Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• herkese merhabalar Dv-2025 talihlisiyim sıralamam 10 bin civarında mülakat yerim ankara ancak bana sıra gelmeyebileceğini okudum bazı yerlerde ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz endişelenmem gerekiyor mu ? mülakat yerini nereye taşıyabilirim eğer problem olacaksa. Bir de geçen sene en son hangi EU dosya numarasını mülakata almışlar ankarada bakabileceğim bir yer var mı forumda ?

• Geriye dönüp yazışmalarınıza baktım hong kong taşımak istediğinizi yazmışsınız, tam 6000 iseniz artık KCC dosyanızı taşımaz, Adressiz taşıyabileceğinizi zannetmiyorum , KCC yaz aylarında adressiz taşırken, ki bende öyle taşıtmıştım (Viyana) Eylül gibi tekrar taşıma maili gönderdiğimde ısrarla adres sordu (Hong kong) ve dosya taşıyan diğer forum kullanıcılarından da aynı yazışmayı aldıklarına dair bilgiler akıyordu, ben bir şans olmadıkça bundan sonra adressiz taşıyacaklarını düşünmüyorum. Numaranıza göre Taşımak istediğiniz konsolosluğa veya KCC ye mail atarken konu kısmına dosya transfer yazın mailin içeriğinde dosyanızı neden o ülkeye taşımak istediğinizi belirtin, mutlaka CN numaranız, tam adınız soyadınız, tam doğum tarihiniz, telefon numaranız ve mülakat esnasında kalacağınız fiziksel adresi de ekleyip mailinizi gönderin (ben booking den konsolosluğa yakın bir otel adresini gönderdim) ve mümkünse gösterdiğiniz adreste kalmaya çalışın. Çok elzem bir şey olmadıkça dürüstlük esas 🤟🏻

@atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ardando cevabınız için teşekkür ederim ama daha mülakat verilmeden adress ayarlayamıyorum ki dosyamı kabul ettikleri zaman adres yerini ayarlamayı düşünüyorum

• Herkese merhaba
    Arkadaşlar kafama takılan bir soru var
    Case no 10k dosyam şuan KCC de dosya durumum hakkında mail atmıştım çünkü ds260 formunu Ekim ayının başında yolladım.
    Dosyanız işlendi şeklinde mail aldım daha sonra mülakat için seçtiğim konsolosluk Ankara ve taşımak istediğim ile ilgili mail attım. Cevap olarak mülakata giteceğim yer için bir adres istediler bu durumda Vize istemeyen bir ülkeye dosyamı taşıyabilir miyim? ( tiran da abd konsolosluğuna yakın bir otel adresi gibi)

• @cemciftcioglu otomatik mesaj geliyor sanırım bana mulakat tarihimi sormuştum siz ne sordunuz 😁

• @Özlem-Toraman Mülakat yeri ve tarihimi sordum. 24 saat içinde dönüş yaptılar

• @cemciftcioglu evet erken dönüş yapıyorlar, birde mulakat yerimi sorarak deneyim :))

• arkadaşlar mülakat için dosyasını KOSOVA'ya taşıyan oldu mu hiç excelde veya başka bir yerde yapan görmedim dosyamı taşımak istiyorum ne yapmam gerekiyor nereyi seçmeliyim

• ⭐⭐⭐

@gurkantokgozz Selamlar...
    Sorularınıza daha hızlı ve doğru yanıtlar alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımanız ve DV2025 takip excel tablosuna bilgilerinizi girmeniz önemlidir. Yönergeler bu başlığın ilk iletisinde mevcuttur...
    Sürecinizde başarılar...

• @rezanclz detaylı anlatım için teşekkürler, geçmiş olsun, son bir adımınız kaldı 🙂

• Merhabalar,

Dosyamı 1 ay önce Hong Kong'a taşıdım. Eğer süreç sorunsuz ilerlerse vizeyi aldıktan sonra evlenip, ABD'de bir düzen kurduktan sonra kız arkadaşımı yanıma almayı planlıyordum. Araştırmalarım sonrasında sonradan aile birleşimi gibi ilerletilen süreç ve prosedürlerin çok uzun olduğunu gördüm.

Sizce mülakat tarihim belli olduktan sonra eşimi ekletip sürece dahil etmeli miyim? Yoksa sonradan aile birleşimi yapmak daha mı mantıklı? 1 senelik bir süreyi göze alabilirim çünkü.

• @sezen merhaba ben hong konga dosya taşırken bookingten rastgele bi adres vermiştim ama konsolosluğa uzakmış. Oraya gidince farklı bi adreste kalacağım problem yaratır mı?

• Forumda geçmiş deneyimleri okuduğumda tavsiye edilen, beyan ettiğiniz yerde konaklamak. Deneyimlemediğim için sorunuza kesin bir şey söylemem yanlış olur, fakat “uzaklık” gibi geçerli bir sebebiniz varken beyan ettiğiniz yerde bir kaç gün konaklayıp (sonuçta orada otele giriş işlemleriniz yapılacak) yer değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum.

@emirhankd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen merhaba ben hong konga dosya taşırken bookingten rastgele bi adres vermiştim ama konsolosluğa uzakmış. Oraya gidince farklı bi adreste kalacağım problem yaratır mı?

• @rezanclz rezan kardeşim harika bir anlatım olmuş. Öncelikle kutlar tebrik ederim. Umarım konsolosluk deneyimin bundan daha da az stresli geçer. Mülakat deneyimini sabırsızlıkla bekliyor olacağız biz viyanacılar olarak 😊

• @Hope-Breaker merhaba Frankfurt konsolosluğuna götürdüğünü evrakların listesini benimle paylaşır mısınız ve ayrıca oturum 6aylık kağıt olarakmı aldınız yoksa kart olarakmı Almanya için söylüyorum ve ayrıca oturum kimliğinizi istedilermi yoksa belediyeden oturduğunuz dair bir evrak çıkarıp onumu beyan ettiniz.

• @Hope-Breaker bütün süreciniz okudum çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim lakin birkaç merak ettiğim şey var mulakata giderken hangi evrakları verdiniz yada istediler ve oturumunuz kimlik kartımıydı yoksa geçici kağıt mıydı yada belediyeden burada oturduğunuz dair bir kağıt belgesimi aldınız. Teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba şuan ceac.state.gov dan case Number girip kontrol ettim dosyamın hala kcc de olduğu görünüyor cs numberım 3200 lerde olmasına rağmen ben dosyamı almanyaya taşımayı düşünüyorum dosyam henüz kcc deyken taşımak için kcc ye mi mail atmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• @rezanclz afedersiniz ais kaydı ne, ne için yapıyoruz ?

• @Emre-Kurtulmuş Merhaba. Bu tablo okuma işimi çok beceremedim sanırım 🙂 aralık ayı açıklandı demişsiniz. Visa bulletin sayfasında ben November ayını görüyorum 6.000 olarak. Ancak

“C. THE DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN DECEMBER”

Başlığı altında da yanı december da da mı 6.000 de kalacak diye anlıyorum. Bu başlığın altında europe yine 6.000 yazıyor çünkü

• Merhaba

Forumda arkadaşlar sırayla mülakata gitmeye başlamış hayırlı olsun gidenlere ve alanlara darısı başımıza 🙂 kcc nin bu sene evraklar ile alakalı mail atmayacağı bilgisi dolaşıyordu. Mülakata giden arkadaşlara kcc den bu mailler geldi mi acaba? Geldiyse bu maildeki evrakları hazırlayıp iletip ondan sonra mülakat için konsolosluktan mail gelecek diye okudum forumdan doğrumudur?

• 2025 DV talihlisiyim dosya numaram 108XX ve mülakat yerim Ankara. Sizce bir şansım var mı geçen sene ankara kaçta kapatmış 2023 verilerinde iyi görünüyor ancak 2024de kaçta kapatmış olabilir. Dosyamı taşımalı mıyım ? Taşımak için araştırmamı önerebileceğiniz ülkeler neler bangkok ve viyanayı çok gördüm. Şimdiden zamanınız için teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |