DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
@olowen Hayırlı olsun vizeniz, yeni yaşamınızda başarılar.
-
@olowen Detaylı anlattığınız için teşekkür ediyorum. Deneyimleriniz bize ışık tutacak, kaydediyorum. Yeni kıtadaki yeni hayatınızda başarı ve mutluluk diliyorum. Şans sizinle olsun :)
-
@olowen Merhaba hayırlı olsun ben hongkong için hangi mail adresine mail attığınızı sorabilir miyin bu arada eşimin excell de bilgileri mevcut 3500 lerde numaramız konsolosluğa mail atmak istiyoruz .Sizden destek almak istiyorum.
-
@olowen Hayırlı olsun
-
@olowen Sen anlatırken ben yaşıyor gibi hissettim , darısı başımıza . Şansın bol olsun
-
@olowen hayırlı olsun vizeniz bol şans🍀
-
@10urdmn hep birlikte o masanın başına oturacağız, inanıyorum :)
-
@olowen inşallah

-
@brccc [email protected] mail adresleri, Navigator kullanarak nasıl bir mail atmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca mail içeriğine pasaport fotoğrafınızı eklemeyi unutmayın.
-
Merhabalar,mülakat sonrası durum kontrolü yapmaya çalışıyorum CEAC'tan ama"geçersiz göçmen vizesi dosya numarası"diyor.Ne yapmalıyım sizce?
-
@Senem-Yukselen büyük ihtimal case numberla diğer numarayı karıştırıyorsun
-
@16bilgin Diğer numara?Case number ımı yazıyorum.Doğrusu bu değil mi?2025 le başlayan?
-
@Senem-Yukselen , @16bilgin
Merhabalar, goruntulemiyor olmaniz normal, veriler 1 ocak tarihinden sonra aktif hale geliyor, bu ilgili iletiyi okumanizi tavsiye ederim. -
@ugursway Tamamdir👍Teşekkür ederim .
-
@olowen tebrikler. a’dan z’ye, tane tane çok anlaşılır bir şekilde anlatmışsınız. yeni hayatınız için bir mutluluk dileği de benden…
-
Merhabalar,
Greencard icin toplanmasi gereken evraklari e devletten indirmek yetiyor mu , yoksa turkce olan evraklari yeminli tercuman yada noter ile ingilizceye cevirmemiz gerekiyor mu ? Bir de valilikten apositil yapiliyor mu ?. Bilmedigim icin soruyorum yardimci olursaniz cok sevinirim. -
@Fuat-ERDOĞAN Mülakata gireceğiniz elçiliğin istekleriyle alakalı. Kimi yer noter onaylı apostilli belge ister, kimi yer ise yeminli çeviriyi kabul eder. Formul A Formul B gibi evrakları e-devletten alabilirsiniz gideceğiniz yere göre. Diğer belgeler için ise elçilikten gelen yönergeleri takip edin. e-epostil diye devletin web servisi var. 2-3 belgeyi apostil yaptırabiliyorsunuz. Denemenizi öneririm.
-
@Senem-Yukselen gözünüz aydın olsun tebrikler
-
Merhabalar Yanlıș sordum galiba , Ankarada mulakata girmek icin soruyorum. Mesela mulakat maili aldiniz ve Ankarada mulakata giriyorsunuz . Gerekli olan evraklar şu sekilde
Mulakat icin gereken belgeler soyledir:
Su anki ve daha onceki pasaportlariniz
(not: uzerine vize basilacak pasaportunuz, mulakat gunu en az 8 ay daha gecerli olmali)
Pasaport teslim alma yeri kaydi (AIS-PTT Kaydi).
Diploma (sadece cekilis talihlisi icin lise ya da daha ust bir diploma)
(not: eger hala ogrenciyseniz, okuldan alacaginiz ogrenci belgesi ve transcript belgesi de yeterli.)
Nufus kayit ornegi (vukuatli)
Arsiv kayitli adli sicil belgesi (belge 'arsiv kayitli' olmali!)
Saglik Raporu
Banka hesap cuzdani (ya da Mali Gecim Kanitlari)
Amerikan vizesi standartlarina uygun 2 tane 5x5 cm fotografGreencard icin toplanmasi gereken evraklar bu kadar mi ? bu evraklari e devletten indirmek yetiyor mu ?, yoksa turkce olan evraklari yeminli tercuman yada noter ile ingilizceye cevirmemiz gerekiyor mu ? Bir de valilikten apositil yapiliyor mu ?. Bilmedigim icin soruyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.
-
@Fuat-ERDOĞAN Önce imzanızı şu şekilde düzenleyin lütfen. Sorunuzun cevabı bu başlığın ilk iletisinde var zaten. Sürecin takibi için de bu başlığı okumanızı öneririm: https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum