Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @samed1818 ikinci vize gorusmeniz nasil gecti acaba? Konsolosluktaki gorevli bahsettiginiz konu hakkinda bir yorum yapti mi?
    Umarim bu defa olumludur

• İstanbul için "seçilen lokasyon için randevu yok" olarak gösteriyor, Ankara için ise Temmuz 2025'te tarihler var.

Deneyen diğer arkadaşlarda da öyle mi?

Günler oldu bir tane tarih göremedim İstanbul için.

• @kaanvercetti Eger onaylanırsa pasaportunuz yazdiginiz otel adresine mi teslim ediliyor? Nereden teslim aldınız?

• Arkadaşlar merhaba

en dün DS-160 formumun koduyla birlikte kayıt olup tarih seçmek istedim J1 vizesi ile. Fakat sistem benden ödeme için kredi kartı bilgilerimi istediğinde SWT seçeneğini seçmeyi unuttuğumu fark ettim ve geri dönerek bu seçeneği düzelttim.

Tekrardan ilerlemeye geçtiğimde "Vize ücretini öde" sekmesinden ödeme sekmesine ulaştım. Burada da çok kez kontrol etmeme rağmen (panik haliyle ilk 1-3 saat sürekli kontrol yaptım ve sanırım sistem engel attı) ödeme yapmamı gerektiren bir ekran çıkmadı ve iki konsoloslukta da uygun randevu görünmüyordu. Fakat insanların randevu tarihi seçebildiğini görünce teknik bir problem midir diye size ulaşmak istedim.

Şu an gün içinde düzenli aralıklarla kontrol ediyorum ve randevu bilgisine, ödeme ekranına ulaşamıyorum. Ödeme yapamadım ve uygun randevu yok diyor her saat başı kontrol ediyorum ama çok zor hiç yok. Şu an nisanın dokuzu ve mayısın 22'sinde Amerika'da olmam gerekiyor. Sizce imkanı var mı bunun?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |