Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Duygu-Çelik bu amerika icinden AOS (Adjustment of Status) yontemi ile basvuru yapacaklar icin gecerli.

• @btek14 kusura bakmayın tufan bey olarak gördüm paylaşımı ondan öyle hitap ettim teşekkür ederim

• @Duygu-Çelik hic sikinti yok 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Duygu-Çelik bu AOS yapacaklar için. Sizin B1/B2 vizeniz varsa AOS opsiyonunu da değerlendirebilirsiniz aslında.

• @tufank maalesef şuan geçerli bir vizem yok , çok üzücü bir durum mali yılda 2020 de kalmış hayal kırıklığı yaşadım doğrusu

• ⭐⭐⭐⭐

@Duygu-Çelik bence turist vizesi için şansınızı bir deneyin. göçmenlik sürecinde olduğunuz için şartlar biraz zor ama denemekte fayda var. Yani elbet süreci burada tamamlamanız en sağlıklısı ama bir an önce gitmek istiyorsanız alternatifleri değerlendirmek lazım. Vize reddi alsanız bile göçmenlik sürecinize olumsuz bir etki yaratmaz.

• ⭐⭐

Trump kazansın diyordum ama sanırım kazanması bizler için pek iyi olmayacak.

05:06 - 06:00 arası bizi ilgilendiren kısım.

• @Riethian Ben bunu izledim bir dernekle alakalı Trump yönetiminden beklediği istekleri belirten bir Cumhuriyetçi oluşumu videoda Av. Remzi beyinde dediği gibi bunları %100 olacak diye bişey yok bence Trump bunların aralarında sınırdan kaçak girip yetersiz sebeplerle iltica başvurularında bulunanlarla alakalı istekleri inceleyebilir.

• ⭐⭐

@emrebalc1 Aynen. Göçmenlik hukuku tarihinde olmuş bir şey değil diyor zaten. İllegalle uğraş kardeşim bizim yolumuz zaten uzun :))

• Merhaba e-b3 vizesi için danışmanlık almış ve referans iyi isim verebileceğiniz şirket veya kişiler var mı.
    Teşekkür ederim

• ⭐⭐

@tufanveasli Aşağıdaki linkte sürecini girmiş forumdaki arkadaşların detayları ve çalıştıkları firmaları görebilirsiniz.

• @Riethian çok teşekkür ederim.

• @tufanveasli bu başlıktaki herkese merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Şuanda başvuranlar arasına en çok tercih edilenler BDV solutions ve @eb3vize-com şirketleri...

• ⭐⭐⭐⭐

@tufanveasli göçmenlik süreci karmaşık, masraflı ve her dosya birbirinden bağımsız ilerliyor. Aracı firma seçimini dikkatli ve kendi kararınızla yapmanız faydanıza olacaktır. Tavsiyeler elbette size yol gösterebilir ama araştırmaları iyi yapmanız ve teknik olarak süreci iyi anlamanız ilerideki çıkabilecek problemleri en aza indirecektir. Ayrıca detayları öğrendikten sonra sabırlı olmayı da öğreniyoruz, çünkü bu sürecin herkes için geçerli kesin bir takvimi yok. Bu başlığın ilk iletisinde tüm teknik detaylar mevcut.

• Arkadaşlar selamlar,
    Tufan Bey ile fikir alışverişinde bulunduk. Sağolsun açıklayıcı bilgiler sundu.

Ablamın Kalifornida bulunan et fabrikasında çalışmak için eb-3 green card kategorisinde başvuruda bulunacağız.

Bu konuda işini iyi yapan referans avukat bilgisi varsa paylaşabilir misiniz ?

Herkese bol şans.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

EB3 sürecindeki bir arkadaş yeni bir video çekmiş. Baya detaylı anlatmış bu süreci merak edenler için.

Edit: Sanırım @teachercuneyt

• Videoyu ben hazırladım. Paylaştığınız için çok teşekkür ederim @Riethian

Ben videoyu hem kendi aşamalarımı toparlamak için, hem de soranları geri çevirmemek adına hazırladım. Soran herkesle kendi durumunuzu ve sistemi telefonda en az 1 saat olacak şekilde anlatıyordum. Çok vakit kaybettiğim için böyle bir video çekme kararı aldım. İyi de oldu.

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

• ⭐⭐

@teachercuneyt video için teşekkürler çok açıklayıcı olmuş emeğinize sağlık.
    Ancak siz süreci CP yönetiyorsunuz sanırım videoda sizin için bülten mayıs2021 demişsiniz ancak aralık2020 de şuan CP için bülten.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@teachercuneyt, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Videoyu ben hazırladım. Paylaştığınız için çok teşekkür ederim @Riethian

Ben videoyu hem kendi aşamalarımı toparlamak için, hem de soranları geri çevirmemek adına hazırladım. Soran herkesle kendi durumunuzu ve sistemi telefonda en az 1 saat olacak şekilde anlatıyordum. Çok vakit kaybettiğim için böyle bir video çekme kararı aldım. İyi de oldu.

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

merhabalar, video'nun icerigini yazi olarak da bu basliga bir ileti olarak en yakin zamanda aktarir misiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |