Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.6k 953

• @zeynepebe, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. 3. Kez red aldım KCC üzerinden mail içeriği bu şekilde düzeltmem gereken bir şey var mı bilmiyorum o yüzden yazmak istedim tekrar mail göndermeden. Eşimin mail adresinden gönderirsek bir sorun olur mu asıl talihli dışında birinin maili olursa yani.
    Dear Sir/Madam

Have a nice day
    I will be in Vienna,Ausria in 2025. There are 3 of us, me, my husband and my baby. We have green passports. I kindly request your assistance in transfering my case to U.S.Embassy Vienna,Austria

Gereksiz detayların hiçbirine gerek yok. Sadece son cümle yeterli.

İstediğiniz herhangi bir mailden yazabilirsiniz. Mailin içeriğine CN, FN, DOB eklemeyi unutmayın yeterli.

• ⭐⭐⭐⭐

@eciskoec, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar arkadaşlar, 2 ana konuda sorum olacak. Bilen arkadaşlar yeşillendirirse çok mutlu oluruz.

1. KCC’den mülakatın Amerika’da olmasını talep edebiliyor muyuz? (Kastım AOS değil)
    2. Asıl kazanan dosyanın taşındığı yerde girip diğer aile üyesi Ankara’da girebiliyor mu? (Buna dair yorumlar vardı) Evet ise bunun talebini kcc dosya taşıma mailinde mi yapmalıyız? Ankara bu durumda da mülakat vermemezlik yapar mı?

Amerika derken güney Amerika ülkeleri ve Kanada’dan bahsediyorsanız evet oralarda da CP yapabilirsiniz.

Diğer konularda @Emre-Kurtulmuş cevap vermiş zaten. Ama 2.yi yapmanızı tavsiye etmem. Birçok kişi mağdur oldu bu yüzden. O yüzden her nereye taşıtırsanız ailecek tek seferde gidip vizenizi almaya bakın.

• @EzgiLera teşekkür ederim ☺️

• Merhaba forum da amerikada yapılabilecek meslekler tarzında yazdım fakat bulamadım link atabilecek var ise çok sevinirim teşekkürler bir de yaşı genç olan arkadaşlar için orada eğitim görmek değil de denklik sistemi ile orda nasıl bir yol izlemeliyiz . onun dışında eğitimden bahsetmeyecegim kimseye çünkü daha fazla maddiyat gerekli. fakat üniversiteden mezun olmamış olacağım daha oraya gidersem ne yapacağımı bilmiyorum .açıkçası biraz karmaşık yazdım kısaca ben hala üniversite okuyor gozukecegim ve orda yapabileceğim meslekler neler bölümü ona göre yazmak istiyorum teşekkür ederim pek anlatamadım demek istediğimi ama yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

• @Flight101 eşim de izmirli asıl talihli o zamanı gelince tekrar iletişime geçmek isteriz teşekkür ederiz.

• Dv2025 için ilk visa bulletin ne zaman yayımlanacaktı arkadaşlar?

• @lesnarhomie Ağustos ayında bildiğim kadarıyla. İlk mülakatlarda Ekim ayında olacak.

• Benim Ankara mülakat performansına hiç güvenim kalmadı direkt dosyayı taşıyorum bu hafta :/

• @sevdemimi hangi kanıya göre bu bilgiye vardınız ? sizin dediğiniz bilgiye göre o zaman temmuz ağustos gibi mülakat sırası bana da geliyor ??

• @10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sevdemimi hangi kanıya göre bu bilgiye vardınız ? sizin dediğiniz bilgiye göre o zaman temmuz ağustos gibi mülakat sırası bana da geliyor ??

Hocam bence hiç riske atma bir an önce dosya taşıma işlerine başla :)

• @10urdmn şu an 5700 mülakat gelmedi 6000 sonrası hiç mülakat alamadı halbuki geçen yıl 13000 kadat mülakat gitti çok iyimsersiniz gidişat çok kötü

• @Ben-Batur viyanaya taşımayı planlıyorsanız süreç boyunca iletişimde kalabiliriz.

• @rezanclz iletişimde kalabilmek için forum ne kadar da güzel bir yer değil mi?
    evet, ben de öyle düşünmüştüm ;)

• @gucarslan iletişimden kastım özelden bilgi alışverişi değildi 2nl maili vs alındığında haberleşmekti ya da sağlık raporunu vs almak için beraber hareket etmekti

• excel foruma baktımda dv2025 de excelde olanlar arasında şimdiden 60 küsür kişi dosyasını taşımış. Schengen bölgesine taşıyanlar iççin merak ediyorum mesela 20 tane viyana gördüm herkes schengen alabileceğine inanıyor mu keza dosya taşımak ile iş bitmiyor ya vize vermezlerse ne olacak ????

ALLAH tan temennim herkes zorluk çekmeden ABD vizesi alır inşallah. Ama dosya vize isteyen ülkelere taşıyanlar da yapacak birsey yok tasıdık artık verirlerse verirler vermezlerse gitmeyiz mi diyorlar yada vize alamadık diyelim mulakat yeri belirlendi birdaha nasıl değişecek baska bir yere.

Bana biraz risk gibi geliyor yani vizesiz ulkeler varken insan neden riske atar acaba vize alınmazsa herkesin B planımı var. Doğrusu korkutuyor insanı şansa bırakılacak iş değil gibi.

• ⭐⭐

@metinbeci selamlar, aslinda bende sizin soylediginiz sorundan dolayi hk ya tasidim dosyami. fakat suanda italya ya bir is seyahatim olucak. 2 eylul icin randevu aldim eger 1 yillik gibi bir vize verirlerse avrupada bir yere tasiyabilirim.

• @onuru Peki italya için schengen vizesi alabildinizmi 2 eylül konsolosluk görüşme tarihiniz mi yoksa (schengen için). İş içinde olsa avrupa çok zorluk çıkarıyor inşallah kolay geçer.

Aslında benim pasaportumda 4 ülke var 2si schengen vizesi 2si kapıda vize , rahat ol oğlum sana vize verirler diye kendimi rahatlatmaya calısıyorum ama içim içimi yiyorum ya eşime vermezlerse geri dönüşü olmayan bir süreç mi bu. Yani viyana x tarihe mülakat verdi ve scheng basvurumuzu yaptık vize vermediler ozaman tekrar tekrar mı schengen basuvurusu yapmalıyız yoksa dosyayı 2.kez baska yere tasımak oluyormu mulakat tarıhı belırlenmısken bana cok mumkun gibi gelmiyor mumkunde olsa hıc ama hıc basıt bır surec degıl kısa bır zaman ve baska yere tasısalar bıle konsoloslugun elıne dusmus olabılırız. kısacası bu kadar strese gerek varmı maskat - hongkong gıbı benzerı yerler varken oralarında garantısı yok ama bu kadar muallakta kalacagımızı sanmıyorum.

Viyana sanki etiketleşmiş yani 20 kişi taşıdıysa vardır bir bildikleri demekki orası daha kolay gibi düşünüyor insanlar yada birisi öncü oluyor oda onumu takip ediyor. çok iyi muhasebesini yapıp mantıklı olanı yapmak lazım

• Gelecek sene daha iyi olabilir bizden kazanan numaralar daha yüksek olabilir ve erkenden mülakat alınabilir tabi hep ihtimaller.ya da şanslı olup şimdi başaranlar gibi son bir ayda dosya taşıtıp mülakat alınabilir

• Türkiyede Türk olmak Dünyada Türk olmaktan daha zor. Ben Ankaraya güvenmiyorum gelecek senede Türklerden ziyade yabancılara öncelik verirler. Dosya taşıyarak strese ve masrafa girmeyi herkes gibi bizde istemiyoruz ama mecburuz para bir şekilde kazanılır ama bu fırsat birdaha gelmeyebilir.

• @metinbeci katılıyorum fırsat bi kere geliyo bu konuda her şeyi zorlamak gerekir sonra pişman olmamak kaydıyla

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k