Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sevdemimi evet hocam öyle gözüküyor. Umarım ocakta mülakat alırız

• @gucarslan farkında değilim tüm kurallarınızın, green card süreciyle bağlantısı oldugu için sormuştum.

• ⭐⭐⭐

@brucewayne Dosyanızı tekrar taşıyabilirsiniz.
    Açıklanan 6000 kasım ayına kadar değil aralık sonuna kadar.

• @brucewayne
    Merhabalar, ciddi tecrubeyle sabit, bu tarz dosyaniza ozgu sorularinizin cevabini size kimse vermeyecektir. Biri size bunu yapin bu akillica olur derse de o kisiye inanmayin, bu sizin ozelinizde ve sizin alacaginiz kararlar dogrultusunda ilerleyecek bir surec. Dosyanizi Viyana’ya tasidiginiz gibi tekrar baska bir ulkeye tasiyabilirsiniz, bir kere transfer ettiniz daha edemezsiniz gibi bir durum soz konusu degildir, kolayliklar dilerim.

• ⭐⭐

@brucewayne Merhabalar geçen sene mart ayında schengen vizesi almıştım soracağınız birşey olursa özelden yazarsanız cevaplaya bilirim

• ⭐⭐⭐⭐

@ismail-Tardu o noktada tercih sizin böyle önemli bir durum için net olarak şunu yapın yada yapmayın diyecek sorumluluğu alamam ben size sadece frankfurt konsolosluğunun iyi bir tercih olmayabileceğini söyledim dosya taşımanıza karar verme noktası sizin sorumluluğunuzda

• Arkadaşlar merhabalar ben dosyamı hong kong taşımak istedim adres istediler acab konsolosluğa yakın bir adres göstersem olur mu ve orda kalmayı düşünmüyorum ama bu konuda yardımcı olurmusunuz

• @Ardando merhabalar bende hong kong ‘a taşımak istiyorum ama adres istiyorlar adres olarak herhangi bir oteli yazsam mülakat tarihi belli olınca başka bir yerde kalsam olurmu acaba bide adres mailini nasıl attınız paylaşabilirmisiniz

• @Serapp Hocam merhaba aynı konudan bende muzdaripim dosyamı Hong konga taşıdım 1 ocak 2025 te yoklama kaçağı konumuna düşüyorum ds 260 ta askerliğimi yapmadığımı yazdım sanırım e devlette askerliğimi yapmadığıma dair bir belge çıkmıyor bende mecbur askerlik şubesinden askerliğimi yapmadığıma dair bir belge alacağım herhalde

• Merhaba
    Visa bullettin november 2024 açıklanmış. Yine 6.000 yazıyor. Geçen ayda 6.000 idi. Bu ay herhalde sadece 6.000 e kadar case number lar aktif oldu. Üstü aktif değil diye anlıyorum doğrumudur?

• @dkerim, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba
    Visa bullettin november 2024 açıklanmış. Yine 6.000 yazıyor. Geçen ayda 6.000 idi. Bu ay herhalde sadece 6.000 e kadar case number lar aktif oldu. Üstü aktif değil diye anlıyorum doğrumudur?

Evet aynen öyle hocam

• Değerli forum üyeleri;

Herkes imzasinda ve exceldeki dosya numarasının sadece son iki hanesini "XX" ile kapatsa daha verimli olmaz mi...

• Aralık bülteni için CN tahminleriniz var mı? Nedense 12 binleri aralık ayında da göremeyecekmişiz gibi hissediyorum (planlarınızı buna göre yapmayın tabii :)). Bu gidişle 12-13 bin CN'ler ne zaman current olur dersiniz? 1 Şubat-1 Mart arası için mi yoksa 1 Mart-1 Nisan arası için mi Avusturya vize başvurusunda bulunmak daha mantıklı olur, fikriniz nedir?

• @Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nothin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur bu kadar cabuk dosya tasiyorlar miydi? genelde hep bitmesine son 1-2 ay kala tasiniyor diye biliyorum. ya da umman oldugu icin mi acaba?

Hocam öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor. Alıntı yapmadığınız için tam neyi sorduğunuzu anlayamadım. Ben dosyamı KCC ile taşıdım o yüzden hemen taşındı, Current olduktan sonra konsolosluk aracılığı ile taşımak gerekiyor o işlem biraz uzun sürebiliyor tabi (konsolosluk kabul ederse)

Anladim hocam. 7 Mayista case numberinizi ogrendikten ve ds260'i gonderdikten hemen sonra KCC'ye mail atip baska bir yere tasinmasini istediniz yani degil mi? Bu arada mailde hangi ulkelerden birine tasinmasini istediginizi de soylediniz mi yoksa onlar neresi uygunsa oraya mi tasiyorlar ve tasimadan once size bildirip onayinizi aliyorlar mi? Cunku avrupadan bir ulkeye tasirlarsa bu sefer schengen sikintisi da cikabilir diye dusundum.

• Arkadaşlar bugün yine artmayan cn lar açıklandı. Birşeyi merak ediyorum, Aralık'ta atıyorum 10bin olarak açıklandı. Randevuları 6000'den - 10bin e kadar sıralı mı veriyorlar, yoksa bu iki numara arasında karışık mı ? Tek konsolosluk bazında soruyorum, teşekkürler.

• @nvrgbck 6000-10000 aralığında vermiyorlar, 0-10000 aralığında veriyorlar 🙂 konsolosluğun mevcut performansına ve talebe bağlı. Performans düşükse muhtemelen hala 0-6000 aralığına mülakat dağıtıyor olurlar Ankara gibi.

• @nothin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nothin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur bu kadar cabuk dosya tasiyorlar miydi? genelde hep bitmesine son 1-2 ay kala tasiniyor diye biliyorum. ya da umman oldugu icin mi acaba?

Hocam öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor. Alıntı yapmadığınız için tam neyi sorduğunuzu anlayamadım. Ben dosyamı KCC ile taşıdım o yüzden hemen taşındı, Current olduktan sonra konsolosluk aracılığı ile taşımak gerekiyor o işlem biraz uzun sürebiliyor tabi (konsolosluk kabul ederse)

Anladim hocam. 7 Mayista case numberinizi ogrendikten ve ds260'i gonderdikten hemen sonra KCC'ye mail atip baska bir yere tasinmasini istediniz yani degil mi? Bu arada mailde hangi ulkelerden birine tasinmasini istediginizi de soylediniz mi yoksa onlar neresi uygunsa oraya mi tasiyorlar ve tasimadan once size bildirip onayinizi aliyorlar mi? Cunku avrupadan bir ulkeye tasirlarsa bu sefer schengen sikintisi da cikabilir diye dusundum.

Tabi taşımak istediğiniz ülkeyi kendiniz seçip yazıyorsunuz hocam, öyle kafasına göre taşıması gibi bi durum yok 🙂

• @rezanclz Yolunuz açık olsun, bol şans!

• Ankara mulakat için CN kaça kadar verdi acaba, excele baktım ya kımse işlemedi yada mulakat vermedı gene

• Merhaba
    Ds260 formunu gönderdikten sonra KCC den gelecek maillerin aşama aşama ekran görüntüleri mevcut mu acaba forumda ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |