Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Senem-Yukselen tebrikler

• @olowen yolun açık olsun 🤚🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@olowen tebrikler, detaylı anlatımınız için elinize sağlık. Bundan sonraki süreçte size ve ailenize kolaylıklar diliyorum, bol şans...

• @olowen tebrik ederim yeni yaşamınızda başarılar

• @olowen gayet ayrıntılı ve püf noktalarını içeren bir yazı olmuş.İleride Hong Kong da mülakata girecek herkes için rehber niteliğinde.Çok teşekkür ederiz.Yolunuz açık olsun.

• @Ben-Batur Hayırlı olsun

• @Senem-Yukselen hayırlı olsun vizeniz yeni hayatinizda mutluluklar dilerim 🌸bu yolda büyük badire atlattiniz tekrar geçmiş olsun

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @olowen tebrik.ederim yeni lokasyonunuzda başarılar diliyorum

• @berkayy Yolunuz, bahtınız açık olsun. Tebrikler. Molnar'dan gelen e-postadaki bağlantının iki kere kullandıktan sonra kendini silmesi ayrıntısını da paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.

• @olowen dv talihlisi olabilirim ama bu vizeyi kesin alıp abd ye gideceğim anlamına gelmiyor, ben bu vizeyi alamazsam da bu dv sayesinde çook insanla tanıştım, çok insan kazandım, o bana yeterli; @metinbeci abi olsun, @onuru bey olsun, @rezanclz @mert06, @fatihdonmez @olowen sen gibi ismini sayamadığım nice güzel insanlar..
    Umarım hepimizin olduğu, planladığımız o barbekü partisinde bir adanalı olarak seni mangal başı yapacağız. 🙂
    Vizen hayırlı uğurlu olsun, yolun bahtın açık olsun kardeşim benim.

• @olowen Hayırlı olsun vizeniz, yeni yaşamınızda başarılar.

• @olowen Detaylı anlattığınız için teşekkür ediyorum. Deneyimleriniz bize ışık tutacak, kaydediyorum. Yeni kıtadaki yeni hayatınızda başarı ve mutluluk diliyorum. Şans sizinle olsun 🙂

• @olowen Merhaba hayırlı olsun ben hongkong için hangi mail adresine mail attığınızı sorabilir miyin bu arada eşimin excell de bilgileri mevcut 3500 lerde numaramız konsolosluğa mail atmak istiyoruz .Sizden destek almak istiyorum.

• @olowen Hayırlı olsun

• @olowen Sen anlatırken ben yaşıyor gibi hissettim , darısı başımıza . Şansın bol olsun

• @olowen hayırlı olsun vizeniz bol şans🍀

• @10urdmn hep birlikte o masanın başına oturacağız, inanıyorum 🙂

• @olowen inşallah 7b7916ed-71cb-49c9-a5a0-847c014251b7-image.png

• @brccc [email protected] mail adresleri, Navigator kullanarak nasıl bir mail atmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca mail içeriğine pasaport fotoğrafınızı eklemeyi unutmayın.

• Merhabalar,mülakat sonrası durum kontrolü yapmaya çalışıyorum CEAC'tan ama"geçersiz göçmen vizesi dosya numarası"diyor.Ne yapmalıyım sizce?

Benzer Başlıklar

• 516
  • 1917
  • 6498
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |