Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kitap Tavsiyeleri

Gündem ve Sohbet
86 25 3.1k 23

Benzer Başlıklar

• Yeni Bir Sesli Kitap Hakkında

Taşındı Gündem ve Sohbet seslikitap kitapöneri kitapdinle
    1
    1 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
    Y
    Merhabalar dostlar , Yeni bir uygulama çıktı. İçeriğinde çok güzel sesli kitaplar ve podcast’ler bulunuyor. Tamamen ücretsiz ve herhangi bir kayıt yaptırmanıza gerek yok . Benim en sevdiğim özelliği içerisinde reklam çıkmıyor ve kredi kartı bilgilerimide vermiyorum . Mutlaka tavsiye ederim . İsmi “KitapDinler” hem Android hem de Apple marketlerden şimdi hemen indirebilirsiniz . İyi dinlemeler . Sevgiyle kalın .
  • Merhaba Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Gündem ve Sohbet
    4
    0 Oy
    4 İleti
    321 Bakış
    haymatlos_H
    @iam-umut gitmenin yolları var ve anladığım tr de üniversite okuyup abd ye okul üzerinden gitme mevzunu sevmemişsin oradaki üniversitelere yaz kabul alırsan git orada oku
  • Türkçe sesli kitap bulmak için öneriler

Gündem ve Sohbet
    12
    0 Oy
    12 İleti
    837 Bakış
    Mine PreM
    https://kitaplarindili.ga
  • Kahve içmeye yeni başladım tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Gündem ve Sohbet
    96
    3 Oy
    96 İleti
    4k Bakış
    Ercan GeçginE
    @Amedh Eski sayfalar arasında bulup merak ettiğim bu kahve halen aynı kalitede ise bulup denemek isterim. Önerdiğiniz bir site var mı öğrenmek isterim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k