Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Annemle yaşıyorum. Kazanırsam Annemi de götürmek için nasıl bir yol izlemeliyim.

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
10 6 3.1k 2

Benzer Başlıklar

• Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sabitlendi Greencard Loto Başvurusu Soruları
    158
    7
    17 Oy
    158 İleti
    13k Bakış
    Gül KazanciogluG
    @crazycells lise mezunuyum
  • eşimle ayrıyım, nasıl başvurmalıyım?

12
    0 Oy
    12 İleti
    683 Bakış
    crazycellsC
    @fenerium1983, içinde söyledi: eşimle ayrıyım, nasıl başvurmalıyım? başka birinin resmini kullandım, çekiliş kazanırsam zaten başvuru yapmayacak greencard için, zaten devam eden boşanma davası da var belki o zamana kadar boşanmış da olurum, siz ne dersiniz risk var mı? dogru bilgi kullanmadiginiz her durumda az da olsa risk vardir tabii ki, ama sizin durumunuzda sizin tum bilgileriniz dogru oldugu icin sorunsuz vize alma ihtimaliniz de var. Bu duruma konsolos karar verecek.
  • DV Çekiliş (Greencard Lotosu) Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir?

68
    4 Oy
    68 İleti
    12k Bakış
    crazycellsC
    @faik-paşa, içinde söyledi: DV Çekiliş (Greencard Lotosu) Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir? Merhaba.İstanbuldan yazıyorum.Hak kazandım ancak online dosya nomu girdiğimde hata veriyor. Kentuckyden gelen mailde ise tekrar dosya bilgilerimi gücellersem devam edebileceğim yazıyor. Hem dosyaya girenmiyorum hemde bilgi güncelleyemiyorum. Tavsiyenize ihityacım var Teşekkür ederim Saygılar Bilgilerinizi cekilise basvuru yaparken yanlis yazmissiniz, simdi o bilgileri kullanarak DS-260 formuna ulasmalisiniz. DS-260 formuna giris yaptiktan sonra bilgilerinizi duzeltebilirsiniz. Suradan: https://dvprogram.state.gov/ Sonuclari kontrol sayfasinda "Forgot Confirmation Number" a tiklayip bilgilerinizi teker teker test ederek hangi bilgilerle cekilise basvuru yaptiginizi bulmalisiniz.
  • Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

Sabitlendi Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    1k
    1
    30 Oy
    1k İleti
    152k Bakış
    D
    @AliCan-n hayır bulamadım. Başvurular başlayınca deneyeceğim olursa oldu. Olmazsa yeni foto çekeceğim. Ya da bir ihtimal bir şekilde boyutunu arttırmaya çalışacağım yazılımlar ile vs. Tabii bu da resmi bozmayacaksa.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k