Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz Merhaba, current olduktan sonra direk Viyana'daki Amerika Konsoloslugu'na email atarak dosyamı tasidim. Hayir kimse öyle bir soru sormadı, çok easy idi süreç. Belge teslimindeki calisan kumral ve hafif dalgalı bir kadındı.

• 8 Ocak Hong Kong mulakat maili geldi

• @leylaa ben kcc ile tasidigimda bana böyle bir soru gelmisti ve soruyu soran da tarifinizdeki görevliydi 🙂 bilgilendirme icin tesekkürler

• @Falcon-1, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan merhaba, DS-260 formunda Amerika’daki adreste yaşayan arkadaşımin ilk isminin baş harfini eklemeyi unutmuşum, adres ve geriye kalan hersey doğru, ilk ismini de ilk harf ve nokta olarak kullaniyor. Formu düzeltmeye gerekli olan bir şey değildir diye düşünüyorum şimdiye kadar okudugum örneklerde, sizce mülakat esnasında söylemem yeterli olur mu ya da hiçbir şey yapmaya gerek yok mu?

Zaten Amerikaya ilk girişte Green Card ve SSN'in teslim edileceği adreste değişiklik yapmak isteyip istemediğinizi soruyorlar, sadece bunun için açtırmayın bence 🙂

• Covid-19 aşısını, Bangkok'taki sağlık muayenesinin yapılacağı hastane dışında yine BK'da başka bir yerde yaptırmak doğru olur mu acaba, yoksa en sağlıklısı randevumuz neredeyse o hastanede yaptırmak mıdır? Ya da nerede yaptırdığının bir önemi olmadan aşı kartı olduğu sürece bir sorun olmaz mı..

• @Falcon-1 sakın böyle bir şey için formunuzu tekrar açtırmayın. Çok önemsiz bir bilgi.

• @Bluey aldım hocam o maili bugün, teşekkür ederim

• @gizemctr bende drs ye mesaj attım ama bi türlü cevap alamıyorum

• Viyanayi bekleyen arkadaşlar maillerinizi kontrol edin. 23 Ocak randevu verilmiş bana

• Merhaba Hong Kong 10 Ocak mülakat randevusu maili şimdi geldi, @gucarslan bey 20 gün kadar erteletmek istiyorum siz ne dersiniz bu konuda, Olumsuz bir etki yaratır mı?

• Merhaba, ben de bugün KCC den Hong Kong için 8 Ocak tarihine mülakat mailini aldım

• @Flight101 Merhaba, Viyana'ya gitmeden tüm aşıları halledelim diye düşünmüştük fakat bulunduğumuz ilçedeki hiçbir hastane antikor testi yapmıyor. Sırf antikor testi için il merkezine gitmemiz lazım, ayrıca yazdığınız aşılar da bulunduğumuz ilçenin sağlık ocaklarında yok. Aşıları Viyana'da sağlık muayenesinde mi yaptırmak mantıklı olur yoksa yol masrafı ve aşı masraflarını göze alıp Türkiye'de mi yaptırmak daha mantıklı olur? (3 kişi vize mülakatına gireceğiz.)

• @Katzfiell_ 1 gun icerisinde size yapabilecegi asi sayisi belli, bence TR de saglik oacaginda ya da eczaneden alip yapabileceklerinizi burda yapin. Asi sonrasi asilarin yan etkisi de olacaktir illaki

• ⭐⭐⭐

@Katzfiell_ @leylaa hanıma katılıyorum..Derdimiz ücreti değil bir günde çoklu aşı uygulamasına maruz kalmamak..Daha önce büyük devlet hastaleri veya eğitim araştırma hastanelerine başvurulması gerektiğini söylemiştim...İmkan varsa oralara ulaşmaya çalışmalısınız.
    Bir küçük hatırlatma imzanıza mülakat yeri satırı ekleyiniz, mesaj içeriğinizde Viyana yazmamış olsaydınız türlü türlü cevaplar alabilirsiniz...😉

• @mbt4272, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Viyana için diploma tercümelerini İngilizce yeminli tercümana çevirtiyoruz.Ek olarak noter onayı gerekiyor mu? Teşekkürler

Bu iletinin hemen üstünde Viyana konsoloslugun istediği belgeleri yazdım bir bakarsanız kafanızdaki soru işaretleri gider. Kolay gelsin

• ⭐⭐⭐

Bugün haber bekledikleri konsolosluklardan 2nl lerini alan talihli dostlarımızın heyecanını paylaşıyor ve "Excel" diyorum anladınız siz....😉

• @mbt4272 cift dilli ya da tamamen ingilizce ise ve qr kod var ise ceviriye ya da noter onayina gerek yok

• Hong Kong, Viyana ve bilemediğimiz diğer kazananı az (Avusturyalı, Hong Konglu) ama mülakatı çok dağıtan konsolosluklar sayesinde 51350 lik vize kotası bu yıl çabuk dolar. Bizim EU1-EU15000 lik listede bile 600 üzerinde kişilik vize talebi var. Bu liste TR den kazananların 2/7 sini temsil ediyor. Cutoff 15000 olduğu anda neredeyse 2000 vizeyi sadece Türk vatandaşları dolduracaktır. Geçen yıl toplamında bile Türk vatandaşları max 1200 den az vize aldılar. Herkes hızlıca dosyasını taşımaya odaklansın. Geçen yıl ki hüsranı bu yıl kazanca çevirelim.

• Değerli forum üyeleri Almanya doğumlu olduğum için şuan yurt dışından alınması gereken adli sicil kaydı ve Formul A(uluslararası doğum belgesi) konularını araştırıyorum.Bildiğim kadarıyla bu iki belge dışında yurt dışından almam gereken bir belge yok.
    Formul A konusunda takıldım. e-devletten Formul A kolayca alınabiliyor ve orada haliyle doğum bilgilerim yazıyor.Formul A belgesini illa ki Almanya'dan almam gerektiği konusuna emin olamadım.Bu konuda net bir bilgi/deneyimi olan var mı acaba?

Sicil kaydı konusunu hallettim Almanya doğumlu olup sicil kaydı alması gereken biri varsa ve halledemediyse bana özelden yazabilir

• ⭐⭐⭐

@hDundar Selamlar....Hekimler yaptıkları işlemlerde hep güvenli bölgede kalmak istiyorlar, bu ara ayrı bir dertleri daha var o yüzden tatsızlar...Antikor testinizin sonucunuza göre 2 aşıya düşüyorsa sıkıntı yok, orada yaptırın..Bizim de covid ve tdap+polio (tek enjeksiyon) Viyana ya kalacak...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |