Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• 7 Ağustos 2024 te gelen mail
    Bunu sordunuz sanırım

• @MnAtac3106 merhaba,yenı hayatınız hayırlı olsun.once umarım her sey ıstedıgınız gıbı olur.sızden rıcam mumkunse turkıye de ıslemlerı yurutmenıze yardımcı olan avukat bılgılerını alabılır mıyım.esım abd vatandası ben tc vatandasıyım.vızem var ama abd de basvuru yapmak ıstenıyoruz green card ıcın burada da gocmenlık hukukunu bılen bır avukat bulamadık.yurt dırından gorustugumuz avukatlarda abd den basvurunun daha kısa sonuc verecegını bellırtmekte ama orada once 3 ay bekleme sonra da calısma ıznını ne zaman gelecegı bellı olmadıgı ıcın turkıteden basvuru bızım ıcın daha mantıklı gelmekte.konu ıcın bılgı verırsenız cok sevınırım.sımdıden tesekkurler

• @mamc nvc nin size documantarily qualified diye bir mail gondermis olmasi lazim ona dq deniyor. Nvc nin butun belgelerinizi onayladigini belirten ve konsoloslukta randevu beklediginizi soyleyen mail

• @Alihan-Demir tamam işte bu ayın 7 sinde geldi mail tahmini ne zaman görüşmeye çağırır Ankara
    Eşim vatandaş 2022 de başvurduk vatandaş olduğu halde bu kadar uzadı

• Bende ayni durumdayim bekliyoruz martta aldim o maili ben

• @mamc pd tarihine göre mülakat veriliyor dq ya göre değil ilk başvuru tarihiniz önemli

• @MnAtac3106 k bakmayın tekrar yazıyorum:( Türkiye'de sızın ıslemler ıcın yardımcı olan avukat ıcın bilgi vermenız mumkun mu?mesajım gozden kacmıstır dıye tekrar sormek durumunda kaldım.tesekkurler.

• @Hava, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Olkan-Oflaz-0 merhaba welcome letterdan sonra eve evrak mi yolluyorlar . 7 temmuzda nvc maili geldi bundan sonra takip etmem gereken birşey var mı?

Welcome Letter (Notice of Immigrant Visa Case Creation) ile birlikte size NVC Case Number ve Invoice ID Number gondermis olmalari lazim. E-maildeki adimlari takip ederek hesabinizi aktiflestirin. Hesabiniza istenilen belgeleri yukledikten sonra eger belgelerinizde eksik ya da hata yoksa Documentarily Qualified mesaji alacaksiniz. Ondan sonra da randevu tarihi bekliyorsunuz. Hesap olusturup istenilen evraklari yuklemezseniz randevu tarihi alamazsiniz.

• @Naerys, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Hava, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Olkan-Oflaz-0 merhaba welcome letterdan sonra eve evrak mi yolluyorlar . 7 temmuzda nvc maili geldi bundan sonra takip etmem gereken birşey var mı?

Welcome Letter (Notice of Immigrant Visa Case Creation) ile birlikte size NVC Case Number ve Invoice ID Number gondermis olmalari lazim. E-maildeki adimlari takip ederek hesabinizi aktiflestirin. Hesabiniza istenilen belgeleri yukledikten sonra eger belgelerinizde eksik ya da hata yoksa Documentarily Qualified mesaji alacaksiniz. Ondan sonra da randevu tarihi bekliyorsunuz. Hesap olusturup istenilen evraklari yuklemezseniz randevu tarihi alamazsiniz.

Bu arada, cevaplar verilmis size yeni gordum kusura bakmayin. Yine de yardimci olabilecegim bir sey olursa sorabilirsiniz. Iyi gunler dilerim. 🙂

• Herkese merhaba, benim sorum; Eşimin durumu şuan için gerekeni karşılıyor ama bu durum değişiklik gösterirse ve sınırda olursa, joint sponsor ekleme durumunda sürece herhangi bir negatif etkisi olurmu ? ya da süreci uzatırsa ne kadar uzar? Konuyla ilgili herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkür ederim

• @yakup-budakci merhaba konu uzamaz. zaten sizden NVC bu belgeleri isteyecek, eksikse eksik der joint eklersiniz. 1-2 hafta oynar

• @Uycleperdue çok teşekkür ederim. Şuan dosyamizin vize merkezine gonderildigi seklinde update oldu beklemeye devam ediyoruz bakalim.

• @lina IR vize gruplari icin dq tarihi diye biliyorum

• @Fatma-Antalya Tr de avukat kullanan pek kimse yok gibi forumda. Şahsen biz avukat olmadan yaptık , youtube da form isimlerini aratın, guideları bulup kendiniz yapabilirsiniz. Illa avukat tutmak istiyorsaniz Amerikadan tutmanızı tavsiye ederim. Lakin formları doldurmak çok ta zor değil. İyi şanslar

• @Burak-0 oncelıkle cevap verdıgınız ıcın cok tesekkurler.aynen bızde kendımız basvuru yapalım dıye dusunduk ama sponsor gerekmekte sponsorumuz var ama onun ıcın nasıl ılerleyecegımızı bılemedık,sponsora aıt gelır evrakları gerek gıbı seyler soylenmıstı ,dedıgınız gıbı youtube vıdeolarına detaylı bakayım sponsor ısı kafamı karıstırdı.tekrar tesekkurler ve bol sanslar: amınnn

• Herkese merhaba, bugün NVC den mail geldi ve yapmamız gereken ödemeleri yaptık. Sistem yoğunluğundan dolayı ödemelerin sisteme düşmesi 2-3 gün sürebilir yazıyordu. Ödemeler sisteme düştükten sonra istenen belgeleri yükleyip randevu tarihi bekleyeceğim, değil mi? Yoksa yapmam gereken ekstra başka bir şey varmı?

Teşekkürler

• @Fatma-Antalya sizi forumda görüyorum bir süredir. Size tavsiyem şimdiden en azından i-130 form gönderin zaten o ara uzun bir bekleme süreniz olacağı için diğer kısımları o zaman boşluğunda halledersiniz sponsorluk gibi. Çünkü i-130 kısmı en çok vakit kaybettiren aşama o yüzden bir an evvel başlayın

• galiba artik kimse interview letter almiyor.. bundan sonraki es vizeleri icin en az 1 yil bekleme ongoruluyor.. hepimize sabir diliyorum..🙏🏻

• @Naerys teşekkür ederim

• @Naerys çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz. Evrakları yüklüyorum. Adres bilgisi yazarken sistemden atıyor. Ama tekrar denicem.

Benzer Başlıklar

• 1589
  • 148
  • 16
  • 22
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |