belgeyi almalı.

• @Falcon-1 2008 öncesi lise mezuniyeti yok sistemde zaten siz her şeyi yapmışsınız

• @Bluey en güncel bilgiyi konsolosluktan alabilirsiniz dogrulama icin qr kod kullaniyorlar apostil islemi yapabilirsiniz

• @Cansu-mer Merhaba Cansu hanım bunları söylemek için biraz daha erken gibi bütün taşlar ocaktan sonra yerlerine oturacak aslında bekleyip göreceğiz inşallah bizlere de sağ salim Hong konga gidip vizelerimizi alıp dönmek nasip olur.

• @leylaa cok tebrik ederim, bu süreçte çokça dertleşme firsatimiz oldu. Vizeyi kendim almış kadar mutlu oldum 🙂

• @bahar_aydin Ahh çok teşekkürler, darısı sizin başınıza. Sizin de güzel haberlerinizi tez vakitte alırız inşallah

• merhabalar, benim bir kaç sorum olacak. sevgilime greencard çıktı ve ankara yerine kcc ile viyana'ya dosyayı taşıdık. mülakat tarihi belli oldu ama "Please confirm this date." yazısına aklımız takıldı. Acaba nasıl confirm edebiliriz veya gerek varmı?

"Your DV interview is scheduled for Thursday 23 January at 1 PM. Please confirm this date.
    Please be prepared to submit at the time of the interview"

Screenshot 2024-11-22 at 00.27.59.png

• hong kong mülakat mailimizi aldık 10 ocak için, yakın tarihli gidecekler var mı

• malum muscat mülakat tarihi bekleyenler var ama tayland 10 binlere kadar mülakat dağıtıyor bu yüzden taylandı düşünmeye başladım ve tayland aşırı ucuz bir yer tayland da işlemler ortalama kaç gün sürüyor muayene ve vize mülakatı ? bu cn numarası ile tayland mı muscat mo daha mantıklı veya hong kong? maliyetten dolayı tayland mantıklı geliyor bana ama bu cn numarasına mülakat verirler mi acaba

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐

@Cansu-mer Selamlar...Hangi tabloya baktığınızı bilmiyorum ancak 22 bin ve üzeri dosyalar geçen sene temmuz ayında current oldu..Planlamanızda bir hata olmasın diye düzeltmek istedim..👋

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |