DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gkhnvrlk1 hayır gerekmiyor.
-
@akara yatırımlarınızı, ilgili kurum yetkililerinin imza sirküleri şekilde beyan edebilecekseniz olur.
-
@Batuhan-Aksoy-0 farklı bir mail adresinden yollayın.
ayrıca asıl talihlinin dosyasının taşınması yeterlidir. -
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
Sürecinizi adım adım planlamanızı tavsiye ederim. Önceliğiniz mülakat tarihi almak ve mülakat için gerekli belgeleri hazırlamak olmalı.
Dosyanızı taşıdığınız konsolosluk hesap hareketlerinizde maddi birikiminizi sorgulayan bir konsolosluk ise, sizde altınlarınızı şimdiden bozdurmak istemiyorsanız, altınlarınızın asıl talihli adına resmi bir bankada açılmış bir altın hesabında olduğuna ve zamanı geldiğinde bankadan bahsi geçen altınların TL veya USD karşılık değerini gösteren bir evrak alıp alamayacağınızı kontrol etmeniz gerekiyor.
Vize süreciniz olumlu sonuçlanırsa, altınların USD’ye ne zaman dönüştürüleceğini o zaman karar verirsiniz. Benim görüşüm Türkiye’de iken USD’ye dönmeniz, TEB’de açacağınız hesaba transfer edip ABD’ye gittiğiniz zaman Bank of America’da açacağınız hesaba en az işlem ücreti ile transfer etmeniz olur.
Para transferi detaylarına ve dikkat edilmesi gereken hususlara ABD-Türkiye Arası Para Transferleri başlığından ulaşabilirsiniz. Bol şans
-
@serserotek Ben sizin profilinize girip tüm yazışmalarınızı okumak zorunda değilim. Bilgi talebinde bulunuyorsunuz ama hangi konsolosluk için bilgi talep ettiğinizi imzanızda yazmıyorsunuz. Şuan siz bu forumda ne yazarsanız yazın insanlar ilk önce ''Sanırım Ankara'dan mülakat bekliyor'' diye düşünür.
-
@cemciftcioglu
Beyefendi sizin imzanız da acaba hangi konsolosluk olduğu yazıyor mu -
@cemciftcioglu
Sorup öğrenmeye çalıştığım konu herhangi bir konsoloslukla ilgili olabilir zaten genelde istenen bir şey genel bir konu özel olarak istenen bir şey değil ve çok merak ettiyseniz dediğim gibi profilime girip yazışmalarımı okuyabilirsiniz öyle armut piş ağzına düş şeklinde bir yaklaşımla kimse bir yere varamaz aylardır bu forumda yazışmaları okuyan insanlar var biraz araştırma da yapmak gerekir yani -
@serserotek @cemciftcioglu dosyanızı taşıdığınız konsolosluğu lütfen imzanızda belirtin.
-
@serserotek çünkü Ankara. Dediğim gibi taşıma yapıp yazmazsanız biz sizi Ankara'yı bekliyorsunuz olarak algılarız. Burada işinizi kolaylaştırmak için birbirimize yardım ediyoruz.
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan Forum’da imza da konsolosluk belirtmek gibi bir kural yoktu ama mademki belirtmek gerekiyor herkes de buna uyuyorsa tabii ki gerekli düzenlemeyi yaptım
-
@serserotek uzun zamandır var lütfen kontrol edin.
-
Bu ileti silindi! -
@ATS16
çok teşekkür ediyorum bu konuyu eşimle tekrardan bir gündeme getirelim bakalım önerdiğiniz için sonsuz teşekkürler -
@bahar_aydin @Flight101 Merhaba, sağlık ocağında oldum bu aşıyı oradaki doktor TR de TDAP olmadığını TD yapabileceğini söyledi. TD aşısı sağlık ocağında ücretsiz yapıldı. Pazartesi günü 18'inde Viyana'da sağlık kontrolüm vardı TD aşısının yapıldığını TR'de TDAP ın olmadığını söyledim kabul ettiler ve ekstra bir aşı yapmadı. ( 37 yaşındayım )
-
Arkadaşlar sitenin arayüz ile ilgili bir problem mi var acaba sol taraftaki menüler sekmesini yanlışlıkla kaydırdım zaman tekrardan geri kapatamiyorum ve komple tarayıcıyı kapatıp açmak zorunda kalıyorum (iphone) bu sorunla karşılaşan başka birileri var mı
-
Merhaba Dr Nicolsondan dönüş alamadığını söyleyen kişiler vardı.
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/HNK-Hong-Kong.html bu adreste mail adresi [email protected] olarak görünüyor ama ben daha önce forumda paylaşılmış olan [email protected] adresine mail atmıştım. Anladığım kadarıyla dr adresine atanlar dönüş alabildi ama drs'ye atanlar alamadı. İki mail adresleri mi var web sitesindeki adres mi yanlış bilmiyorum ama bir kontrol edin. -
@serserotek evet bu sorun bendede oluyor çözümü sayfayı yenileyince çözülüyor ben öyle yapıyorum. Sayfayı yenileyince kaldığınız yerden düzgün şekilde devam ediyorsunuz
-
@leylaa merhaba vizenizin onaylanmasını temenni ediyorum.
-
Arkadaşlar mülakat tarihi için gelen mailde “Please confirm this date.” diye bir ibare geçiyor. Buna istinaden belirtilen tarihi onayladığıma dair bir mail atmam falan gerekiyor mu ya da bir şey yapmama gerek var mı? Daha önce forumda böyle bir şey okumadım ama yine de sormak istedim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum