DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan mülakat maili alınca sağlık kurumuyla irtibata geçmeyi dusunuyordum. Şimdiden mülakat maili almadan cevap verirler mi acaba? Shengen için İtalya'ya giriş çıkış yaptık bu ay. Mülakat maili gelince ikinci vize başvurusunu yapmayı planlıyorum. Şu an için hangi tarihlere vize talebinde bulunacağımi kestiremiyorum. CN numarama göre Şubat Mart gibi siramiz gelir diye düşünüyorum ama vizeyi kısa süreli verdikleri için net tarihten emin olamadan vizeye başvuru yapmak doğru olur mu? Teşekkürler
-
@erenas neden vermesinler ki. sonuçta izlemeniz gerekn presedürü bildirecekler size, fazlasını değil.
schengen için de sadece tedbirli olmanızı tavsiye ederim.
bültenin ilerleme hızına bakarak hareket etmelisiniz, en sağlıklısı bu olacaktır. -
@gucarslan teşekkür ederim
-
@erenas Selamlar...Forumdan edindiğim tecrübeye istinaden Dr. Molnar ın bilgilendirme ve mail cevaplama açısından çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Bence mail atmakta hiçbir sıkıntı olmaz bilakis aklınızdaki soru işareti kalkar endişe edeceğiniz konu sayısı azalır..😉
-
@Flight101 çok teşekkürler ben de şu anda maili hazırlıyorum. Verecekleri cevabı da buradan paylaşırım.
-
@istalin EU bölgesi kazanısınız EU current numaralarına tabisiniz...
-
@Ben-Batur Haklısınız, Hong Kong'a taşıma konusunu araştırıyorum, forumdaki yorumlara bakarak, Ankara'nın performansını görmek için aralık-ocak ayını beklemek mantıklı olacak gibi bir yorum çıkardım, bu konuda görüşünüzü merak ediyorum
-
Bu ileti silindi! -
@sarvavasa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ben-Batur Haklısınız, Hong Kong'a taşıma konusunu araştırıyorum, forumdaki yorumlara bakarak, Ankara'nın performansını görmek için aralık-ocak ayını beklemek mantıklı olacak gibi bir yorum çıkardım, bu konuda görüşünüzü merak ediyorum
Özellikle herhangi bi konsolosluk için kesin bir yorum yapamam tabii ki ama Current olmadan KCC ile taşımanız en güzeli olacaktır :) Hong Kongta mülakata girip vizesini alan ni arkadaşımız var, mülakat deneyimleri başlığından aürecini okuyun isterseniz 🙏🏼
-
@sarvavasa Ankara'nın performansını beklemek sadece zaman kaybı olur diye düşünüyorum. Son yıllara ait veriler ortada.. Bence dosyanızı direk taşımaya odaklanın.
-
@sarvavasa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ankara konusuna hiç girmedim bile. Bakım benim dosya numaram 4400’lerde ve dosyamı daha Temmuz ayında başka bi konsolosluğa taşıdım bile. Ankara fikrininin üzerine hiç düşünmeyin bile bu dosya numarasıyla. Bütçenizi planlayıp bir an önce dosyanızı taşımanızda fayda var 🙏🏼
-
@gucarslan oldu sanıyorum
süreçle ilgili bilgi alabilir miyim
formu doldururken direkt olarak görüşme yapmak istediğim yer olarak frankfurt secmem yeterli midir -
@sarvavasa 6 bin current iken Ankara'nın durumunu görüyoruz, yavaşlar bence. Bu durum neden aralık, ocak aylarında hızlansın. Dv25 için 4 bin üzeri caselerin dosya taşıması gerekli bence. Sizin numaranızda 18 binde, bu sıra ile size bu sene Ankara da sıra gelmeyecek. Geç kalmadan (aktif olmadan) dosya taşımanızda fayda var.
-
@gucarslan bahsettiğim Viyana konsolosluğu ancak henüz bir mülakat tarihi almadım,mail attım bekliyorum mülakat ertelemesi talep ettim.
''Step 1: Register online for passport return service'' kısmını nasıl yapmam gerekiyor ? mülakata girerken mi yoksa şimdi mi ? şimdiyse nasıl doldurmalıyım kafam karıştı. Teşekkürler -
@alparslan34 Selamlar..Daha önceki iletilerinizi takip ettiğim için birkaç gün önce size mülakat durumunuzu sormuştum.. Aslında şu an yaşadığınız durum ben dahil birçok kişinin başına gelebilecek özelliğe sahip. Schengen alarak Viyana'ya ulaşacak kişiler olarak yaşadıklarınızı detaylı olarak paylaşmanız foruma büyük katkı sağlaycaktır. Sürecinizde başarılar...🍀
-
Merhabalar,
Bugün aşılarımı tamamladım. Aşağıda bulunan aşılar için antikor testi yaptırmıştım ve hepsinde yeterli antikorun bulunduğuna dair belgeyi kaşe imzalı halde aldım. Antalyada bulunan arkadaşlar Akdeniz Üniversitesi hastanesindeki Enfeksiyon biriminden randevu alıp antikor testi talep edebilir.
Kızamık
Kabakulak
Kızamıkçık
Hepatit B
Su ÇiçeğiGeriye kalan Tdap/Td, Çocuk Felci ve Influenza aşılarımı bugün oldum ve onlarında aşı belgesini temin ettim. Çocuk felci aşısını aile sağlığı merkezleri sağlıyor. Tetanoz ve Influenzayı ise eczaneden alarak aile sağlığı merkezinde oldum. Sisteme işlettim.
Kafama takılan iki husus var. İlki Tdap/Td aşısı. Tdap ve Td ayrı aşılar ben sadece Td olan aşıyı oldum. Listede aşıların arasına / koyulduğu için doktorum ikisinden birini olman yeterli dedi. Hangisini olacağıma dair bir bilgi bulamadığımdan bulduğum aşıyı oldum.
İkinci olarakta polio aşısının sadece ağızdan damla şeklinde uygulanan şekli vardı. Bu uygulandı. Bu bir sorun olur mu?
Bu konularla alakalı detay bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.@Senem-Yukselen Size de çok geçmiş olsun, yaşanan bu aksilik sürecinizi etkilemeden sonuca ulaşırsınız umarım.
-
Bu ileti silindi! -
@10urdmn bu eksik aşıları hemen yapmalımıyız yoksa 2nl mailini mi beklemeliyiz ? Case no 18k larda tahminimce yaza doğru mülakat alacağım
-
Bu arada konulardan bağımsız aklıma bir şey daha geldi. Muhakkak doğru yanıtı verecek değerli insanlar vardır. Bu sene muhtemelen çok üst sıralarda olduğumuz için mülakat sırası gelmeyecektir biz yine de ne olur ne olmaz yeniden bir başvuru yapsak green card başvuru süresi dolmadan, bununla ilgili herhangi bir yaptırım ya da engelle karşılaşır mıyız yoksa yeniden başvuru hakkımız var mı halı hazırda talihli olsak dahi?! Yanıt için şimdiden çok teşekkürler
-
@Lamineure Süreciniz devam ederken bir sonraki DV ye katılım sağlayabilirsiniz..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum