Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mas Ben de eşim için de istendi. 16 yaş üstü herkesten isteniyor diye hatırlıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Serc35, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Peki örnek bir maili var mıdır acaba?

KCC'ye yazarken :
    Konu bölümüne dosya numaranızı yazın.
    Mülakat yerim neresi diye tek satırlık bir cümle yazın.
    Teşekkürler yazın
    Saygılarımla yazın
    Adınız ve soyadınızı yazın.

Name - Surname:
    Case Number: 2025EUXXXX
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

Bu bölümü de ilave edip gönderin.

• ⭐⭐⭐⭐

@atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp burda onay numarasi dedigi ne

İlk başvurunuzda size verilen confirmation number
    2025 ile başlayıp, sayı ve harflerle devam eder

• benim cn numaram yüksek dosyamı muskat’a taşıdım sizce mülakat alma olasılığım nasıl bu arada schegen vizesine başvurdum ve vize onayı aldım multi giriş çıkış verdiler 3 hafta sonra avrupaya gezmeye gidicem döndükten sonra mart gibi haziranda gezi yapıcak gibi 6 aylık bi vize talep edicem muscat iyi gitmezse avrupa da deneyeyim diye bu cn numarası ile ne yapmamı tavsiye edersiniz hangi ülke mantıklı sizce yüksek cn için tavsiyelere açığım teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız Güzel planlama yapmışsınız, umarım herşey yolunda gider..Kısa cevap vereceğim "Yüksek CN ler için Ankara hariç heryer iyidir, yeterki ulaşabileceğiniz bir lokasyon olsun"

• ⭐⭐

@Mustafa-Bayram merhabalar, aklima soyle bir soru takildi. Esiniz sizinle beraber filipinlerde miydi yoksa siz orada yalniz mi yasiyordunuz? Eger sizinle beraber degilse esinizden istemeleri garip olmus.

• @onuru Eşim de benle beraberdi. Kırgızistan ve İngiltere için temin ettik bir yıldan fazla olduğu için ama Filipinler için talep etmemiştik.

• @mehmetserdarnar Müsaitliğe göre Ocağa da verebilirler .

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @İsmail-Ova sanırım bir kaç soruyu aynı anda mı sordunuz? Ya da geçmişte sorduğunuz bir sorunun üzerine mi yazdınız, nasıl bir taşıma maili atmıştınız paylaşırsanız yardımcı olalım. Size gelen mail 1-Her aile bireyi için formunuzu eksiksiz aldık 2-Görüşme tarihi için bülteni takip edin 15 inden sonra güncelleniyor 3-Mülakat tarihi planlandığında görüşme maili alacaksınız gibi bilgiler içeriyor

• @Falcon-1 ilk aşılarınızı klinik yapmış olsa bile daha sonrasında aşılarınızı tamamlamanızı isterler, Uğur Bey in dediği gibi zaten vizenizi alacaksınız Amerika da çalıştığınız sektör veya belki okul bilemiyorum bir kurum eksiksiz aşılama isterse zaten kalan aşıları zaman içerisinde olacaksınız

• @Mustafa-Bayram Süreciniz hayırlısıyla gönlünüze göre sonuçlanır umarım, benim düşüncem çok zorlamadan bizzat giderek alınması, pasaport yok biliyorum, onunda çözümü ikinci pasaportu almanız olacaktır. Yolunuz bahtınız açık olsun.. 🙏

• Arkadaşlar merhaba , 2025 için mülakata giren oldu mu acaba. Kaçıncı sırada şimdi davetler nasıl öğreneceğiz 🙏

• @olowen Hocam hayırlı uğurlu olsun yolunuz açık olsun çok sevindim sizin adınıza mülakat deneyiminizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

• @Serapp teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız iyi bir planlama yapmışsınız, başlığı ve geçmiş yıl deneyimlerini okuyarak planlı hareket etmişsiniz, tebrikler!

Schengen zone’da Viyana hariç çok tecrübe okuyamadık, okuyamıyoruz ancak Bükreş için de (eş durumundan) geçen yıl yaşanmış olumlu deneyimler var. Bu yolda kaderinizi kendiniz çizeceksiniz, umarım gönlünüzden geçtiği gibi süreciniz ilerler 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@m-güler072762 2025 DV Talihlileri Takibi chart’ına siz kendi bilgilerinizi eklediniz mi?

• DS-260 formunu doldurmamız gerektiğinde yaşamış olduğumuz adresleri e-devlet üzerinden görüntülediğimizde 2007 yılı ve sonrası listelenmektedir. Adresleri forma yazarken hangi sıraya göre yazmamız gerekecek?
    1- son yaşamakta olduğumuz yer
    2- 1 önceki adresimiz mi? (3)
    3- 2 önceki adresimiz mi? (2) şeklinde mi olmalı?

Sorumun nedeni ikamet adreslerim 3 adet şeklinde e-devlet üzerinde listelenmekte. Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@halildnrts34 dosyanızı Viyana’ya taşıdığınıza göre Viyana’da mülakata giren diğer adayların mülakat deneyimlerinde okuyabileceğiniz götürülmesi gereken antikor testleri ile ilgili detay mevcut. Ayrıca Dr. Molnar klinik ile email ile irtibata geçerek mülakatınız öncesi aşı ve antikor testleri ile ilgili kendileri ile mutabık kalmanız sürecinize katkı sağlayacaktır.

Not: imzanızı dosyanızı Viyana’ya taşıdığınız hususunda güncellersiniz daha doğru ve hızlı cevaplar alabilirsiniz, her ülkenin ve sağlık kurumunun süreci farklı

• Selamlar, sonraki ay için vize bulteni henüz açıklanmadı, malum her yıl current olma sonraki aya sarkmış, bu yıl için tahmin var mı ?
    20 bin üstü cn olarak mülakattan önce current olur muyuz olmazmıyız diye endişlerimiz var. Yani tahmini ağustos ayı olarak bir tahmin var, ağustos ayında olursa mülakat eylülde olur eylül ayı içinde bir mail gelir mi bilemeyiz dosya Hong Kong’ta cn 23 binlerde teşekkürler

• @sezen aslında sorduğum soru tam olarak buydu, vize tek doz asilar ile veriliyor onu biliyorum, birden fazla vurulması gerekenler için takibini yapan kendimiz olacağız, teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |