Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@sadikcagan, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Amerikaya gidecek para varda fotoğraf çektirecek para yokmuş gibi.fotoğraftan binlerce kişi eleniyor.üç beş kuruş için risk almaya değmez bence.
fotograftan binlerce kisinin elendigini pek sanmiyorum, hatta soylenilen kistaslari saglamamasina ragmen kabul eden bir cok fotograf ornegi gorduk... eger kendi fotografiniz yerine baskasinin fotografini kullanirsaniz elenmeniz kesin gibi bir sey, ama fotograftan tanindiginiz surece bu konunun sorun olma ihtimali dusuk.
-
@sadikcagan Hocam selamlar.
Paradan ziyade, geçen sene Kızılay'ın göbeğinde çektirdiğim profesyonel fotoğrafçının yaptığı hataları gördükten sonra bu kararı aldım. Kişi başı 200 TL(misal) verip, saç ile yüz birleşim kısmında mor mor kırpma kalıntısı görmek mide bulandırıyor.
Bir de bazı insanlar şehrin uzak noktalarında yaşıyorlar ve çalıştıklarından vakit bulamıyorlar hocam. Bu da bir etmen.
-
@crazycells, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@sadikcagan, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Amerikaya gidecek para varda fotoğraf çektirecek para yokmuş gibi.fotoğraftan binlerce kişi eleniyor.üç beş kuruş için risk almaya değmez bence.
fotograftan binlerce kisinin elendigini pek sanmiyorum, hatta soylenilen kistaslari saglamamasina ragmen kabul eden bir cok fotograf ornegi gorduk... eger kendi fotografiniz yerine baskasinin fotografini kullanirsaniz elenmeniz kesin gibi bir sey, ama fotograftan tanindiginiz surece bu konunun sorun olma ihtimali dusuk.
Sayın crazycells inş öyledir.çünkü fotoğraftan elenmekten her başvurumda korkmuşumdur
-
Meşhur konumuz tekrar güncel olduğuna göre bir uygulama önermek istiyorum
Evde foto çektirenler fotoyu bu uygulamaya yüklerseniz sizin yerinize ayarlıyor.
Arka plan beyazlatmada var ama ücretliydi sanırımBir çok ülkenin pasaport vize vs herşeye uyumlu fotolar elde edebilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=np.com.njs.autophotos&hl=en
-
Fotoğraf çekiminde arka planı fotoğrafçılar photoshop'tan beyazlatıyorlar. Ve herhangi bir sorun çıkmaz diyorlar. Beyaz arka font yok Batman'da. Bu herhangi bir sorun çıkarırmı.
-
@crazycells Fotoğrafçıda çektirdim. Fotoğrafta kafam fark edilecek ölçüde solda kalmış. Diğer tüm şartlar uygun. Ne yapayım, fotoğrafı kullanayım mı?
-
Bu ileti silindi! -
@Mayki Fotoyu ortalatamayan fotografci da var demek ki. Liyakatsizlikte ilginc bir ulkeyiz. Ayni yere gidin ve bu fotoyu konsolosluk kabul etmiyor. Kafami ortalayin seklinde serzeniste bulunun.
-
Arkadaşlar, fotoğrafçıdan green card fotoğrafı çektirdim ve bu fotoğrafı başvuru formuna test etmeden ve dolayısıyla kırpma yapmadan koydum, başvurumu tamamladım ve onay numaramı aldım (Confirmation number). Sonra fotoğrafın özelliklerini incelediğimde 601x601 piksel olduğunu gördüm. Fotoğraftan elenmiş mi oldum?
-
@Vatan-Konak, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Fotoğraf çekiminde arka planı fotoğrafçılar photoshop'tan beyazlatıyorlar. Ve herhangi bir sorun çıkmaz diyorlar. Beyaz arka font yok Batman'da. Bu herhangi bir sorun çıkarırmı.
bir problem yasamazsiniz.
-
@Mayki, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells Fotoğrafçıda çektirdim. Fotoğrafta kafam fark edilecek ölçüde solda kalmış. Diğer tüm şartlar uygun. Ne yapayım, fotoğrafı kullanayım mı?
Eger cok soldaysa, fotografin orijinalini isteyin isterseniz. Kendiniz yeniden duzenleyebilirsiniz.
-
@TTKvY, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Arkadaşlar, fotoğrafçıdan green card fotoğrafı çektirdim ve bu fotoğrafı başvuru formuna test etmeden ve dolayısıyla kırpma yapmadan koydum, başvurumu tamamladım ve onay numaramı aldım (Confirmation number). Sonra fotoğrafın özelliklerini incelediğimde 601x601 piksel olduğunu gördüm. Fotoğraftan elenmiş mi oldum?
hayir, bir sorun yok. Fotografiniz 600 x 600 piksek ile 1200 x 1200 piksel arasinda kare bir fotograf olabilir.
-
@crazycells o sizin dediğiniz 600x600 - 1200x1200 arasında olması durumu vize fotoğrafları için geçerli değil mi? Greencard için 600x600 yazmıyor mu?
Bakın aşağıda bağlantısını attığım sayfanın ortasında yer alan "Additional Requirements for the Diversity Visa (DV) Program" (Çeşitlilik Vizesi (DV) Programı için Ek Gereklilikler) başlığının hemen altındaki "Diversity Visa Program Entrants" (Çeşitlilik Vize Programı Katılımcıları) başlığı altında fotoğraf boyutu için 600x600 piksel denmiş;
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos.html#DV
-
@TTKvY geçmiş talihlilerin tecrübelerine göre bir sıkıntı çıkmıyor.
Lakin içiniz rahat olsun derseniz (ben öyle yaptım) https://tsg.phototool.state.gov/photo burada ki resmi siteden fotoğrafı yükleyip cropped yapıp kullanabilirsiniz. Bu tool hem 600x600 olarak hemde 300dpi olarak otomatik ayarlıyor.
Bir de son 6 ayda çekilme kuralı var onuda resme sağ tıklayıp -> özellikler -> ayrıntılar -> "çekildiği tarih" bölümünden yeni bir tarih seçerek kaydedebilirsiniz. (bu herşeyden şüphe edenler için güzel bir ayrıntı) :)
-
@TTKvY, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells o sizin dediğiniz 600x600 - 1200x1200 arasında olması durumu vize fotoğrafları için geçerli değil mi? Greencard için 600x600 yazmıyor mu?
Bakın aşağıda bağlantısını attığım sayfanın ortasında yer alan "Additional Requirements for the Diversity Visa (DV) Program" (Çeşitlilik Vizesi (DV) Programı için Ek Gereklilikler) başlığının hemen altındaki "Diversity Visa Program Entrants" (Çeşitlilik Vize Programı Katılımcıları) başlığı altında fotoğraf boyutu için 600x600 piksel denmiş;
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos.html#DV
hayir, elektronik sekilde yollanilan tum fotolar icin gecerli:
-
Arkadaşlar kafama takılan bi Durum var fotoğrafçıdan mail üzerinde fotoğraf dosyamı aldım herşey standardına uygundu sonra telefonuma indirdim başvurumu yaptıktan sonra fotoğrafın özellikleri şöyleydi 600x600 61KB 72DPSİ bu sorun teşkil eder mi
-
@crazycells ve @beceke sanırım dediğiniz gibi. Yukarıda bahsettiğim bölümü düzeltmeli ABD yetkilileri. Yanlış anlamaya neden oluyorlar. Sağ olun.
-
Merhaba, ben de bu yıl seçildim. Entry fotoğrafı ile ilgili bir sorunum var, arka planı beyaz yaptığım için yakınlaştırdığımda fotoğrafımın düzenlenmiş görünmesi sorununu yaşıyorum. Bazı beyaz pikseller boynumun içine giriyor, sorum şu ki giriş fotoğrafı mülakatta ne kadar büyük görünüyor? Hatayı sadece yakınlaştırırsanız veya resmi tam ekran açarsanız görebilirsiniz. Maalesef ben de çok geç fark ettim.
-
@sparta, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Arkadaşlar kafama takılan bi Durum var fotoğrafçıdan mail üzerinde fotoğraf dosyamı aldım herşey standardına uygundu sonra telefonuma indirdim başvurumu yaptıktan sonra fotoğrafın özellikleri şöyleydi 600x600 61KB 72DPSİ bu sorun teşkil eder mi
sorun olmaz. bu fotoyu kullanabilirsiniz.
-
@ilkan61, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba, ben de bu yıl seçildim. Entry fotoğrafı ile ilgili bir sorunum var, arka planı beyaz yaptığım için yakınlaştırdığımda fotoğrafımın düzenlenmiş görünmesi sorununu yaşıyorum. Bazı beyaz pikseller boynumun içine giriyor, sorum şu ki giriş fotoğrafı mülakatta ne kadar büyük görünüyor? Hatayı sadece yakınlaştırırsanız veya resmi tam ekran açarsanız görebilirsiniz. Maalesef ben de çok geç fark ettim.
bu dediginizi problem olarak gormuyorlar, fotograftan taniniyorsaniz bir problem yasamazsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum