Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar selam doktor muhanesini 2 ay önceden yapsak bir problem olur mu?

• @yenidunya35 selamlar, dosya taşıma işlemi yapmadıysanız henüz mülakatınız planlanmamış olabilir ama genede bir kontrol edin. KCC mail atmanız gerek dosyanızın durumu hk.

• ⭐⭐

@brkkrmz27 selamlar, suanda dosyaniz current durumda. bu durumda 2 seceneginiz bulunuyor. 1ncisi ankarada mulakata girmek.2nci farkli bir ulkede mulakata girmek.Schengen veren ulkeler son zamanlarda ince eleyip sık dokumaya basladi bu nedenle vizesiz gidebileceginiz ulkelerin konsolosluklariya iletisime gecip,dosyanizi tasitmaniz gerekiyor.

• @mimar Selamlar, tecrübe etme şansı yok kimsenin çünkü henüz mali yıl başlamadı. İlk mülakatlarla bu duruma cevap bulmaya başlayacağız

@mimar, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Kcc nin bu sene başlattığı dosya taşıma işlemi ile ilgili bir sorum olacak. Viyana,honkong vb.. oturum şartı aramayan elçilikler haricinde başka bir yere oturumsuz dosya taşıyıp, bu durumu taşıdığı birime danışıp soran oldu mu? İsteğe bağlı dosya taşıma oluyor onu gördük. Fakat taşınan konsolosluk yine de oturum isteyebilir. Popüler büyükelçiliklerde ciddi bir yığılma olduğu için oraya da bu cn ile dosya taşımak risk teşkil ettiğini düşünüyorum. Bekleyip görmektense bunu tecrübe etmiş 2025 talihlileri varsa bizleri bilgilendirebilir mi?

• @evrentnrkl teşekkür ederim, dosya taşıma islemi yapmadım. Ankara için beklemeyi düşünüyorum. KCC ye nasıl bir mail atmam gerekir? Önerdiğiniz bir şablon var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@marinesubby, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, dosya tasima talebi icin kccden icin su sekilde cevap alan var mi acaba? Nasil ilerlememiz gerekir?

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

Taşıma için yeniden mail atın. Mail kalıplarından birini atmışlar. Dosyanız taşınmamış.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mustafa-ELMACI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Teşekkürler, aklıma gelmişken sorayım; mülakattan 1 ay önce devlet hastanesinde aşı olmayı düşünüyorum, bunun bir sakıncası olur mu?

Hangi aşıları?

• @onuru önerebileceğiniz konsolosluklar hangileri bu hususta ? Ortalama ne kadar mali giderim olur tahminin bu da benim için önemli

• ⭐⭐⭐⭐

@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selam bir deneyim hk. Bilgisi olan var mı sormak isterim.

Bugün bir arkadaşımla sohbet ederken HK ucak biletlerin ne kadar pahalı olduğunu konuşuyorduk oda bana bir şeyden bahsetti;
    Türkiyeden aynı gün biletler 90k çıkarken 1 aktarmalı VPN ile Almanya üzerinden bağlandık skyscanner’a TR-HK 50k oluyor gene aynı firma aynı saatler aynı günler. Bu şekilde bilet alan oldu mu hiç? Belçikada abim var ona aldırtsak bir sorun olur mu? Sonuçta gene tüm bilgiler benim sadece o alacak euro olarak benim biletimi.

Uçuşun ilk biniş yerinden binecekseniz sorun olmaz. Ama aktarmalı uçuşun ilkine binmeyip diğerlerine binecekseniz, birçok hava yolu ilk uçuşa katılmadığınızda diğerlerini de iptal ediyor. Bileti nereden satın aldığınız, hangi kartla, hangi para birimiyle aldığınız önemli değil.

• @EzgiLera anladım o halde ydışı alımlarında daha ucuz olduğu için bilet. Abime Belçikadan aldırıp Türkiyeden binsem sorun yok o halde(Başlangıç TR-Aktarma-HK) şeklinde olacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Kübra-Kırmacı öncelikle merhabalar ben de dosyamı taşımak istiyorum fakat şu an Joent durumdayım Viyana hususunda yardımcı olabileceğiniz durumlar mevcut mudur acaba? Nasıl bir mail atmalıyım içerik tam anlamıyla nasıl olmalı taşıdıktan sonraki ya da onay aldıktan sonraki süreç nasıl işliyor viyana’ya gidebilmek için ya da orada görüşmeye katılabilmek için neler yapmam gerekiyor ortalama masraflar ne kadar Schengen yok yeşil pasaport yok daha önce hiç yurtdışına çıkmadım bordo pasaporta sahibim ve içi boş bu durumda yardımcı olabilir misiniz ?

Yeşil pasaportunuz veya Schengen’iniz yoksa neden Viyana’yı düşünüyorsunuz? Önce vize gerektirmeyen veya kolay vize alabileceğiniz ülkeleri denemenizi tavsiye ederim. Özellikle boş pasaporta Schengen almak çok zorlaştı, hele ki bekar erkekseniz.

Konsolosluklara kısa, nazik bir şekilde mail atarak dosyanızı kabul etmelerini isteyebilirsiniz. Süreç başında muhtemelen geneli olumsuz dönecek veya hiç cevap vermeyecektir. Ama gerçekten taşımaya niyetiniz varsa ara ara konsoloslukları denemeye devam etmeniz ve vazgeçmemeniz gerekiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selam doktor muhanesini 2 ay önceden yapsak bir problem olur mu?

Olmaz ama genelde mülakat tarihinden en erken 1 ay önceye randevu veriyorlar. Eğer randevu alabilirseniz daha erkene, raporu da alabilirsiniz.

Ama şunu unutmayın, vizeniz mülakat tarihine göre değil, sağlık raporunuzun geçerlilik tarihine göre veriliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera anladım o halde ydışı alımlarında daha ucuz olduğu için bilet. Abime Belçikadan aldırıp Türkiyeden binsem sorun yok o halde(Başlangıç TR-Aktarma-HK) şeklinde olacak.

Evet. Ayrıca forumdaki Uçak Yolculuğu başlığına da bir göz atabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@evrentnrkl THAI Airlines bakınız..haber geldi 33000₺ gösteriyormuş şuan VPN siz 😉

• @marinesubby Ayni mail bizede geldi. Konsolosluga yakin bir otelin adresini ve ismini yazip gonderdim. Ayrica bu oteli konsolosluga yakin olmasindan dolayi tercih ettigimizide belirttim. Bir gun sonrada dosyamizi tasidilar.

• @EzgiLera tanıdık vasıtasıyla davetiye alıp öyle gitmeyi düşünüyorum şayet onaylanırsa dosya taşıma işlemi. Bana en uygun ülke hangisidir sizce Ezgi hanım. Daha doğrusu siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Pişman olmamak adına. Tek şansım son şansım malumunuz. Aralıktan önce mülakat almam gerekiyor askerlikten mütevellit. Lütfen bu konuda destek olur musunuz? Hangi ülke daha makul maliyetli olur tarih aralığıma yetişir veyahut davetiyeyle gidince hallolur. Kafam allak bullak.

• Merhabalar. Dosyasini Muscat a tasiyan kimse var mi? Ben dosyami Muscat a tasidim. Benim gibi Muscata tasiyan kimse varsa iletisimde kalarak bilgi paylasimi yapabiliriz.

• @ahmetgul2536 adres bilgilerini önceki maile yanıt olarak mı gönderdiniz yoksa sıfırdan adres bilgilerini de içeren dosya taşıma maili yazıp mı gönderdiniz? Aynı cevabı ben de üç kez aldım. Biraz daha adres göstermeden taşımayı deneyeceğim olmazsa sizin gibi yaparım.

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera tanıdık vasıtasıyla davetiye alıp öyle gitmeyi düşünüyorum şayet onaylanırsa dosya taşıma işlemi. Bana en uygun ülke hangisidir sizce Ezgi hanım. Daha doğrusu siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Pişman olmamak adına. Tek şansım son şansım malumunuz. Aralıktan önce mülakat almam gerekiyor askerlikten mütevellit. Lütfen bu konuda destek olur musunuz? Hangi ülke daha makul maliyetli olur tarih aralığıma yetişir veyahut davetiyeyle gidince hallolur. Kafam allak bullak.

Size spesifik bir ülke söyleyemem ama neresi olursa olsun diyorsanız bütün ülkelere tek tek yazın. Sizi kabul eden ilk yere de gidin. İşiniz bu kadar aceleyse mesafeye, tanıdığa falan bakmayın. Sizi kabul edecek konsolosluk bulduğunuz gibi gidersiniz. Ama açıkçası sürecin başında bu işler zor ve beklentinizi yüksek tutmayın derim.
    Durumunuz bu kadar acilse keşke baştan dosyanızı taşıtsaydınız.

• ⭐⭐⭐

@ahmetgul2536 Selamlar...
    Bu lnklteki https://bit.ly/4b6swID excel dosyamızın en alt satırına bilgilerinizi girebilir, diğer DV2025 talihlilerine ait bilgileri ve kim dosyasını nereye taşımış görebilirsiniz...
    Sürecinizde başarılar..🤝

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |