Kitap Tavsiyeleri
-
Su anda Michael Scott'in The Alchemyst adli kitabini okuyorum. Biraz hayal gucune dayali bir hikayesi var. Fantastik kurgu turlerini sevenlere tavsiye ederim.
-
Önerim Dostoyesvki Suç ve Ceza olur. Çokça kitap E kitap indir de de var.
-
Bir suredir kitap okumayi ihmal ettim 🥺
Cok yakinda yeniden baslamayi dusunuyorum. Birkac tane Goodwill den gecen haftasonu kitap aldim. Tanesi $1.50 idi. -
@MySea ben de hala Tanrının formülünü bitiremedim. İçim acıyor ama okuyamıyorum :( çok mutsuzum bu konuda.
-
@MySea Merhaba, eğer tarihi kitaplarla ilgilenirseniz bir tane dünya insanlık tarihini kapsayan bir de yakın çağ türkiye tarihini kapsayan bir kitap önerim olucak.
1- The Human Story: Our History, from the Stone Age to Today, James C. Davis
2- Modernleşen Türkiye'nin Tarihi, Erik Jan Zürcher -
@sigmoidalmammal Arkadaşın cevabı kahkaha attırdı. :)
-
@hope123 Erik-Jan Zürcher, bizim tarihi ve sosyolojik yapımızı bizdim tarihçi ve sosyologlardan daha çok araştırdı. Bu yüzden zamanın Başbakanı Abdullah Gül tarafından Üstün Hizmet Ödülü verildi. Erik-Jan Zürcher iyi seçim.
-
@Programmer Evet kendisinin Türk tarihi üzerine başka detaylı kitapları da var. Ben Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 4. Sınıf öğrencisiyim. Kendisinin bu kitabını da Turkish Politics dersinde hocamız kaynak kitaplardan biri olarak kullanmıştı. Yakın tarihimizi objektif bir bakış açısından okuyup değerlendirmek bana güzel gelmişti.
-
@hope123 Tavsiyeler icin tesekkurler!
-
Ulusların Düşüşü - Daron Acemoğlu & James A. Robinson
Dar Koridor - Daron Acemoğlu & James A. Robinson -
Buket Uzuner-New York Seyir Defteri
Önde gelen Türk yazarlardan Buket Uzuner'in, New York'da geçirdiği bir yılı anlattığı, yarı anı yarı gezi kitabı New York Seyir Defteri. Kitabı okurken siz de Buket hanımla beraber aynı restoranlara aynı mağazalara giriyor gibi hisssediyorsunuz. Alışılmışın dışında bir tarzı var. Amerika'ya tekrar gitme, turist olarak görme isteğim elbette vardı. Ama New York'u kesin görmeliyim dememin sebeplerinden biri de bu kitap.
-
The 3 Body Problem by Liu Cixin - Dizisini Netflix de izledim ama bir de kitabini okuyayim dedim. Bu arada ayni yazarin iki kitabi daha var: Death's End ve The Dark Forest.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum