(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ceys82 Yeni form doldurup bunu ais üzerinden güncellemeniz faydalı olacaktır. Zira gelir sahibi değilseniz seyahatinizin masraflarını nasıl karşılayacağınız sistem tarafından sorgulanır. Ais üzerinden ds formunuzu yeni numarası ile güncellerseniz mülakat tarihinizde değişiklik olmaz. Merak etmeyin.
-
@Kef14 Hicbir sorun olmaz. Iciniz rahat olsun. Bu sekilde gorusmeye katilip vizesini alan bir cok ornek var. Simdiden bol sans diliyorum
-
@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba; çok uğraşmama rağmen 2026 istanbul randevumu bir türlü öne çekemedim, bu aralar Ankara'daki boşluklardan yararlanıp Kasım 2024 tarihine çektim, daha da öne gelmesinin benim için önemi yok zaten, sorum şu; baştan istanbul seçtik, fakat randevu Ankara, sorun olur mu?
Daha önce Ds formunu İstanbul olarak doldurduysanız bunu Ankara olarak değiştirmeniz gerekiyor. Bildiğim kadarıyla bunu 1 kez değiştirme hakkınız var.
-
Arkadaşlar turist vizemi yenileme talebi gönderdim, 6 haftalık bir bekleme süresi mevcuttur yazıyor.
Ben vizemi avrupadan almıştım ve soyadı değişikliğim mevcut, yenilemeyi posta yoluyla mı yaparlar, mülakata çağırırlar mı? Yorumlarınızı rica ediyorum.. -
@SUAT-GUNAY merhaba gorusmeniz gerceklesti mi bir defa ya mahsus olmak uzere id yi guncelledigimiz zaman randevu tarihimizi kaybetmiyoruz degil mi
-
arkadaşlar merhaba.
b1-b2 vize için ds 160 formu doldurup randevu almayı planlıyorum. ben dv2020 talihlisiydim ama işlemler durduruldu bildiğiniz gibi. şu soruda takıldım.
Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services?
bu soruda sizin adınıza başvuruldu mu diye soruyor. ben bunu bir başkası yapmış gibi anlıyorum. bu soruya evet deyip açıklamalı mıyım. hayır mı demeliyim. -
“Yes”, DV2020 process has not been completed due to Presidential Proclamation (P.P.) 10014
-
@ATS16
ne demek istediğinizi anlamadım -
@dtkan bu soruya evet demelisiniz zira siz veya yasal bir vekiliniz DV2020 sürecinde göçmen vize için DS260 formu doldurmuştunuz ancak mülakat alamamıştınız.
Evet dedikten sonra da açıklamasına DV2020 sürecinin 10014 no’lu başkanlık kararnamesi nedeniyle tamamlanamadığını açıklama olarak yazarsanız yeteri kadar açıklayıcı olacaktır. Bir önceki cevabımda forma cevaben yazmanız gerekeni İngilizce olarak yazmıştım kolaylık olması için.
-
@ceys82 yok yok kaybetmiyorsunuz.
-
Arkadaşlar merhaba, benim bir arkadaşım iltica başvurusunda bulundu ve henüz sonuçlanmadı. Bu arkadaşın annesi amerikaya gelmek istiyor, vize randevusu aldı. Daha önce iltica eden birinin ailesinin vize aldığını duydunuz mu? Annesinin yeşil pasaportu var ve daha önce yurt dışına da çıktı. Mülakat esnasında bununla ilgili soru sorabilir mi? Annesinin başka çocuğu yok ve bekar. Teşekkürler
-
@Hope-Breaker %90 soru gelir.
-
Vize öne çekmek için şu saatler denemelisin diyeceğiz birşey varmı
-
@charon ne gibi bir soru gelir tahmininiz var mı
-
@Hope-Breaker yakininiz nasil abdye Gitti?
Yasal statusu ne?
Vs gibi.
Birinci derece yakini iltica edince ailenin turist vizesi almasi baya zorlasiyor onu soyleyeyim. -
@charon %100 katılıyorum. @Hope-Breaker arkadaşınızın annesi de potansiyel göçmen olarak bakılacaktır. Bu yıl kardeşim ve eşi mülakata girdi. Ben ve Babam yüzünden (Biz Amerika'da yaşıyoruz. Daha doğrusu babam Green Card'lı legal şekilde yaşıyordu, ben yaşamaya gelmiştim.) vize alamadılar. Pasaportlarında 2 tane Schengen vize (Avrupa da bir kaç ülke görmüşlerdi.) + Vizesiz yerlere giriş çıkışları çok olmasına rağmen alamadılar. Bu arada gerçekten de tatil için geleceklerdi, vize memuru 1. derece yakınların çok üstünden durmuş. Hatta sanırım benim yüzümden alamadılar. Ben legal olarak gelip AOS başvurusu yapınca sanırım uzun süredir içeride olduğumu gördüler diye tahmin ediyorum. Yani %100 ben mi neden oldum bilmiyorum ama benim yüzümden turist vizesinden oldular :( :( Neyse umarım arkadaşınızın annesi alır. Bu arada alırsa ve unutmazsanız mutlaka sonucu buraya yazın olur mu? Tşk.
-
Ankara en yakın ocak 2026 ayına veriyor randevu yeni başvuru yapacaklar için

İstanbul en yakın haziran 2026 ayına veriyor randevu yeni başvuru yapacaklar için

-
@Redbeard hocam onların red alma sebebi sizin green cardlı olmanız değil.
iltica sıkıntı baya çünkü iltica demek ülkeyi tamamen terketmek demek. Lotoyla green card alıp giden kişinin ailesine zararı olmaz.
tr ile baglar önemli. İş olur, daha önce gidilen ülke, meslek, gelir vs. genel bir profil var burada -
@T-C-Kubilay-Dikici ben annemler icin mayis 2026 dan kasim 2024 de cektim. Gun icinde cok kez kontrol ettim ama Turkiye saatiyle 13:30-14:00 arasi ve 22:30-23:00 daha cok acilmalara denk geldigimi soyliyebilirim. Kasim 2024 randevusu icin 16:30 civari (persembe) denk getirdim. 4 hafta ugrastim erkene alabilmek icin umarim sizde erkene cekebilirsiniz.
-
@Redbeard hocam benim annem 2 hafta önce oğlumu ziyaret edicem diyip 30 saniyede vize aldı. Ama kardeşim mayıs ayında wat vizesinden ret aldı. Ben yaşa bakıyorlar diye bir şey düşünmüştüm. Sonuçta arkadaşımın annesi de artık 50lerine gelecek
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum