Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Senem-Yukselen Çok geçmiş olsun ailenizde ve sizde inşallah bir şey yoktur sürecinizi normal ilerletin ap kalırsınız en kötü sonuçları ilettiğinizde vizenizi alırsınız

• ⭐⭐⭐

@dkerim Şimdi tablodaki rakamlara şöyle bakmak lazım...Konsoloslukların bastığı vize sayısının o ülke kazanan sayısına göre veya kendi kazananı dışında hizmet verdiği ülke kazananlarına göre durumu nedir? Yani hizmet vermesi gereken kişi sayısından daha fazla vize basmışsa bence başarılı konsolosluktur, hem kendi hizmet vermesi gerekenlere hem de dosya taşımalara mükemmel hizmet vermiş demektir. Ancak bastığı vize sayısı hizmet vermesi gereken sayısından az ise kendine hayrı olmayan başarısız bir konsolosluktur. (Örneğini uzaklarda aramayınız)...Ben bu şekilde değerlendirme yapıyorum.

• @Senem-Yukselen Geçmiş olsun, mülakat için üzülmeyin bence. Durumunuza istinaden yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

• @Senem-Yukselen geçmiş olsun öncelikle, kötü şeylerin silsilesini durdurmanın en iyi yolu soğuk kanlı olmak, sakin kalmaktır. Vizenizi alacağınızı düşünüyorum, bu sadece kötü bir anı olarak kalacak bence.
    Sürecinizde bol şanslar, yolunuz açık olsun.

• @Flight101 Örnek Ankara 🙂

• @Senem-Yukselen geçmiş olsun en büyük tesellimiz size birşey olmaması.

• @gucarslan çok teşekkür ederim cevabınız için fazla soru sorduysam kusura bakmayın heyecan var üstümde baya bu konu ile alakalı ilk başvuruşumda çıktı hazırlıksız yakalandım bir şeyleri araştırıyorum ama sürekli yeni bir şeyler çıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum, sağolun tekrardan

• @Senem-Yukselen
    Büyük geçmiş olsun.
    Vizenize sağ salim ulaşmanızı diliyorum.

• Merhaba,dosyasını başka ülkeye taşıyanların current numaraları o ülkenin bölgesine göre mi aktif oluyor ,mesela EU bölgesinden asya bölgesine dosya taşıdım, EU bülteninde değil miyim artık ? Teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar, telefonumu değiştirdim ve banka uygulamasına giremedim. Bu yüzden bankayı aradığımda, bu numara başka birisi adına bankamızda kayıtlı ya onun numarasını güncellemesi yada sizin numaranızı degismeniz lazım dedi. Numarayi eski kullanana ulaşmam için bilgi vermediler. bende mecburen numara değişikliği yaptım.greencard sonradan aklıma geldi. Sıkıntı yaşar mıyım?

• ⭐⭐

@Koray85 merhaba bildiğim kadarıyla telefon numarası gc süresince hiç bir yerde kullanılmıyor haberleşme yazışmalar sadece mail ile yapılıyor bu yüzden sorun olacağını düşünmüyorum gc başvurusu yaparken telefon numarası kısmında isteğe bağlı yazıyor

• @T-C-Kubilay-Dikici teşekkürler cevabınız için. Biledim kimdi hatırlamıyorum ama YouTube ta birine denk gelmiştim. Greencard mülakatı ile alakalı konuşuyordu. Ne sanıyorsunuz gibisinden birşey demişti. sizin verdiğiniz sosyal medya hesaplarına,telefon numaranıza,Google hesaplarınıza bakılıyor. Sıkıntılı durum varsa böyle buluyorlar demisti.O yüzden mülakatta fazla birşey sorulmuyor gibisinden konuşuyordu. Bi an dedim niye numarani değiştin demesinler. Sıkıntı yasamıyım😅

• Arkadaşlar merhaba. Ben de dosyami Viyana'ya taşıdım. 14 yaşlarında iki çocuğum hiç covid aşısı olmadılar ve Viyana mülakatı için de en az bir ay arayla 2 doz aşı olmaları gerekiyor. Türkiye'de aşı bulunmuyor. Shengenimizin süresi dolduğundan şu an Türkiye dışına da çıkip aşı yaptiramiyoruz. Mülakat zamanı yeni vize başvurusu yapmayı planlıyoruz. Böyle bir sorun yaşayan ya da yaşayacak olan var mı nasıl bir yol izlemek lazım? Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@erenas ilgili sağlık kurumu ile irtibata geçtiniz mi peki?
    durumu anlatıp onların vereceği cevaba göre hareket etmenizi tavsiye ederim.
    bir de schengen için çok gecikmeyin derim. malum şu an o konuda da ciddi sıkıntılar var..
    bol şans

• @gucarslan mülakat maili alınca sağlık kurumuyla irtibata geçmeyi dusunuyordum. Şimdiden mülakat maili almadan cevap verirler mi acaba? Shengen için İtalya'ya giriş çıkış yaptık bu ay. Mülakat maili gelince ikinci vize başvurusunu yapmayı planlıyorum. Şu an için hangi tarihlere vize talebinde bulunacağımi kestiremiyorum. CN numarama göre Şubat Mart gibi siramiz gelir diye düşünüyorum ama vizeyi kısa süreli verdikleri için net tarihten emin olamadan vizeye başvuru yapmak doğru olur mu? Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@erenas neden vermesinler ki. sonuçta izlemeniz gerekn presedürü bildirecekler size, fazlasını değil.

schengen için de sadece tedbirli olmanızı tavsiye ederim.
    bültenin ilerleme hızına bakarak hareket etmelisiniz, en sağlıklısı bu olacaktır.

• @gucarslan teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐

@erenas Selamlar...Forumdan edindiğim tecrübeye istinaden Dr. Molnar ın bilgilendirme ve mail cevaplama açısından çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Bence mail atmakta hiçbir sıkıntı olmaz bilakis aklınızdaki soru işareti kalkar endişe edeceğiniz konu sayısı azalır..😉

• @Flight101 çok teşekkürler ben de şu anda maili hazırlıyorum. Verecekleri cevabı da buradan paylaşırım.

• ⭐⭐⭐

@istalin EU bölgesi kazanısınız EU current numaralarına tabisiniz...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |