EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@tufank super :) tebrikler hocam. buyuk bir ilk yuk kalkti uzerinden darisi diger onaylara ve tum bekleyenlerin basina...
-
@tufank hayırlı olsun👏👏👏 darısı bizlere
-
@tufank hayırlı olsun , 2025 in ilk aylarında DQ olursun muhtemelen , sonrası içinde su gibi aksın geçsin konsolosluk randevunu da kutlayalım :)
-
@tufank bey tebrik ederim ve buna sonun başlangıcı diyebilir miyiz? :)
-
@btek14 çok teşekkürler hocam. gerçekten büyük bir yükmüş bu. çeken bilir diyebiliriz :)
-
@grounddreamer çok teşekkürler. bakalım hayırlısı. tek plan konsolosluk değil, vizemiz var. bülteni takip edeceğiz.
-
@emrebalc1 teşekkürler, bakalım neler olacak. bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :)
-
@tufank süper haber çok sevindim abi senin adına darısı mülakat mailine inşallah 🙏
-
Hayırlı uğurlu olsun Tufan hocam. Çok sevindim sonunda bitmesine. Darısı bizlerin başına👍 Umarım 2025 yeni mali yılda da birlikte C yi görürüz.
-
@tufank beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır… tebrikler
-
@tufank ilk onayımızı aldık :D bence hepimize onay geldi sanki öyle bir his :D
-
@tufank Ooo süper haber :) tebrik ederim,vizeyi aldığınızı da görmeyi bekliyoruz en kısa zamanda :)
-
@tufank Çok sevindik Tufan hocam.. darısı tüm bekleyenlere en kısa sürelerde :) I-140 ve sonrasındaki süreçler de su gibi akıp gider inşallah.
-
@tufank Congratulations! 🎉
Gelen mailin başlığı harika. Beklediğiniz bu güzel haberi almak harika bir şey olmalı. Tüm emeğiniz ve sabrınız sonunda karşılığını buldu!
Darısı diğer bekleyenlerin başına! Bu güzel haber, aynı süreçte olan herkese umut olur umarım.
Tekrar tebrik ederim. -
@tufank bey tebrikler :) yolumuzu aydınlatmaya devam ediyorsunuz. Sonraki süreçte de şans yanınızda olsun inşallah :)
-
@tufank gözünüz aydın, tebrikler.
bu işin ucu aos'a çıkar, benden söylemesi ;) -
@gucarslan öyle görünüyor :) ülkedeki gelişmeleri takip ettikçe zor tutuyoruz kendimizi ama bülten malum çok geride, izleyip ona göre hareket edeceğiz.
-
Bu arada DOL tarafındaki son durum şu şekilde:
Benim de onay aldığım Ağustos 2023 dosyalarını incelemeye devam ediyorlar..
Ağustos 2023
Toplam dosya sayısı: 15,837
Onay bekleyen dosya sayısı: 6,860 (43.32%)Q VE R harflerine başladılar fakat L, M, N, O, P harflerinden hala epey bir dosya var. Tahminime göre bu ay içerisinde ( gelecek hafta olabilir) Eylül 2023 dosyalarını da işlemeye başlayacaklar. Ben tam sınırda onay almış olabilirim. Eylül dosyaları da işin içerisine girince biraz daha yavaşlayacak Ağustos dosyaları. Sonra bekleyen dosyalardan bir kısmı RFI alacak ve işlemleri uzayacak.
Aşağıda Ağustos 2023 için harflere göre toplam dosya ve işlenme sayıları mevcut. ( 14 Kasım 2023 itibariyle)

-
@tufank Bu harfler ne anlama geliyordu? Kaçırmış olabilirim.
-
@kngslyr06 ETA 9089 formunda yer alan sponsor firmaların baş harfleri.
Ağustos 2023 için harfe göre ilerlediler ama Eylül 2023 dosyaları için nasıl olur bilmiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum