Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @minnesota normalde sizin birak bu dandik durumu nereden araba alirim kredi karti yaparim ev kiralama sirketleri ve is verenler ile iletisime gecmeniz lazimdi en gec ocak basinda 4000 kusurluler alirdi.Durum hem aci hemde komik yaziklar olsun

• @merve34 tebrikler bol şans

• @minnesota türkiye için mi konuşuyorsunuz her yer için mi

• @merve34 tebrikler bol şans 🤞

• @16bilgin dostum bu excell tablosunu nereden indirebiliriz

• Merahaba herkese, Biz case no yuksek oldugu icin AOS yolunu sectik. Subat/Mart ayinda gelmeyi planliyoruz. Surec boyunca LA ve civarlarinda ikamet edecegiz. Annem, Ben ve 12 yasinda kucuk bir kopegimiz var. AOS sureci cok masrafli oldugu icin ev arkadasi ariyoruz. bizlerle beraber bu sureci yasayan ve surec boyunca ev arkadasligini dusunen varsa bizimle iletisime gecebilir.

• @yuzu para kisitli ise ucuz yere gidin los Angeles da ne isiniz var houston/san antonio iyidir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yuzu

Öncelikle bol şans. Los Angeles'da lojistik olarak size destek olacak bir tanıdığınız yok ise @Henry-bloor'un dediği gibi bu zorlu süreçte yaşam maliyetlerinin yüksek olduğu bir yer değil, DV2024 tecrübelerine veya bu forumda danışmanlık veren kişilerin tavsiyelerine istinaden performansı iyi olan field office'e yakın bir yerleşim yeri seçmeniz yararınıza olacaktır.

• ⭐⭐⭐

@yuzu Sürecinizde başarılar...Önceki iki cevaba katkıda bulunmak adına şu siteyi incelemenizi tavsiye ederim.
    https://www.salary.com/research/cost-of-living

• Merhaba ben bişey sormak istiyorum mesela ben dosyamı taşımadım mayıs 2025 e kadar bekledim örneğin mayıs 2025 de benim sayımda current oldu muscat da muscat a taşıyabiliyormuyum?bi de bu taşıma süreci olumlu olursa ne kadar sürüyor?

• Merhabalar ,

Mülakat davetleri 1.300'lerde kaldı galiba. Kasım ayında davet mailleri devam eder mi acaba yoksa Aralık - Ocak gibi mi gelir ?

• @mr-wolf muscat konsolosluğu ile iletişime geçip taşıma talep edebilirsiniz tabiki ama yogunluklarina göre kabul edebilir ya da etmeyebilirler ya da hiç geri dönüş yapmayabilirler tamamen onların inisiyatifinde

• @Uzuzi öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. O zaman Türkiye yi hiç beklememek lazım bi umut belki gelir diye beklesem mi dedim ne kadar erken dosya taşısam o kadar iyi

• ⭐⭐⭐⭐

@mr-wolf, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba ben bişey sormak istiyorum mesela ben dosyamı taşımadım mayıs 2025 e kadar bekledim örneğin mayıs 2025 de benim sayımda current oldu muscat da muscat a taşıyabiliyormuyum?bi de bu taşıma süreci olumlu olursa ne kadar sürüyor?

CN9XXX ile Ankara'yı beklemek maalesef doğru bir yaklaşım değil. Bu süreçte 'Aşamalar' başlığındaki detayları dikkatlice okumanız faydalı olacaktır. Orada bu tür durumlar için gerekli açıklamalar ve öneriler yer alıyor.

• @yuzu Merhaba, bol şans diliyorum. AOS süresince Los Angeles civarında geçireceğiniz 3 ay, Houston’da geçireceğiz 8 aydan daha az maliyetli olur. Houston’a sakın ama sakın bulaşmayın, benim sürecimi ve iletilerimi mutlaka okumanızı öneririm. Yaşamayan bilemez.

İmzanızı ekleyin.

• @ATS16 merhaba teşekkür ederim tavsiyeniz için. Kariyer alanım ve hedefim doğrultusundaki en merkez yer LA. Çoğu şirket orada olduğu için şimdilik o bölgeyi düşünüyorum. AOS çok zaman alan ve çok masraflı bir süreç. Ama bir yandan da o kadar süre boyunca bir yerde geçireceğim ve orada bağlantılar edinip oranın sistemini öğreneceğim. Zaten AOS sonrası taşınmak ve iş aramak için yine o bölgeye bakmak zorundayım. o yüzden en azından AOS boyunca vakit geçirdiğim yerde önceden bağlantılar edinirim, çevreyi ve sistemi tanırım alışırım diye düşündüm yerleşik düzene geçmeden önce. Masraflı olacak ama daha az maliyetli bir yer seçip bağlantı kurma, çevre edinme, o bölgeye alışma vs gibi şeyleri tekrarlayarak adaptasyon sürecini uzatmak istemiyorum.

• Bu ileti silindi!

• @Flight101 teşekkür ederim. Maaliyetleri hesaplarken bazı giderler konusunda az çok fikir verdi bana.

• @Henry-bloor bizi misafir edebilecek birini ayarlayabilsek başka yerleri değerlendirirdim kesinlikle Çünkü çok masraflı tüm süreç. Süreç boyunca çalışamamak ayrıca zorlaştırıyor. Öyle olunca hemen aşağıya yanıt olarak yazdığım gibi düşündüm :(

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k