Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @Flight101 Türkiye'de gıda sektöründe olan birisi olarak sorunuz olur ise cevaplamak isterim. Ama mutlaka yerinde analiz gerekir. Yeme içme çok çeşitlilik arz ediyor. Ben gıda üzerine restoran işletmecisiyim. Döner restoranı

• ⭐⭐⭐

@akara Selamlar.. İlginiz için teşekkürler...Tabiki de sorularım olacaktır, zamanı geldiğinde konu hakkında bol bol konuşuruz 👍

• Merhaba, askerlik erteleme sürem ekim 25 te bitiyor o ! Mülakata cağırılırsam engel teşil eden bir durum olur mu

• @istalin neden sıra gelmez diyorsunuz? 7.300’ün çok yüksek bir sayı olduğunu düşünmüyorum, ds-260 formunu da iki üç gün içerisinde göndermiştim zaten. ne gibi bir problem olabilir?

• @ATS16 bilgilendirme için teşekkürler. ayrıca ds260 formunu 2-3 gün gibi kısa bir süre içerisinde gönderdim, sıralamam da 7.300’lerde, sizce şu zamana kadar mülakat tarihi için mail gelmeli miydi? bilmediğim için soruyorum.

• ⭐⭐

@istalin greencardla askerliğin alakası yok

• ⭐⭐⭐

@halildnrts34 Selamlar..
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması
    5. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mehmetserdarnar Çok geçmiş olsun ancak sorunuzu bu başlıkta değil aşamalar başlığında sormalısınız.

• @Serapp teşekkürler

• ⭐⭐

@halildnrts34 gecen sezon senin case no ya sıra gelmedi ordan hesapla

• Trump kazanırsa green cardları iptal ettim kazananların süreci iptal olmuştur şeklinde bi karar alabilir mi?
    Veya süreci yavaşlatabilir mi?

• @emirhankd, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Trump kazanırsa green cardları iptal ettim kazananların süreci iptal olmuştur şeklinde bi karar alabilir mi?
    Veya süreci yavaşlatabilir mi?

Hayır, Trump süreci tek başına iptal edemez, bu yetki başkanda değil. Evet, Konsolosluklar aracılığıyla son yıllarda Ankara’da olduğu gibi süreci yavaşlatabilirler.

• arkadaşlar selam, hali hazırda yeşil pasaportum varken dosyamı hangi ülkenin konsolosluğuna taşımamı önerirsiniz?

• @halildnrts34 dv25 için bence 7xxx case number a sıra geleceğini düşünmüyorum. Dosya taşımanızda fayda var.

• @deebee Bir de yavaşlatırsa çoğu kişi inin hakkı yanar ozaman . Zaten dosyamızı taşıdık yavaşlarsa hiç mülakat alamayız.

• @halildnrts34 Viyana tabiki. Yakın, daha ucuz. Asya ülkeri de option ama yeşil pasaportun varsa hiç durma direkt viyana hocam.

• DV25’te kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım hepiniz hayal ettiğinizden daha güzel bir yaşam sürersiniz. Dosyasını başka bir ülkeye taşımayı düşünen veya “Ankara’da sıram kesin gelir” diye iyimser bir beklenti içinde olan arkadaşlara küçük bir tavsiye vermek istiyorum. Umarım bazılarınıza faydası olur.

Dosya numarası düşük olanlar da dahil olmak üzere, DV25 kazanan herkese, eğer bütçeleri uygunsa, dosyalarını başka ülkelere taşımalarını tavsiye ediyorum. Sayın adminimiz Uğur Bey’in bizim dönemimizde söylediği bir söz vardı: “ANKARA’YA GÜVENMEYİN.” Bu cümle belki ilk başta basit görünebilir, ancak zamanla bu sözün ne kadar anlamlı olduğunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Çünkü Ankara’nın gösterdiği performans çok düşük ve maalesef her yıl daha da kötüye gidiyor gibi görünüyor. Sıra ilerleyişinin yavaşlaması, ülke gündeminde oluşan siyasi olaylar veya doğal afetlerde mülakatların durması, konsolosluğun kapanması gibi durumlar bizim dönemimizde yaşandı. Örneğin, benim dönemimde yaşanan deprem nedeniyle sıra durmuş ve konsolosluk kapanmıştı. Tüm umutlarım tükenmişken, son anda dosyamı Umman’a taşımayı başardım. Yalnızca bir gün sonra mail atan arkadaşlara ise kontenjan doldu şeklinde geri dönüş yapıldı.

Hayatınızda belki de bir kez karşılaşacağınız bu büyük şansı iyimserliğe bırakabilir veya dosyanızı taşıyarak tüm riskleri ortadan kaldırıp bu fırsatı olumlu sonuçlandırabilirsiniz. Bu satırları Maryland Ocean City’den yazıyorum. Umarım sizler de Amerika’nın farklı eyaletlerinden bu süreçte kazandığınız deneyimleri başka arkadaşlara aktaracağınız günlere ulaşırsınız. Hepinize hayırlı olsun, yolunuz açık olsun.

• @ramsen18 Merhaba Ben Honkong tan Ummana taşımayı düşünüyorum KCC ile önerir misiniz?Muscat için herhangi bir riskli durum var mıdır?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |