Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@mehmetserdarnar kişisel bilgileriniz ile birlikte mülakat yerimi öğrenebilir miyim yazmanız yeterli.

• @10urdmn merhaba Muscattan emin miyiz bu sene?

• @TuttoSPORT ne konu da? (bana göre en uygunu hk idi orayı seçtim, size göre başka yer uygun olabilir, kişiden kişiye değişir)

• @10urdmn dosya taşıma için uygun yerler hakkında

• Arkadaşlar günaydın hiç aşı olmamış cacuklara yapilacak covid asisiyla ilgili Viyana Molnár'a şöyle bir mail attım:
    "Is only one dose enough for someone who has never been vaccinated before?"

Molnár'dan gelen cevap şu şekildeydi.

"Only one dose is necessary regardless of how often you were vaccinated before.
    Best,
    Stefan Molnár"

Buna göre tek doz aşı her türlü yeterli diye anlıyorum. Ama emin olamadigim için bu maili da ekleyerek konsolosluğa da mail attım cevap bekliyorum. Daha önceki Viyana tecrübelerine göre hiç aşı olmayanlardan hep iki doz istemişlerdi. Kafam karıştı. Son bir yılda bir doz hatirlatma aşısı yeterliyken, hiç aşı olmayan için de bir doz yeterli midir?

• Merhaba arkadaşlar şu konuda acil bilgiye ihtiyacım var ben başvururken bekar olarak başvurdum ama greencard çıktkktan sonra evlendim case numberda ön sıralarda olduğu için eşimi eklemem gerekiyor. Ama benim bildiğim kadarıyla mülakat tarihi belli olduktan sınra ekleme yapın diyorlardı şuansa add applicanttan eşimi eklememi mülakat tarihi verildikten sonra kendi dosyamı güncellemem gerektiği söylendi. Kafam çok karışık yardımcı olabilir misiniz

• ⭐⭐⭐

@erenas Selamlar...Evet, Dr. Molnar "Pandemi döneminde bile hiç aşılanmamış yetişkinler" için de Tek Doz yapılması yeterlidir açıklaması yapmıştır.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@leyla sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• @Flight101 merhaba çok sevindim bunu duyduğuma. Bu yeni bir haber mi yoksa bana yazdıkları maile istinaden mi söylüyorsun

• ⭐⭐⭐

@erenas Haber bu seneye ait sıkıntı yok...👍 İçiniz rahat olsun...

• @gucarslan şuan ekledim de bilgi alabilir miyim

• @gucarslan imza bilgililerimi ekledim. Yardımcı olabilir misiniz

• Mülakatımız Hong Kong'da olacak ama seçim sonrası içimizi saran bir korku var. Bu sebeple vize mülakatı sonrası 1 haftalık da olsa amerikaya giriş yapıp daha sonra tekrar temelli gitmeyi düşünmeye başladık.
    Bu şekilde süreç yönetildiğinde biyometrik randevusunu kaçıranlar olduğunu gördüm ama sanırım yetişkin diversity visa için biyometrik randevu alınmıyor bunu doğru mu anladım?
    Sizce bu durum bize başka bir problem yaratır mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@leyla eğer sistemde "add applicant" seçeneğini görüyorsanız eşiniz için bir DS260 formu doldurun.
    mülakat tarihi aldığınızda ise kendi formunuzu ankara konsolosluğu web sitesinden yapacağınız taleple açıtırıp kendi bilgilerinizi (soy isim, medeni durum ve eşinizi formunuza ekleme) güncellemeniz yeterli.

eğer "add applicant seçeneği aktif değilse, bu söylediklerimi mülakat tarihi aldıktan sonra yapabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gizemctr konsoloslukta vereceğiniz parmakizi zaten sizin fingerprint işleminiz.

*ancak, son bir kaç yıldır ankara konsolosluğu'nda verilen parmakizlerinin sisteme düşmemesi sorunu yaşanmakta bazı kişilerde.
    sebebi muhtemelen bir yazılımsal sıkıntı. bu yüzden talihliler tr'ye döndüğünde sistemdeki adreslerine letter alıyorlar, tekrar parmakizi vermeleri için.
    bunu yapmazsanız green cardınız basılmıyor haliyle..

• @gucarslan teşekkür ederim , ben de add aplıcant var yani eşimi eklesem mülaktanrihiö veya benim dosyam güncellenmez değil mi, çünkü videolardan gördüğüm kadarıyla herkes eşinizi müşakattan sonra ekleyin güncelleme olur yoksa falan diyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@leyla videolar?
    başka yerde şubemiz yok leyla hanım, videolardan kastınız nedir bilmiyorum.

• Sorunuz için teşekkür ederiz.

Verdiğiniz bilgilere göre mülakat yeriniz Ankara'dan Bangkok'a değiştirildi. Yeni görüşme yeri DS-260'ınızda görünmeyecek, ancak KCC tarafından zamanlama amacıyla kullanılacaktır. Görüşmenizi planladığımızda, randevu bildiriminizi görüntülemek için Katılımcı Durum Kontrolü'ne (ESC) giriş yapmanız gerekecektir. O zaman, lütfen randevunuzun doğru posta için planlandığını doğrulayın. Herhangi bir nedenle değilse, KCC ile tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Adında bir mail aldım az önce. Sanırım dosya numaramın aktif olmasını bekleyeceğim değil mi?

• @gucarslan videolar dediğim önceden bu işlemle gidip video çekenler sizler değil. Youtubeden gördüklerim yani. Ama sağlıklı bir bilgi buradan alındığı için sizlere sormak istedim ve anladığım kadarıyla add applicantten eşimi eklesem de dosyamın güncellenmeyeceği sadece mülak tarihi belli olduktan sonra benim dosyamı güncellemem gerektiği. Teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@leyla bahsettiğim işlemleri yaptığınızda mülakat tarihinizi etkilemez.
    bol şans..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |