Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
@richmond 15 bin alan kişi gördüğünüz ne iş yapıyordu ordu içinde
-
@lordbolton malesef hatırlamıyorum
-
@richmond anladım.. neyse ne diyelim yeni hayatınızda askerde başarılar.
-
https://www.haberturk.com/pentagon-askerlerin-beyinlerini-programlayacak-2180680 haber baya ilgi çekici okumakta fayda var diye düşündüğüm için burada da paylaşmak istiyorum..
-
Herkese merhabalar.Sicil taramam olumlu sonuçlandı ve meslek seçmeye çağırıldım, önümüzdeki hafta gelişmeleri yazıcam.Toplamda başlangıçtan itibaren 4ay civarında sürdü şuana kadar
-
@richmond hadi hayırlı olsun.
-
@Richmond hayırlı olsun.
-
@richmond Tebrikler hayırlısı olur umarım..
-
https://youtu.be/RnVTW1Lh7zk 2020 Ekim'den itibaren bu test mevcut sistemin yerine gelecekmiş... ve bir değişiklik daha uniformalar da oluyor ordu yeşile dönüyor subaylar ise baya bir eski moda olmuş ama güzel.
-
@richmond tebrik ederim
-
arkadaşlar greencard veya vatandaşlık olmadan orduya katılma ihtimali kaldı mı bileniniz var mı?
-
@fitperson Malesef şuanda katılma ihtimali yok.
-
@Richmond kardeş hayırlı olsun.
-
@redsat2000 Teşekkür ederim sayın hocam :)
-
peki üstün yetenek, iş, akraba, iltica ve loto yu bi kenara atarsak başka green card alma yöntemi ? :)
-
@fitperson Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak içinde söyledi:
peki üstün yetenek, iş, akraba, iltica ve loto yu bi kenara atarsak başka green card alma yöntemi ? :)
soyle bir tablomuz var, inceleyebilirsiniz:

-
bunların içinde bana uygun bir tek vasıfsız işçi var :)
-
@richmond merhaba, son durumunuz ne oldu en son meslek seçimi için çağrıldım yazmıştınız merak ettik?
-
@lordbolton merhabalar. 91J seçtim.Diğer seçeneklerin hepsi Combat mesleklerdi bende birazda mecburen bunu seçtim 2.5 senelik sözleşme imzaladım.
-
@richmond hayırlı olsun 2.5 sene.. genel olarak hep 4 yıllık imzalattırdıklarını okumuştum gayet iyi eğitimlere ne zaman gidiyorsunuz acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum