Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @guroltr tebrikler, bi ara viyana artik cevap bile vermiyordu ama sizin talebinizi ayni gün kabul etmisler. bu demek oluyor ki schengeni ya da yesil pasaportu olup hala tasiyamayan varsa viyanaya mail atabilir bilgilendirmeniz icin tesekkürler 🙂

• @Yaman-0
    Forumda Londra kelimesiyle arama yapmayı denediniz mi?

• @Yaman-0 sayfa 499 6. İleti

• @cebrailoz @cebrailoz teşekkür ediyorum, ama galiba oturum ihtiyaç var. Neyse bir Londra kalmıştı her yerden olumsuz cevap aldım! Galiba, kendi fikrim daha bir güzellik olucak 😁 kendimi avutmaya çalışıyorum!
    Ama gerçekten bir fikri olandan soruyorum hele @gucarslan yöneticiniz ne der, 50000 CN açıklandığına göre bu son mülakat mı oluyor, veya süreç daha devam eder mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Yaman-0 numaranız 68binlerde mi? Eğer öyleyse maalesef süreç sizin için geçenlerde açılan 50bin barajıyla bitti

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @erczmm yeni bir mail adresiyle kaydoldum hocam başka türlü çözemedim

• Merhaba herkese. Tayland'da mülakat tarihi verildi fakat zaman kısıtlı. Bütün belgeleri noterden onaylatacagim yarın ilk iş , apostil zorunlu mu Taylanddaki konsolosluk için ? Bilgi sahibi olan , daha önce Taylandda mülakata giren varsa yardımcı olursa çok makbule geçer. Zira apostil beklesem bu sefer sağlık muayenesi yetismeyecek. Telaştan allak bullak olduk. Ve birde banka dökülmelerim damgalı imzalı fakat imza sirkusu almadım , bu da sanırım sıkıntı yaratır ama net bir bilgi de bulamadım.

• arkadaslar bir kac konsoloslugun support uzantili mail adreslerine mail attigimda devamli us visa service desk oman dan cevap aliyorum. oman a aylar once mail atmistim - bunu nasil degistirebilir miyim acaba - bu nedenle diger konsolosluklara ulasamiyorum

• selamlar herkese. daha önceden sorulduysa kusura bakmayınız. greencard ile vizemi aldım eylül 22 expire tarihi olarak gözüküyor. bu tarih sadece ülkeden çıkmam için gereken son tarih mi yoksa oraya gidip belgelerimin gelmesini falan da hesaba katmalı mıyım?

• @BERAT-0 Merhaba. İmzanızda sağlık randevunuz 22 Mart gözüküyor. 22 Eylül itibarıyla giriş yapmış olmanız gerekli.

• peki teşşekkür ederşm. belgelerimin gelme süresini hesaba katmama gerek yok o zamn

• @Kerem-Turgut merhaba. [email protected] adresine mail atmayı denediniz mi? Bu konudan muzdarip çok kişi vardı muhakkak yazılmıştır daha önce. Canlı destek de yardımcı olabilir.

• @BERAT-0 sağlık raporunuzun süresi dolmadan giriş yapmanız gerekiyor. Sonra çıkış yapabilirsiniz.
    Göçmen olduğunuz için giriş çıkış süreleri önemli. Belgelerinizin geliş zamanından tam olarak neyi kastettiğiniz anlaşılmıyor.
    Forumdaki arama butonundan ABD'de kalış sürelerini, vs incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.
    Uğraşıp almışsınız. Konuyla ilgili cevaplar vardır mutlaka. Başarılar diliyorum.

• Bu ileti silindi!

• @Emre-Kurtulmuş yani 7000 kadar süreç bitti mi?

• @Emre-Kurtulmuş duzeltim 68XX, 7000 kadar olan dosyalar icin de surec bitti sayilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@stigal @BERAT-0 Sağlık muayenesinde size verilen zarfın üzerinde giriş yapabileceğiniz en geç tarih yazıyor.

22.09.24 yazıyorsa zarfta, ABD’ye en geç 22.09.24 yerel saat ile 23:59’da giriş yapmanız gerekiyor. Bahsi geçen tarih ve saate kadar girmez iseniz hakkınız yanacak

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |