Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@hope123 Erik-Jan Zürcher, bizim tarihi ve sosyolojik yapımızı bizdim tarihçi ve sosyologlardan daha çok araştırdı. Bu yüzden zamanın Başbakanı Abdullah Gül tarafından Üstün Hizmet Ödülü verildi. Erik-Jan Zürcher iyi seçim.

• @Programmer Evet kendisinin Türk tarihi üzerine başka detaylı kitapları da var. Ben Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 4. Sınıf öğrencisiyim. Kendisinin bu kitabını da Turkish Politics dersinde hocamız kaynak kitaplardan biri olarak kullanmıştı. Yakın tarihimizi objektif bir bakış açısından okuyup değerlendirmek bana güzel gelmişti.

• @hope123 Tavsiyeler icin tesekkurler!

• Ulusların Düşüşü - Daron Acemoğlu & James A. Robinson
    Dar Koridor - Daron Acemoğlu & James A. Robinson

• Buket Uzuner-New York Seyir Defteri

Önde gelen Türk yazarlardan Buket Uzuner'in, New York'da geçirdiği bir yılı anlattığı, yarı anı yarı gezi kitabı New York Seyir Defteri. Kitabı okurken siz de Buket hanımla beraber aynı restoranlara aynı mağazalara giriyor gibi hisssediyorsunuz. Alışılmışın dışında bir tarzı var. Amerika'ya tekrar gitme, turist olarak görme isteğim elbette vardı. Ama New York'u kesin görmeliyim dememin sebeplerinden biri de bu kitap.

• The 3 Body Problem by Liu Cixin - Dizisini Netflix de izledim ama bir de kitabini okuyayim dedim. Bu arada ayni yazarin iki kitabi daha var: Death's End ve The Dark Forest.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |