@Duygu-Çelik, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
@tufank ilginiz için teşekkür ederim ama farklı kişilerden tahmin olarak düşünce öğrenmek istiyorum zaten kesin bir şey söyleyin gibi bir niyetim yok belki farklı kişilerin farklı düşünceleri vardır bir umut diye fikir alıyorum ediniyorum farklı şeyler öğreniyorum farklı biri yorum yapınca belki bir tahmini olarak danışmak en doğal hakkım ya da hakkımız teşekkürler
Burası WP ya da Telegram grubu değil ki her post atandan iddia tahmini yapar gibi kupon yorumu alasınız. Spesifik bir vize kategorisine ait insanların kendi süreçlerini de paylaşarak karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundukları, bilgi sahibi olmayanların ise okuyup bilgi ve fikir sahibi olduğu ya da süreçlerle ilgili tıkananların ilgili sorularının cevap bulduğu bir başlık. Tufan beyin de diğer arkadaşların da katkısı tartışılmaz ama kimse evliya değil, peygamber değil ki rüyasında bültenin gidişatı kendisine tebliğ edilsin. Bu konu başlığına mantıklı bir soru-cevapla katkıda bulunmayacaksanız ya da kendi sürecinizi paylaşamayacak kadar bile konuya uzaksanız tahminlerinizi de avukatınızdan alın lütfen. Aynı soruyu sonsuz döngüye girmiş komut istemi gibi sürekli post atmanın ne size ne kimseye bir faydası olmaz, boşuna mesaj kirliliği olur sadece.