Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese selamlar Kcc ye attığımız maile gelen cevapta 10 ekim de olacağı bilgini aldık mulakatın paylaşmak istedik sevgiler saygılar

• @Sinan-D Tebrik ederim. Siz excele kayıt yapmamışısınız. Takip için kayıt yapmanızı tavsiye ederim.

• @Sinan-D tebrikler

• @fahriakc exelde kaydımız var ama eşimin ismi var 😀talihli eşim

• @Sinan-D tebrikler randevu yeriniz nerde olacak

• @Sinan-D Peki 🙂

• Merhaba, dosya tasima talebi icin kccden icin su sekilde cevap alan var mi acaba? Nasil ilerlememiz gerekir?

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

• @onuru hadi hayırlısı.Şu aşı olayı da tamamen kalksaydı iyiydi ama yapacak birşeyimiz yok.2 ekim için 19 eylül de fena sayılmaz.Orada 2 hafta kalmayı göze aldık artık

• Selamlar herkese, aşı problemi nedir, hangi mesaj ya da başlıkta geçti? Sonundan yakaladım konuyu, bulamadım açıkçası

• @Mustafa-ELMACI tekrar covid 19 aşısı olmaktan bahsetmiştim.Hong Kong da mülakata girecek bir arkadaşımız yazmıştı da ama mesaj kaybolmuş ya da ben yanlış yere yazdım

• @cemal1153 tesekkurler nasipse Ankara

• Merhabalar, öncelikle herkese iyi şanslar. Süreç ile ilgili bilgisi olanlara bir sorum olacaktı. Mülakat tarihleri belli olmaya başlamış. Ancak bana hala bir mail ulaşmadı. Ekstra olarak yapmam gereken bir şey var mıdır? Formları Mayıs ayında iki gün içinde eksiksiz şekilde doldurduk ve başarılı şekilde kayıt ettik. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Teşekkürler.

• Hiç covid aşısı olmamış biri nasıl bir yol izlemelidir sizce ?

• Teşekkürler, aklıma gelmişken sorayım; mülakattan 1 ay önce devlet hastanesinde aşı olmayı düşünüyorum, bunun bir sakıncası olur mu?

• ⭐⭐

@Mustafa-ELMACI hocam selamlar, dv2024 asamalari sayfasinda bu konu konusuldu. suanda tr de asi bulunmuyor ve bu nedenle de son 1 yilda hatirlatma dozunu olamiyoruz. bununla ilgili hk de bulunan doktorlara mail attim. orada bulundugu ve orada olabilecegimi ilettiler.

• Arkadaşlar selam bir deneyim hk. Bilgisi olan var mı sormak isterim.

Bugün bir arkadaşımla sohbet ederken HK ucak biletlerin ne kadar pahalı olduğunu konuşuyorduk oda bana bir şeyden bahsetti;
    Türkiyeden aynı gün biletler 90k çıkarken 1 aktarmalı VPN ile Almanya üzerinden bağlandık skyscanner’a TR-HK 50k oluyor gene aynı firma aynı saatler aynı günler. Bu şekilde bilet alan oldu mu hiç? Belçikada abim var ona aldırtsak bir sorun olur mu? Sonuçta gene tüm bilgiler benim sadece o alacak euro olarak benim biletimi.

• @Kübra-Kırmacı öncelikle merhabalar ben de dosyamı taşımak istiyorum fakat şu an Joent durumdayım Viyana hususunda yardımcı olabileceğiniz durumlar mevcut mudur acaba? Nasıl bir mail atmalıyım içerik tam anlamıyla nasıl olmalı taşıdıktan sonraki ya da onay aldıktan sonraki süreç nasıl işliyor viyana’ya gidebilmek için ya da orada görüşmeye katılabilmek için neler yapmam gerekiyor ortalama masraflar ne kadar Schengen yok yeşil pasaport yok daha önce hiç yurtdışına çıkmadım bordo pasaporta sahibim ve içi boş bu durumda yardımcı olabilir misiniz ?

• @evr42 mecburen olmalıdır ama belki de bizim mülakatlara kadar mecburiyet kalkabilir.Yani Dünya Sağlık Örgütü yeni bir düzenleme getirebilir

• ⭐⭐

@evr42 selamlar, en dogru bilgiyi gireceginiz ulkedeki doktordan alabilirsiniz. ankarada unganlar sorun etmeden veriyor. hk icinde, orada olabiliyormusuz.

• @brkkrmz27 selamlar anladım kadarıyla siz şu an current olmuşsunuz yani dosya taşıma işlemini bu dv sürecinde KCC ile yapabiliyordunuz fakat current olmadan önce. Demem o ki biraz zor gibi olacak konsolosluğa mail atmanız gerekebilir kabul ederlerse tabii.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2655
  • 1917
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |