Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@zeynepebe iletişime geçtiğiniz kişiler green passaport dediğiniz şeyin ne olduğunu bile bilmiyor mesela kalabalık yaratmayın mail içeriğinizde

• @Serapp bilgi için teşekkür ederim ☺️ peki ne gibi sebep tatil mantıklı bir sebep değil. Dil okulu olabilir ama gerçeklik payı yok. Forumda arama motorundan bakındım ama bulamadım yanlış aratmışsa olabilirim bilmiyorum.

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim ☺

• ⭐⭐⭐⭐

@zeynepebe Mesela sizin ya da eşinizin yaptığınız meslek dolayısıyla 2025 yılında orada bulunmanız gerektiği olabilir ilk aklıma gelen bu. Hadi gövde metni de yazayım 🙂
    Başka bir sebep bulursanız adapte edersiniz.

My name is ..... I have been selected in the Diversity Visa Lottery for the year 2025. Due to my work, I will be residing in Austria in 2025. Therefore, I kindly request that my case be transferred to the U.S. Consulate in Vienna for further processing.

I would greatly appreciate your assistance in this matter.

Thank you very much for your attention and support.

Best regards,

• Selamlar arkadaşlar, 2 ana konuda sorum olacak. Bilen arkadaşlar yeşillendirirse çok mutlu oluruz.

1. KCC’den mülakatın Amerika’da olmasını talep edebiliyor muyuz? (Kastım AOS değil)
    2. Asıl kazanan dosyanın taşındığı yerde girip diğer aile üyesi Ankara’da girebiliyor mu? (Buna dair yorumlar vardı) Evet ise bunun talebini kcc dosya taşıma mailinde mi yapmalıyız? Ankara bu durumda da mülakat vermemezlik yapar mı?
  • ⭐⭐⭐⭐

@eciskoec

1. amerikada aos dışında cp imkanı yok
    2. teknik olarak evet asıl talihli vizesini alırsa diğer talihliler daha sonra Ankaradan mülakat talep edebilir ancak ankara bu talebe olumlu cevap vermek zorunda değil

• @Emre-Kurtulmuş çok teşekkürler

• @Serapp teşekkür ederim emeğiniz için ☺

• @Serapp bu biraz da sans isi bence. Ben direkt seneye orada olacagim dosyami tasirmisiniz diye tek cümle yazmistim herhangi bir sebep belirtmeden, attiktan 12 saat sonra olumlu dönüs geldi, 1 hafta sonra teyit icin mülakat lokasyonum icin bilgi almak istiyorum dedim yeniden 12 saat sonra viyanada oldugu bilgisi geldi. bir de can demek yerine could gibi basit ama kibar tabir kullanip tek cümle halinde net mail atilmasi bir de isini bilen calisana denk gelinmesi gerekiyor

• @zeynepebe merhaba, i was planning go to vienna next year could you transfer my case to vienna? diye hic uzatmadan tek cümle ile mail atmayi deneyin basliga 0‘lar olmadan cn yazin en altina da isim soy isim dogum tarihi ve cn ekleyin gönderin bakalim olumlu bir dönüs alacak misiniz ben de bu sekil asiri sade bir sekilde kosul bildirmistim. Mülakatta konsolosluk neden tasidin diye sorarsa da net bir sey belirtmediginiz icin o an istediginiz beyani da belirtebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

Selamlar...Dosya taşıma ile ilgili attığım mailin formatını ve tam olarak yazdığım cümleyi aşağıda paylaşıyorum.

Mail Konusu: Case Transfering - Ad Soyad - Case No
    Mail metin kısmına aşağıdakileri yazdım
    Ad-Soyad
    Doğum Tarihi
    Case No

Subject: Case Transfering
    Mail Tarihi

Dear Sir/Madam
    I kindly request your assistance in transfering my case to U.S. Embassy Vienna, Austria.

Best Regards.

Ad-Soyad
    Case No
    Mail adresi

• @rezanclz çok teşekkür ederim böyle de deneyeceğim inşallah sizinki gibi kısa sürede olumlu dönüş alırım ☺

• @Flight101 teşekkür ederim forum iyi ki var gerçekten herkes bir yandan yardımcı olmaya çalışıyor ☺

• ⭐⭐⭐⭐

@zeynepebe, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. 3. Kez red aldım KCC üzerinden mail içeriği bu şekilde düzeltmem gereken bir şey var mı bilmiyorum o yüzden yazmak istedim tekrar mail göndermeden. Eşimin mail adresinden gönderirsek bir sorun olur mu asıl talihli dışında birinin maili olursa yani.
    Dear Sir/Madam

Have a nice day
    I will be in Vienna,Ausria in 2025. There are 3 of us, me, my husband and my baby. We have green passports. I kindly request your assistance in transfering my case to U.S.Embassy Vienna,Austria

Gereksiz detayların hiçbirine gerek yok. Sadece son cümle yeterli.

İstediğiniz herhangi bir mailden yazabilirsiniz. Mailin içeriğine CN, FN, DOB eklemeyi unutmayın yeterli.

• ⭐⭐⭐⭐

@eciskoec, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar arkadaşlar, 2 ana konuda sorum olacak. Bilen arkadaşlar yeşillendirirse çok mutlu oluruz.

1. KCC’den mülakatın Amerika’da olmasını talep edebiliyor muyuz? (Kastım AOS değil)
    2. Asıl kazanan dosyanın taşındığı yerde girip diğer aile üyesi Ankara’da girebiliyor mu? (Buna dair yorumlar vardı) Evet ise bunun talebini kcc dosya taşıma mailinde mi yapmalıyız? Ankara bu durumda da mülakat vermemezlik yapar mı?

Amerika derken güney Amerika ülkeleri ve Kanada’dan bahsediyorsanız evet oralarda da CP yapabilirsiniz.

Diğer konularda @Emre-Kurtulmuş cevap vermiş zaten. Ama 2.yi yapmanızı tavsiye etmem. Birçok kişi mağdur oldu bu yüzden. O yüzden her nereye taşıtırsanız ailecek tek seferde gidip vizenizi almaya bakın.

• @EzgiLera teşekkür ederim ☺

• Merhaba forum da amerikada yapılabilecek meslekler tarzında yazdım fakat bulamadım link atabilecek var ise çok sevinirim teşekkürler bir de yaşı genç olan arkadaşlar için orada eğitim görmek değil de denklik sistemi ile orda nasıl bir yol izlemeliyiz . onun dışında eğitimden bahsetmeyecegim kimseye çünkü daha fazla maddiyat gerekli. fakat üniversiteden mezun olmamış olacağım daha oraya gidersem ne yapacağımı bilmiyorum .açıkçası biraz karmaşık yazdım kısaca ben hala üniversite okuyor gozukecegim ve orda yapabileceğim meslekler neler bölümü ona göre yazmak istiyorum teşekkür ederim pek anlatamadım demek istediğimi ama yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

• @Flight101 eşim de izmirli asıl talihli o zamanı gelince tekrar iletişime geçmek isteriz teşekkür ederiz.

• Dv2025 için ilk visa bulletin ne zaman yayımlanacaktı arkadaşlar?

• @lesnarhomie Ağustos ayında bildiğim kadarıyla. İlk mülakatlarda Ekim ayında olacak.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |