Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@evrentnrkl cok tesekkurler. butun yasadigim surecin butun detaylarini yazmaya calisiyorum. Insallah Hong kongda girecek herkes vizesine sorunsuz bir sekilde ulasir.

• ⭐⭐

@cemal1153 cok tesekkurler. umarim sizlerin surecinde de herhangi bir aksilik olmadan vizenize kavusursunuz.

• ⭐⭐

@Ertan-Turgun cok tesekkurler. Insallah sizlerinde gonlunuzde gecenler gerceklesir. Sorunsuz bir surec gecirmeniz dilegiyle.

• ⭐⭐

@Uzuzi insallah, butun detaylarini elimden geldigince yazmaya calisiyorum. umarim sizlerinde guzel haberlerini okuruz forumda.

• @Felix-0 ben bu sabah aldım randevumu, 3-4 adet boş randevu vardı aslında düzenli bakmak gerekiyor. 2 gündür başından kalkmadım hiç, bende yer bulamamıştım fakat birden boşluk açıldı. düzenli kontrol etmeye devam edin mutlaka yer bulacaksınız. Hatta aldıktan sonra baktım 1 boş randevu hala gözüküyordu isterseniz tekrar bakın derim.

• @Felix-0 Sabah 8-10 arası randevu boşluğu olduğunu fark ettim. Belki bana denk gelmiştir ama siz yine de bakın derim şansa bırakmamak gerek. Sabahın erken saatlerinde kontenjan açıldığını düşünüyorum. Sık sık kontrol edin dediğim şekilde bulacaksınız. Bol şans şimdiden 🍀

• @kayaomerrrr hayırlı olsun. İngilizce Tercüme veya apostil yapılması gereken evrakları yazabilirmisiniz.

• @onuru inşallah çok teşekkür ederiz burdaki herkes aynı duyguları yaşasın

• @onuru HK sırada bekleyenler olarak güzel dileklerimizi gönderiyoruz 🙂
    Kolaylıklar dilerim 🙂

• @Baran-Soylu teşekkür ederim, çok iyi yakalamışsınız. Umarım ben de randevu alabilirim aksi durumda mülakattan sonra alacağım, yapacak bir
    Şey yok.

• @kayaomerrrr mülakat maili gelmeden ais kaydı yapılabiliyor mu yönlendirirseniz çok sevinirim.

• @cemal1153 ben ds sayfasina girdigimde sag ust kosede hong kong gorundugu icin hk kons. luguna yazmadim acikcasi

• @onuru umarim hk da sureciniz guzel gecer.onderimiz oldunuz 🙂
    herseyin hayirlisi kolayliklar …

• ⭐⭐

@Cansu-mer cok tesekkurler, elimden geldigince butun sureci detaylariyla yazmaya calisiyorum. Umarim sizin surecinizde sorunsuz gecer.

• @Cansu-mer Selamlar DS260 formu doldurduğumuz kısımda sağ üstte Hong Kong mu yazıyor yoksa KCC mi onu anlayamadım tam olarak. Çünkü Bende Hong Kong'a taşıdım dünde teyit maili aldım KCC gözüküyor bende.

• ⭐⭐

@rosalia guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler. Umarim hepimiz sorunsuz bir sekilde vizlerimize kavusuruz.

• ⭐⭐

@stek cok tesekkurler. Butun detaylari yazmaya calisiyorum elimden geldigince.

• Ben yaptım ama randevu günüm belliydi o yüzden yaptım yani randevu gününüz belliyse kayıt yapabilirsiniz @memetozkan

• ⭐⭐⭐⭐

@evrentnrkl mülakat alana kadar orası kcc gözükür normal

• Merhabalar,

Excel’den takip ettiğime göre Ankara Ağustos ayında CN nosu 400 e kadar olanlar için Ekim ayına randevu vermişti. 16 Eylül’de excel’e 400’lü numaralardan 2 yeni giriş var(yine Ekim ayına).

Acaba Eylül ayında current sayısı 6bin’de sabit tutuldu ama ilave randevular mı verildi, yoksa excel’e girişler mi geç oldu? Verildiyse kaç CN’a kadar verildi? Takip edebileceğimiz bir yer ya da bilgisi olan var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 2688
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |