Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @atilla-04 hocam forumu da dikkatli okursanız elçiliğin sizden sgk dökümü istemediğini göreceksiniz.

• Ama ds 260 doldurduğumda işsiz görünüyordum ds 260 dooldurduktan bi kaç ay sonra çalışmaya başladım belki işsiz çalışmıyor gözükmem sıkıntı yaratır diye düşünüyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ama ds 260 doldurduğumda işsiz görünüyordum ds 260 dooldurduktan bi kaç ay sonra çalışmaya başladım belki işsiz çalışmıyor gözükmem sıkıntı yaratır diye düşünüyorum

Bir çok kişi ds260 doldururken öğrenci veya işsiz oluyor sonra okulu bitiyor ya da işe giriyor. Bu sorun teşkil etmiyor.
    Siz mülakata Hong Kong'da gireceksiniz, Oğlum da orada girdi ve vizesini aldı. DS260 doldururken işsizdi, mülakata girdiğinde ise çalışıyordu.
    Mülakatta bu bu konu konuşulmuş. Deneyimini okuyun lütfen
    https://yesilkartforum.com/forum/post/370770

• @Serapp hanım teşekkür ederim

• merhaba bana böyle bir mail geldi cozemedim kccdv sadece dosyamı taşımak ıstıyorum uygun kısa bır mail attım fakat gelen cevap bu ne yapmam gerfekiyorThank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• @Serapp hanım orda oğlunuza sormuş ds 260 işsiz gözüküyorsunuz diye bende bundan bahsediyordum

• @Flight101 selamlar bu aşı işlemlerine 2NL alınca başlasak yetişebilir miyiz şuan nereden başlasam bilemedim

• ⭐⭐⭐⭐

@atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp hanım orda oğlunuza sormuş ds 260 işsiz gözüküyorsunuz diye bende bundan bahsediyordum

Tamam işte aynı durumdan bahsediyoruz, siz ds260'ı doldururken işsizdiniz, sonra işe girdiniz. Formu doldurduğunuz tarihte ne yaptığınız önemli. Asıl değiştirirseniz yanlış olur. Oğlum yanında SGK dökümü de götürdü ama bakmadılar bile. Siz de götürün ve içiniz rahat olsun. Formu değiştirmeye kalkmayın.

• Merhabalar, konusu açılmışken iş durumu ile alakalı bir sorum olacaktı benim de, geçen sene kasım ayında Türkiye’de 6 senedir çalıştığım işimden istifa ettim ve Almanya ya 4 aylık gidiş gelişim oldu iş için fakat oradaki şirketle anlaşamadım mayıs ayında green card sonucunu öğrenince de herhangi bir işe başlamayıp bu süreci işsiz olarak bekleme kararı aldım, ds260 da işsiz olarak işaretlemiştim, vize görüşmesi olur ise şayet 1 seneden daha uzun bir süredir işsiz gözüküyor olacağım, konu ile alakalı bir problem oluşur mu neden bu kadar uzun süre işsiz kaldığım ile alakalı

• @ahmeterol1912 kazanırsa benim de aklıma gelmiyor değil inş etkilemez

• Merhaba, güney amerika ülkelerine dosya taşıma işlemleri asya ülkelerine göre konsoloslukları ne durumda bilginiz var mı

• Merhabalar pasaport tarihini uzatacağım bunun için ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu

• ⭐⭐⭐

@mehmetgreen Selamlar...Önce mülakata nerede gireceğiniz önemli, malum Ankara için aşılanmaya gerek yok muayenede yapıyorlar..
    Önce antikor testi ile eksik aşıları belirleyin. HepB takvimli aşı olduğundan (Dünkü iletimde yazdım) normal şartlarda gönderilen 2NL den sonra 2. dozu belki 3. dozu kesin yetişmez, diğer eksikler tamamlanabilir. Kaldı ki ben olsam 2NL sonrası koşuşturma içerisine bir de aşı telaşı sokmam şimdiden işlemleri hallederim..

• ⭐⭐⭐

@atilla04 Selamlar...Konsolosluk sizin çalışıp çalışmamanızla ilgilenmez, SGK dökümü istemez.. Kaldı ki çalışıyor olarak mülakata girsek Amerika'ya gitmek için ayrılacağız. Her halükarda Amerika sınırında geçerken çalışmıyor olacağız..😉

• @Serapp tamm teşekkür ederim serap hanım

• @Flight101 haklısınız evet ama ben işssiz olduğumu düşünüp bunu sorun yapmasınlardan korktuğum için mülakat aldıktan sonra ds260 formunu açıp çalıştığım yeri yazmayı düşünüyordum

• @Serapp hanım merakımdan soruyorum örneğin mülakat tarihim belli oldu ve ben belli olduktan sonra da260 formunu açıp çalıştığım yeri güncellesem oraya eklesem bir sorun çıkarmı

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@atilla-04

Son mesajlarınızda imzanız gönderdiğiniz iletilerde çıkmıyor, kontrol etmeniz yararınıza olabilir.

Birden fazla kullanıcının sizi bilgilendirdiği üzere çalışma durumunuz göçmen vize süreciniz ve mülakatınızda karar aşamasında etken değil. Bazı konsolosluklar için tavsiye edilen özgeçmişi yanınızda bulundurmanız yararlı olabilir, bu kadar tavsiyeye rağmen iş bilgilerini güncellemek için dosyanızı taşıdığınız HNK'yı meşgul edip etmemek sizin kararınız.

2024 ve önceki yılların HNK mülakat deneyimlerini okumanız ve üzerinden tekrar tekrar geçmeniz, ABD'de yaşam ve diğer konular ile ilgili forumdaki diğer başlıkları okuyarak ön hazırlık yapmanız göç sürecinize daha çok yardımcı olacaktır bu iş güncellemesi konusunda sarf edeceğiniz zaman yerine. Bol şans

• @Mustafa-Bayram merhaba umarım vizenizi sorunsuz alırsınız
    sizin Tiranda oturum çalışma izni vs varmıydı yoksa KCC ile mi taşıdınız dosyanızı?

Benzer Başlıklar

• 153
  • 57
  • 316
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |