B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@graombze 2 kez denk geldi bana ti istanbul için mart 2026 denk geldi ankara içinde ekim2025 geldi ama sürekli bakıyordum ben akara istiyordum konyada yaşadığım için ankara ekim 2025 çektim eskisi gibi aktif bakmasamda kontrol ediyorum
-
Ben şimdilik sürekli bakayim. istanbulda tanidigimiz yok onlara kimse yardim etmez. Ankara da herkes var. Biz samsunluyuz ankara çok yakın
-
@graombze benim kafamı kurcalayan şu oldu şuan bile baktığınız'da istanbul kasım aralık 2026 ocak 2027 vize verirken ankara haziran 2026 veriyor istanbul çok hızlı şekilde doluyor vize tarihleri takip ettiğinizde vize onay oranları daha mı yüksek? yoksa çevre ülkelerden talebin oraya çok olduğu için mi hızlı bir kaç danışmanla konuştuğumda ankaranın onay oranı daha iyi dediler o zaman herkes neden istanbuldan alıyor
-
@T-C-Kubilay-Dikici ben hic sanmıyorum daha kolay olduğunu sadece istanbul büyük sehir ve cevre ulkelerden gelen çok olduğunda diye düşünüyorum. Ben o konuyu hiç takmiyorum prosedur aynı kisiler farklı
-
@graombze Umarım öyledir 2025'de deneyimleyeceğiz deneyimleyene kadar pasaport güçlendirmeye devam :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici hadi insallah bizimkiler beni ziyaret edecek ama annem avrupaya gitti bu sene gezmeye kuzenimin yanına babam hiç yurtdisina cikmadi. Emekli insanlar amaclari beni ve esimi ziyaret etmek umarım sorunsuz olur.
-
@graombze eşimin yanında çalışan çaycı bayan kızı amerikada doğum yapmıştı orada çocuğa bakmaya gideceğim demişti hiç yurt dışı deneyimi yoktu anne babaya kolay vize vereceklerini düşünüyorum...
Ben bu sene gemi turu satın aldım italya başlangıçlı fransa ve ispanya'ya gittim eşimdi önümüzdeki sene için'de Norveç Fiyortları satın alacağım vize görüşmesine girmeden önce'de vize görüşmesinde'de miamide yada los angeles başlangıçlı gemi turu satın alacağım diyerek hazılığımı yapacağım
-
@T-C-Kubilay-Dikici insallah dua et bana çok istiyorum annem ve babam gelsin burda bütün duzenim istiyorum ki gelsinler cocuklarinin evinde kalsinlar.
-
@graombze sizi çok iyi anlıyorum orada nasıl başardığınız ne kadar mutlu olduğunu ailenizin görmesini istiyorsunuz geçen dv24 gc çıkmazsa ailemi umreye göndereceğim dedim annemle kayınvalidemi umreye gönderdim :) annem o kadar çok sevdi ki 1 ay önce ben bir daha gideceğim dedi bir daha gitti oradan anne duasını aldım greencard için ben hayırlısı ise olsun düşüncesi içindeyim :) mevlanın da dediği gibi ''İstediğin Bir Şey Olursa Bir Hayır Olmazsa Bin Hayır Ara'
bu yüzden size de ayınsını söylecceğim ailenizin gelmesi sizin için hayırlısı ise olsun
-
@T-C-Kubilay-Dikici insallah canım çok teşekkür ederim. Eğer ret alirlarsa greencard haklari var onun için başvuru yapacağım
-
Arkadaşlar Merhaba,
Yurtdışında bir Amerika konsolosluğunda B1/B2 vize görüşmem var. Geçen sene eşim ile birlikte virtual wedding ile uzaktan Utah'ta evlendik ve bu sene ilk yılımızda orada olalım dedik. Eşimin ingilizcesi yok benim de B2 fakat uzun zamandır speaking yapmadığım için açılmam biraz zaman alabilir. Bu nedenle vize görüşmesine tercüman ile mi gitsek diye düşünüyorum. Konsolosluk getirebileceğimizi iletti. Sizce olumlu/olumsuz yansımaları ne olur?
Gitme nedenimiz ilk evlilik yıldönümümüzde evlendiğimiz şehirde olmak. 3 Köpeğimiz var ve onlar bizle gelmeyecek. 1 haftalık bir plan gösterdik ve gerçekten de Salt Lake ve Los Angelas yaparak döneceğiz.
-
merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta vize işlemleri yapan bir arkadaşa denk geldim ve bot yazılım ile randevuları öne çekme konusunu sordum. Kendisi bu tip işlem yapanların başvurularının konsolosluk tarafından red edildiğini söyledi.
Böyle bir durumla karşılaşan birileri varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi ?
teşekkürler. -
merhaba arkadaslar . bugun mulakatim vardi buraya da yazip anlatmak istedim basimdan gecen sacma olayi. ben itu’de son sinif universite ogrencisiyim daha subat ayinda macaristan schengeniyle hollanda belcika almanya gezdim, gecen hafta da yunanistan schengeniyle oradaydim hatta dun gece dondum sabahinda amerikan konsolosluguna randevuya geldim. 10.45 randevusu oldugu icin bostu hizlica girdim . 4 tane gise calisiyordu gozluklu beyefendi ve takim elbiseli bir hanimefendi ile siyahi bir hanimefendiyi gordum. guleryuzlu gayet sohbet ediyorlardi. En sondaki asyali kadini gormemistim. Sansima da o geldi. Merhaba dedim yuzume bile bakmadan nereye gideceksin dedi. Ben de randevuyu 6 ay once almistim o yuzden gece doldurdugum yeni ds160’in confirmationu ile gittim konsolosluga onu vericem ama kadin dinlemiyor ki. Eski pasaportumu da almadi onda da 2016’da ingiltere girisim mevcut. Neyse new york dedim napicaksin dedi bende noel’i orada gecirmek istiyorum dedim. iki kere sordu bu soruyu illa turistik mi demem gerekiyormus ucuncude turistik dedim. Yanliz mi gideceksin vs evet dedim otelde kalacagim , anne babanin amerikan vizesi var mi dedi hayir dedim. o sira macaristan schengen vizeme bakti sadece , yunanistan olan da hala gecerliydi ne ona ne de eski pasaportuma bile bakmadi. vizenizi onaylanmamistir dedi ,toplam 30 saniye surdu ben hayatimda boyle birsey gormedim. eski ds160’ta gidecegim lokasyon los angeles ve tarihi eylul ayi idi bu yeni goturdugum bakmadigi ds160 ise new york aralik ayi yaziliydi. Eski forma gore sorup ben new york deyince mi tutarsizlik var dedi anlamadim , yeni doldurdugum ds160’ confirmationuna da bakmadi cunku.
-
@cihantr yok oyle birsey.
Hintliler yapiyor yillardir 😂 -
@rhyten ds160i vize memuru degil giristekiler degistirir.
Formdaki tutarsizliklardan red almissiniz. -
Ben amerika da ikamet ediyorum annem ve babam turkiyede vize mulakatlari var neler hazirlayalim hangi sorular sorulacak bilgi verirseniz çok sevinirim
-
@graombze Bu başlıktan talep edilen evrakları ve işlemleri, şu an yazdığınız başlığın diğer sayfalarını da incelerseniz mülakat deneyimlerini ve olası soruları bulabilirsiniz
-
@charon
merhaba , giristeki memurlara yeni doldurdugum ds160’in confirmationunu gostermistim. memurun bu belgeyi benden almasi mi gerekiyordu? islemi tam bilmiyorum buradaki hatali kisi kim , birdahakine ona gore hareket ederim. Sizce benim profilim vize almak icin yeterli mi , tutarsizliktan red aldigimi dusunuyorum bende cunku . -
arkadaslar 2026 ocak olan randevuyu 18 aralik 2024 e cektim siteyi surekli gun icinde 3=5 saat araliksiz surekli kontrol edin cok bos yer aciliyor
-
@omer-guzel bende 5 aralık 2024 ankaraya çektim gün içinde çok fazla boşluk gördüm foruma hep yazdım ekim ve kasım 2024 istanbulda çok gördüm istanbul tercih etmediğim için almadım ankarada en erken 26 kasım 2024 gördüm benimde 5 aralık olunca başkasının hakkına girmeyim diye taşımadım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum