Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@yuzu Merhaba, bol şans diliyorum. AOS süresince Los Angeles civarında geçireceğiniz 3 ay, Houston’da geçireceğiz 8 aydan daha az maliyetli olur. Houston’a sakın ama sakın bulaşmayın, benim sürecimi ve iletilerimi mutlaka okumanızı öneririm. Yaşamayan bilemez.
İmzanızı ekleyin.
-
@ATS16 merhaba teşekkür ederim tavsiyeniz için. Kariyer alanım ve hedefim doğrultusundaki en merkez yer LA. Çoğu şirket orada olduğu için şimdilik o bölgeyi düşünüyorum. AOS çok zaman alan ve çok masraflı bir süreç. Ama bir yandan da o kadar süre boyunca bir yerde geçireceğim ve orada bağlantılar edinip oranın sistemini öğreneceğim. Zaten AOS sonrası taşınmak ve iş aramak için yine o bölgeye bakmak zorundayım. o yüzden en azından AOS boyunca vakit geçirdiğim yerde önceden bağlantılar edinirim, çevreyi ve sistemi tanırım alışırım diye düşündüm yerleşik düzene geçmeden önce. Masraflı olacak ama daha az maliyetli bir yer seçip bağlantı kurma, çevre edinme, o bölgeye alışma vs gibi şeyleri tekrarlayarak adaptasyon sürecini uzatmak istemiyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@Flight101 teşekkür ederim. Maaliyetleri hesaplarken bazı giderler konusunda az çok fikir verdi bana.
-
@Henry-bloor bizi misafir edebilecek birini ayarlayabilsek başka yerleri değerlendirirdim kesinlikle Çünkü çok masraflı tüm süreç. Süreç boyunca çalışamamak ayrıca zorlaştırıyor. Öyle olunca hemen aşağıya yanıt olarak yazdığım gibi düşündüm

-
@m-güler072762 bültenlere nereden bakıyorsunuz acaba , sıralama olarak açıklanan
-
@yuzu gönlünüzden geçtiği gibi olsun, bol şans

-
Bu ileti silindi! -
-
Merhabalar, 21.500TL ye uçak bileti ve tarihlerinin paylaşıldığı bir sayfa linki paylaşacağım. Sayfa ile alakam yoktur, reklam değildir. Buradaki insanlara faydalı olacağını düşünüyorum.
Taze vize sahiplerinin ucuza bilet almasına fayda sağlarsam ne mutlu bana

Sağlıcakla..
-
@mr-wolf Ankara için beklemek hata olur tabiki herkesin kendi kararı ve imkanlariniza göre karar vermeniz gerek
Tabi bir de kota gerçeği var son aylarda tasirsaniz dahi kotanın dolması gibi bir durum da söz konusu
O yüzden bana göre erken ve doğru şekilde adım atılmalı kolaylıklar diliyorum -
-
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
Şu an, mülakat alıp almamamız fark etmeksizin bir bekleme sürecindeyiz. Bu süreçte, aşılar ve evraklar gibi işlerle meşgul oluyoruz. Bunun dışında, eğer her şey yolunda gider ve vizemi alırsam, ABD'de çalışacağım iş üzerine düşünmekteyim.
Bu düşüncelerimin sonunda, Türkiye’de hem aile mesleğimiz hem de atölyemiz olduğu için ve aynı zamanda bu mesleği yapmakta olduğumdan dolayı marangozluk yapmayı düşünüyorum. Ancak forumda marangozluk konusunda çok fazla bilgi bulamadım ve sizlere danışmak istedim. ABD’de marangozluk konusunda bilgisi olan, bu alanda çalışan veya bu işlerle uğraşan bir tanıdığı olan biri varsa, bana yardımcı olabilir mi?
Ayrıca, Türkiye’de çelik yapılandırmada çalıştım. Press bakımı, CNC operatörlüğü ve kaynak işleri konusunda da tecrübem var. Çelik yapılandırma alanında da bana yardımcı olabilecek birisi varsa, şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi akşamlar dilerim.
-
@istalin youtube'da remzi güven kulenç avukat var. bu konuda kendisi daha deneyimli aylık 1 yayın açıyor veya mail üzerinden sorunuzu sorabilirsiniz
-
@salihcak0 forumdaki arama butonunu kullanırsanız sorduğunuz soruya kısa bir sürede ücretsiz, doğru ve tecrübe edilmiş en hızlı yanıtını bulabileceksiniz @istalin, danışman avukata istisnai konularda başvurmak pişmanlığınız olabilir.
-
@ATS16 prosedürler değişebilir. tabii ki burdan da yardımı dokunacak bilgilerde var tabii ki ama sektörün içinden bir avukat ücretsiz şekilde yardımcı oluyor. canlı yayınlarda sorusunu sorabilir veya mail üzerinden iletebilir
-
@salihcak0 o zaman siz onunla ilerlersiniz çekilişi kazandığınızda.
lütfen insanları forumda rahatça bulabileceği bilgiler varken dv hakkında zerre bilgisi olmayan diplomasını cosco'daki indirimden almış avukatlara yönlendirmeyin. -
Merhaba,
Dosyamı Paris konsolosluğuna taşımak istiyorum. Paris konsolosluğu için sadece Schengen vizesi yeterli mi yoksa oturum izni vs. istiyorlar mı ? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba -
@azo01 Selamlar...
Bucketlist..
- Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
- DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
- DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
- Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması...İşte link
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları - DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...
-
@azo01 konsolosluga gore degisir. Mail atip sormaniz lazim
Benzer Başlıklar
122
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k