Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @halteran teşekkür ediyorum

• @TEAM-USA sürece hakim misiniz bilmiyorum ancak dosya taşıma ile ilgili konuları okuyup dosyanızı taşıyabilirsiniz

• @vixo imzam var zaten görünmüyor mu 🤔

• @Özlem-Toraman, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@vixo imzam var zaten görünmüyor mu 🤔

Bende şimdi gözüktü, bir önceki mesajınızda göremedim k.bakmayın 🙂

• antikor testini bugün şehir hastanesinde oldum. olacak arkadaşlar için bilgi olur diye paylaşıyorum enfeksiyon polikliniğe girip kayıt açtırıyoruz (şehir hastanesine gittim) antikor testi diye daha sonra doktorun yanına gidip doktor sonuçların 3 hafta ya kadar çıkacağını söyledi daha sonra eksik olan aşıları da eczaneden alıp aile hekimine yaptırıp aşı kartını alabileceğimi söyledi daha sonra kan alma kısmından 3 tüp kan verip çıktım şimdi 3 haftayı bekliyorum

• @sevdemimi 3 - 4 gün takip ettim okudum. Dosya taşımayı istiyorum hatta dün gece tirana mail attım yoğunluktan dolayı dışarıdan dosya alamıyoruz maili geldi kafam da 5 ülke var yakından uzağa doğru denicem hatta https://tr.usembassy.gov/immigrant-visa-navigator/
    Böyle bir site önerdi tiran konsolosluğa sanırım burdan taşıyoruz dosyaları doğru mudur ?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 

• @ilkan61 hangi fotoğraftan bahsediyorsunuz acaba dv2035 başvurusu yaparken kullandığınız fotoğraf mı

• @gucarslan size sonsuz teşekkürler yardımlarınız için.

• @Ahmet-Sarıkurt Hangi ildeki şehir hastanesi ?

• @TEAM-USA current olmadan önce sadece Kcc aracılığıyla dosya taşıma işlemi yapabilirsiniz. Case nunber current olduktan sonra ise hangi ülkeye taşıma yaptırmak istiyorsanız o ülkenin ABD büyükelçiliğinden dosyanızın transfer edilmesini isteyeceksiniz. Sürecinizde başarılar diliyorum.

• @gizemctr
    Selamlar, soylediginiz sekilde yanlis anlasildigi icin belirtmek istemistim, sizin demek istediginizi anliyorum ancak sponsor talep edilmesi durumu, talihlinin mulakata nerede girecegine gore degisiyor. Bazi buyukelcilikler sizden maddiyat ile ilgili herhangi bir belge sunmanizi talep etmezken, bazilari ise kisinin maddi durumuna bakilmazsiniz direk sponsor talep etmektedir.

• @Ahmet-Sarıkurt Evet, giriş başvurusu için olan fotoğraftan bahsediyorum. Seçilmeyi beklemiyordum ama yine de başvurumu göndermek istedim ve maalesef fotoğrafı çok dikkatli kontrol etmedim.

• @gucarslan öncelikle selamlar. Ben kcc'ye mail attım dosyamı taşımak için ancak olumsuz dönüş aldım. "İstisnalar hariç herkes bulunduğu konsolosluktan başvurmalı" diyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Nalcabasmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, Ankara sıra numaraları için bir gelişme var mı ? Herkes haklı olarak dosya taşıyor fakat Ankara bekleyenler için zaman geçmiyor 🙂 En son 600 leri gördük sanıyorum. Sonrası için bu sayıya yakın olan arkadaşlar mail atıp mülakat tarihi sordular mı hiç ? Teşekkürler.

Geçen yıl sizin CN'ler Şubat'ta mülakata girmiş. Siz eğer şanslıysanız ve Ankara daha kötüye gitmezse, Şubat ve sonrasında mülakat alabilirsiniz.
    Mail atıp mülakat tarihi sorulacak bir yer yoktur.
    Sabırla bekleyeceksiniz.

• @Serapp bilgileriniz için çok teşekkürler

• @cemal1153 çok tesekkürler bende direk başka ülkelere mail göndermeye başlamıştım, yani önce KCC ye iletiyorum durumu (çünkü dosyam KKC görünüyor şuan) peki onlar nereye taşıyor dosyayı ? hangi ülkeye yani tamamen rastgele mi gönderiyor?

• Değerli arkadaşlar, sanırım birkaç hafta önce, yıl yıl curent olan rakamlarla ilgili toparlanmış bir excel dosyası paylaşılmıştı, sağolsun uğraşmış paylaşmış fakat kim paylaştı hatırlamıyorum dünden beri arıyorum bulamadım, bulursanız bana linkini atabilir misiniz?

• @fahriakc çok teşekkür ederim 🙏🏻

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |