Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba. Biz 5 kişi olarak grup randevusu almıştık. Bu randevudan 2 kişiyi seçerek yeniden planla diyorum. Karşıma fotoğraftaki gibi uyarı geliyor. Devam et tuşuna basarsam bu iki kişinin mevcut randevu tarihi direk iptal mi olur yoksa yeni tarih bulabilirsem ve onu seçip onaylarsam mı iptal olur? Yani yağmurdan kaçarken doluya tutulur muyuz? @crazycells
    randevu.JPG

• merhaba ben de bu işlemi yapmak istiyorum ama devam seçeneğini tıklarsam sorun olur mu bilemedim. Siz nasıl çözdünüz?

Bir de bireysel başvuru yapan arkadaşım sistemde boş yerleri görebilirken ben aynı boşlukları göremiyorum. Sizde de böyle bir durum oldu mu?
    Teşekkürler

• merhaba sorunuza yanıt alabildiniz mi ben de aynı işlemi yapmak istiyorum ama uyarı beni endişelendirdi

Benzer Başlıklar

• 44
  • 13
  • 51
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |