F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@eko gözünüz aydın tebrik ederim 🙏
-
@eko tebrik ederim
-
Teşekkürler, sağ olun.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Bu ileti silindi! -
Herkese selamlar bugün Filipinlerde sağlık muaynemize girdik ben ve oğlumda herhangi bir problem çıkmadı ama eşimi balgam testine bıraktılar şimdi onun sonucu 2 ay sürüp süreç sonuna kadar yetişemeyeceği için farklı yollar aramaya başladım 20 Ağustos'ta olurda benim vizem onaylanırsa eşimi en hızlı nasıl yanıma alabilirim. Yada bu işlemleri eşimi Amerika'ya getirip orada devam ettirebilirmiyim.
-
@Bernur tebrik edrim darısı başımıza bizim çocuğumuz var resim götürsek yeter mi ben eski evrakları saklayamadım.ama bolbol resim var sıkıntı olurmu daha o aşamaya gelemedik ama yineden bir sormak istedim
-
@yasmin982 teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda alırsınız vizenizi 🙏 yani ne kadar eski kanıtlar sunarsanız o kadar iyi tabi ama sonuçta çocuğunuz var çok sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Eşiniz geldiğinde seyahat ettiniz mi? Ben gittiğimiz yerlerdeki rezervasyonlarımızı da göstermiştim hep onları da gösterebilirsiniz fotoğrafların yanında.
-
@gembruce tebrikler cok sevindim sizin adiniza
-
@Bernur tebrikler vizeniz hayirli olsun
-
@eko tebrikler vizeniz hayirli olsun
-
@ecom teşekkürler 😊
-
@ecom çok teşekkür ederim. tüm bekleyenlerin de en kisa sürede vizelerine kavusmalari dilegiyle.
-
Bu ileti silindi! -
Sizin pasaport kaç günde gelmişti benim randevum da sizin ki gibiydi
-
Bu ileti silindi! -
@ecom çok teşekkürler.
-
Merhaba arkadaşlar
Hiç covid 19 Aşı olmadıysanız 184 nolu telefonu arayarak yaşadığınız il veya ilçe müdürlüğüne gidilip stokta veya depolarda covid 19 aşısı yoktur diye belge alabilirsiniz yada özel hastanelerde tanıdığınız biri varsa Türkiye genelinde covid 19 aşısı yoktur diye yazı alabilirsiniz unganlar kabul ediyor
-
@osman-123 denediniz mi bunu
-
13 Ağustos ta sağlık muayenesi vardı bunu denedim kabul ettiler
-
Merhaba, biraz önce mülakatimi tamamladim. Vizem onaylandı. 4 yıllık süreç böylece tamamlanmış oldu. Buradaki herkese, sorularımı cevaplayan ve yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Vizesini bekleyen arkadaşlara başarılar ve bol şanslar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum