Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 @gucarslan merhabalar öncelikle ais kaydı maili tekrarı geldi 10 ekim olarak verilen mülakat tarihi 23 ekim saat 9 olarak atılmış esc sayfasdan tekrar kontol ettim tarihin 10 ekim hangisini baz almamız gerekir daha önce böyle bir durum oldu mu ne yapalım

• @Serapp Evet, yanlış anlamışım sabah uyku sersemi haklısınız.

• Bu ileti silindi!

• @okiti bana da aynı şekilde olmuş 10undaki mülakatım 23 ekim 09:00 a alınmış

• Dosya taşıma talebinde bulundum şöyle bir cevap geldi.

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Tam olarak anlamadım KCC form inceliyor muydu? Normal bir süreç mi bendeki? yardımcı olursanız sevinirim.

• @Sinan-D bir de [email protected] adresinden "Your US Visa appointment has been rescheduled / ABD Vize randevunuz değişti" başlığı altında e-mail geldi. Bütün planlamalarımız değişti şimdi.

• @hakan4259 merhaba bunun anlamı nedir siz dosya taşıma yaptırdıktan sonra mı değişti

• @hakan4259 Ayrıntı var mı hocam tarih ile ilgili

• @cemal1153 Merhaba, dosya taşıma durumu yok bende.

• Hong Kong'da türkçe-ingilizce tercüman nasıl bulabiliriz HK konsolosluğuna yazıp onlar mı yardımcı oluyorlar

• @hakan4259 bizede az once mail geldi aynı şekilde mulakat tarihi iptal oldu diye 23 u suan gorunen ama esc sayfası hala aynı

• @Sinan-D Niye böyle birşey yaptılar acaba

• @ahope bizde şaskınız bir fikir yürütemyiyorum nasıl bir işleyişleri var bilemedim

• Merhaba, ben de bu yıl seçildim. Giriş fotoğrafı ile ilgili bir sorunum var, arka planı beyaz yaptığım için yakınlaştırdığımda fotoğrafımın düzenlenmiş görünmesi sorununu yaşıyorum. Bazı beyaz pikseller boynumun içine giriyor, sorum şu ki giriş fotoğrafı mülakatta ne kadar büyük görünüyor? Hatayı sadece yakınlaştırırsanız veya resmi tam ekran açarsanız görebilirsiniz. Maalesef ben de çok geç fark ettim.

• @Sinan-D Anladım hocam her işte bir hayır vardır diyelim ozaman

• @ahope evet, 2 hafta sonrasına ötelemişler.

• Bu ileti silindi!

• @ahope her şerde vardır bir hayır bakalım nasıl olacak inşallah 23 unude ertelemezler

• Benim mülakatım da 9 Ekim’den 23 Ekim tarihine ertelenmiş. Fakat excel tablosunda mülakatı 8 Ekim (bugün) olan 2 arkadaşımız vardı, onlar girdi mi acaba mülakata? @erg35 @erttas

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Sinan-D, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 @gucarslan merhabalar öncelikle ais kaydı maili tekrarı geldi 10 ekim olarak verilen mülakat tarihi 23 ekim saat 9 olarak atılmış esc sayfasdan tekrar kontol ettim tarihin 10 ekim hangisini baz almamız gerekir daha önce böyle bir durum oldu mu ne yapalım

operasyonel sebeplerden ötürü bir çok vize türünde mülakat tarihleri değişiyor.
    siz, size son gelen tarihi dikkate almalısınız.
    sizin vize sürecinizi etkileyen bir durum değil, merak etmeyin.
    mülakatınızda bol şans.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |