DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
@olowen sorunsuz bir sekilde vizenize almaniza sevindim. yeni hayatinizda mutluluklar.
-
Merhabalar,biraz önce mülakattan çıktık.Vizemiz onaylandı.Montreal'deyiz.8 saatlik yolumuz var,en kısa zamanda deneyimimizi paylaşacağım..
-
@olowen sizin adınıza çok sevindim. sürecinizi bu kadar detaylı anlattığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Yeni hayatınızda neşeniz bol olsun.
-
@hakan4259 hayırlı uğurlu olsun
-
@Senem-Yukselen hayırlı uğurlu olsun
-
@Senem-Yukselen Çok güzel haber, tebrikler
-
Merhaba, Londra'dan mülakata girecek veya daha once tecrubesi olan var midir? Teşekkürler
-
@Senem-Yukselen harika haber cok sevindim. Hayirli ugurlu olsun :)
-
@Senem-Yukselen tebrikler.
-
@Senem-Yukselen Tekrardan geçmiş olsun, güzel haber geleceği belliydi. Yeni hayatınızda iyi şanslar dilerim 😇
-
@olowen Tebrik ederim hocam, yeni hayatınızda da bol şans dilerim 😇
-
@Senem-Yukselen tebrikler
-
@olowen yolun açık olsun 🤚🙏
-
@olowen tebrikler, detaylı anlatımınız için elinize sağlık. Bundan sonraki süreçte size ve ailenize kolaylıklar diliyorum, bol şans...
-
@olowen tebrik ederim yeni yaşamınızda başarılar
-
@olowen gayet ayrıntılı ve püf noktalarını içeren bir yazı olmuş.İleride Hong Kong da mülakata girecek herkes için rehber niteliğinde.Çok teşekkür ederiz.Yolunuz açık olsun.
-
@Ben-Batur Hayırlı olsun
-
@Senem-Yukselen hayırlı olsun vizeniz yeni hayatinizda mutluluklar dilerim 🌸bu yolda büyük badire atlattiniz tekrar geçmiş olsun
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@olowen tebrik.ederim yeni lokasyonunuzda başarılar diliyorum
-
@berkayy Yolunuz, bahtınız açık olsun. Tebrikler. Molnar'dan gelen e-postadaki bağlantının iki kere kullandıktan sonra kendini silmesi ayrıntısını da paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum