Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Cevap: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba

Dv-2025 için visa bullettin ne zaman açıklanacak? Konsolosluktan mail alan oldumu mülakat için? Sonuçlar açıklandığından beri 5 ay geçti. Randevuların başlaması gerekmiyor mu?

• @cemciftcioglu yeni öğrendim dostum green cardın cıktıgını. Aklımdan cıkmıs başvurdugum.

• @Senem-Yukselen merhaba ben 20 yıl önce mezun oldum geçen hafta mezun olduğum universiteden hem lise diplomamı, hem de üniversite diplomamin aslını aldim.

• @dkerim forumu biraz okursanız bu ve benzeri çokca soruya hızlıca erişirsiniz 🙂 Mülakatlar başladı. Ekim ayında ilk 500'lerin ortasına kadar mülakat dağıtıldı. Sahip olduğunuz case number ile Ankara'dan mülakat alabilme şansınız bulunmamaktadır. Bu başlığı en başından itibaren (özellikle ilk sayfaları) okumanız ve dosyanızı başka bir ülke konsolosluğuna taşımak için çalışmalara başlamanız sizin için faydalı olacaktır.

• @Mustafa-Bayram Oo,harika.Aynı şeyi yapayım ben de,çok teşekkür ederim.

• @mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Uzuzi biontech

Merhaba Mulakat nerede gireceksiniz acaba

• @boredeng, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EcemYılmaz
    Aşağıdaki linkten ds260 formuna girip PDF kaydedebilirsiniz.(Forma girdiğinizde hiçbir değişiklik yapmamis da olsanız sakın Save butonunanbasmayin aksi takdirde ds260 formunuzun submit tarihi bugun olarak değişecektir bu da süreç için olumsuz sonuçlar doğurabilir)
    Buna ek olarak:
    BANA MÜLAKAT GELDİ Mİ?

Asagidaki YÖNTEM ile mülakat alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

✴️DS 260 formunu doldurduğumuz yerden.

ℹ

✅ Yukarıdaki adrese giriniz.
    ⤵️Case number giriniz. Arada sıfırlar dahil tam şekilde gireceksiniz.
    ⚠️I have read the terms of the Privacy Act Notice yazan yerdeki kutucuğu işaretleyiniz.
    🔜Continue tuşuna basınız.
    🛃Sonraki ekranda
    🛅Surname -Date of Birth -Visa Confirmation Number giriniz.
    ✴️Visa Confirmation Number sizin ilk DV başvurusunda aldığınız ve kazandığınızı öğrenirken 2025 ile başlayan numaradır.
    *️⃣ I am the Applicant seçininiz.
    ▶️Kodu girininiz.
    🔜 Continue basın
    🚦Açılan pencerenin sağ üstünde YOUR CASE IS CURRENTLY AT: yazan yerin karşında ne yazıyor.

🚨ANKARA🚨 (veya başka bir konsolosluk adı) yazıyorsa mülakat tarihi verildi veya verilmek üzere. 2. Yöntemi uygula ve mülakat tarih ve saatini öğren.

🏖KCC🏖 yazıyorsa beklemeye🕝 🔜devam...

@boredeng DS260 formuna geçen hafta bakarken, bu kayıt tuşu da nedir, zaten kaydedip göndereli çok olmadı mı? deyip save tuşuna bastımm😩 ama ekranda hiç bir şey belirmeyince panik yapmadım kapattım gitti , şimdi siz böyle yazınca okurken, yok canım daha neler dedim ama o save tuşu oradaysa yazdığınız birden mantıklı geldi 😳

• @Senem-Yukselen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,12 Kasım'da Montreal'de mülakatım var.Eylül başında Türkiye'den gelirken belgelerimi hazırlayıp getirmiştim.Ancak geldikten sonra mülakat mailim geldi,istene evraklar icinde Lise diploması var.Lisans ve yüksek lisans diplomam var ama,12 yıllık bir US lise eğitimine denk lise diploması yazıyor.En kötüsü de e devlet dahil hiçbir yerde diplomam yok,ve 3 yıllık zamanda mezun oldum.Bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
    Teşekküler
    Merhaba, başımıza geldi Vekaletsiz vermiyorlar biz de aradık ünv bulduk orda kalmış, bulamasaydık sıkıntı yaşayacaktık sebebi de şu, okulun ismi değişmiş DS 260 belirttiğimiz isimde değildi, eski ismi ile bir belge almak gerekliydi ve baya uğraştıracaktı neyse ki bulduk, bulamazsanız ilçeden yazı alırken mutlaka okul ismine dikkat edin, kolaylıklar

• @sezen Çok teşekkür ederim 👍🙏

• @sezen sürecinizi kesin olarak olumsuz etkiler demeyelim etkileyebilir. Tam emin değilim o konuda. Umarım sıkıntı çıkarmaz sizin için.

• @boredeng gerçekten Karalar bağladım şu an😔

• ⭐⭐⭐⭐

@sezen açık olmayan dosyada bastığınız birşeyi etkilemez çünkü değişiklik yapmaya uygun değildir dosyanız onun için endişelenmeyin

• ⭐⭐⭐⭐

@boredeng unlock edilmemiş dosya save tuşuna basılsada bir etkisi olmaz niye süreci etkilesin ki işlevsiz bir buton o an orada sadece

• @Emre-Kurtulmuş 🙏🏻🎈 Teşekkür ederim

• @Felix-0 Hayırlı akşamlar sağlık muaynesine giderken yanınızda herhangi bi evrak götürdünüz mü ayrıca farklı bir aşıda yaptılar mu?

• Merhaba, bir konuda sorum olacak. Ds260 formunu doldururken bebeğimizin pasaportu olmadığı için "other travel document" olarak işaretlemiştik. Benim, eşim ve büyük oğlumuzun bordo pasaport numaralarını sisteme kaydettik. Bu ay itibariyle yeşil pasaporta hak kazandım. Bir kaç gün içinde yeşil pasaportlarımızı alacağız. Bebeğimize yeşil pasaport alırken bordo pasaport almam gerekli mi sizce? Bizde bordo pasaport mevcutken bebeğimizde olmayacak bu sorun teşkil eder mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@VIRTUE, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, bir konuda sorum olacak. Ds260 formunu doldururken bebeğimizin pasaportu olmadığı için "other travel document" olarak işaretlemiştik. Benim, eşim ve büyük oğlumuzun bordo pasaport numaralarını sisteme kaydettik. Bu ay itibariyle yeşil pasaporta hak kazandım. Bir kaç gün içinde yeşil pasaportlarımızı alacağız. Bebeğimize yeşil pasaport alırken bordo pasaport almam gerekli mi sizce? Bizde bordo pasaport mevcutken bebeğimizde olmayacak bu sorun teşkil eder mi?

Merhaba. Bebeğinize isterseniz bordo pasaport da alabilirsiniz ama DV vizelerini yeşile bastırmayı düşünüyorsanız almanıza gerek yok. Yani ailecek hepiniz yeşil pasaporta DV vizelerini bastırabilirsiniz. Yalnız mülakat aldığınızda DS260 formunu açtırıp bebeğinizin yeni pasaport bilgisini girmeniz gerekecek. Kolay gelsin.

• @cemciftcioglu geçmiş dönemlere yaptığım araştırmalara istinaden bu case number aslında çok iyi bir numara gibi görünmektedir. Neye istinaden böyle söylediniz anlayamadım? Kusura bakmayın merakımdan soruyorum. Yani Ankarada örneğin son 5 yılda hangi case number a kadar mülakatlar geldi? Bununla alakalı bir veri varmı acaba?

• @Serapp Teşekkür ederim. DV vizelerini hangi pasaporta bastırma konusunda da kararsızım açıkçası. İki pasaportuda götürmemiz gerektiğini biliyorum. Hangisine dv vizesi basılacağına biz mi karar veriyoruz? Yada hangisi mantıklısı olur?

• @erenas Ben de aynı zamanda mezunum,lisans diplomam bende ama lise diplomamı aldığımı hiç hatırlamıyorum.Pzt iletişime geçeceğim,umarım ordadır..Teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |