Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ben-Batur çok teşekkür ederim, uzak mesafe ilişkisiydik umarım wp mesajlarımız (çekiliş açıklanmadan önce olanlar) kanıt sayılır 😅Forumu biraz geç keşfettim hemen okumalara başlıyorum çok teşekkür ederim tekrar

• @Ben-Batur kusura bakmayın kafam iyice çorba oldu 🥲 takvimde görünen 31 ekim 2024 mülakat taih bitişi ankara için m geçerli yani? Ben o zamana kadar tarih verilmeli bize sene içinde olacak şekilde diye düşünüyordum

• Yasaklı

@Ben-Batur Merhaba bizde dosyamızı bugün Msucat a taşıdık.

• ⭐⭐

@Slaih Merhabalar 30.eylül 2025 kadar mülakat almanız ve vize görüşmesine gitmeniz gerekmektedir bu süre zarfında eğer mülakat alamaz ve vize görüşmesine gidemezseniz gc alamazsınız

dv24'de yada dv23 olması lazım tam hatırlamıyorum mülakat deneyimlerinde okuya bilirsiniz bir çok insan dosya taşıyanlarda sabah konsolosluk önünde içeri girmeyi beklerken greencard kotası dolmuştur denildi greencard total sayıya ulaştığında tüm dünya genelinde mülakat alıp görüşmeye gitseniz bile vize alamazsınız

imzanızda gördüğüm kadarıyla sıranız 24k bu sıra numarasında ankaranın gelmesini beklmeyin biran önce dosya taşımak için alternatifleri deneyimleri okuyun bütçenizi hazırlayın masraflı ve stresli bir süreç sizi bekliyor

966ab1a5-bac4-40d9-876d-bb3909dc411a-image.png

• Merhaba

Bugün dosya taşıma için kcc ye mail attım. 2 kere mail gönderdim. Tiflis e taşımayı planlıyorum. Aşağıda ki mail geldi. Forumda araştırdım bu metnin tamamına benzer cevap alan bir post göremedim. Ne yapmalıyım?

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

Teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@dkerim Yazdığınız mailin içeriğini sadeleştirip tekrar deneyiniz..

• ⭐⭐

@ygtoktem merhabalar, eger mulakata ankarada girmeyi planliyorsaniz bir aksiyon almaniz gerekmiyor, unganlar asi durumunum farkindalar. Fakat farkli bir ulkede girmeyi planliyorsaniz, orada bulunan saglik kurulusu ile iletisime gecip son durum hakkinda bilgi almaniz gerekiyor.

• ⭐⭐⭐

• Merhaba

Bir sorum olacak. Dosyamızı Anlara dan başka bir yere taşıdık diyelim. Mülakata girdik ve kazandık aldık vizeyi. Pasaport teslimi için sanırım ilgili sayfadan teslim yeri için adres girmemiz gerekecek. Ankara dışında biryer de mülakat olduğumuz için vereceğimiz adres Türkiyede ikamet ettiğimiz adres olabilir mi? Yoksa başka bir prosedür mü takip etmeliyiz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur değil.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim her ülkenin pasaport teslim sistemi farklı.
    derdiniz adres ya da pasaportu teslim almak olmasin, vizenizi alınca merak etmeyin teslim ediyorlar.

• @Flight101 merhaba. Bugün 4 kere mail attım içerikleri hep değiştirdim ama her seferinde farklı bir officer dan aynı mail geldi durdu. Gayet kısa ve öz yazdım tüm bilgileri de girdim. Sürekli mail atmaya devam mı etmeliyim yoksa başka bir yol varmı?

• ⭐⭐⭐

@dkerim Aslında yaptığınız işlem doğru, istediği sonucu 7nci 8nci maillerinde alanlar var...denemeye devam

• Selamlar herkese,

Bugün sabah itibari ile aylardır dertleştiğimiz, fikir alışverişi yaptığımız sevgili abim @Sinan-D, ve kapıda karşılaşıp çok sevdiğimiz ve bundan sonrada görüşeceğimize ailecek emin olduğumuz sevgili kardeşim @yasin34 ile birlikte vize onaylarımızı aldık. Çok mutluyuz, mülakat deneyimini ilgili başlık altında paylaştım, hepimize faydalı olması dileğiyle, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.

• @okiti Allah yolunu bahtını Texasta güzel eylesin tekrar bol sanş kardeşim Amerika'da görüşmek üzere tekrar

• Bu grupta olupta inşallah herkes vizesini alınca bence amerika da bir buluşma gerçekleştirelim 🙂

• @Sinan-D sağolasın abi eksik olma, bu basamakları birlikte çıkacağız inşallah 🙂

• ⭐⭐⭐

@EcemYılmaz
    Bucketlist..

1. Sürecin imzaya taşınması
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Soruların DV 2025 Aşamaları başlığı altında sorulması

Sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir
    Sürecinizde başarılar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @T-C-Kubilay-Dikici çok teşekkür ederim inşallah halledebiliriz

• İnşallah hepimiz uğraşıp vizelerimizi alacağız

Benzer Başlıklar

• 153
  • 57
  • 73
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |