Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba re- entry başvurusunda, parmak izi verme sürecinden sonra amerikayı terkedebilir miyim yoksa sürecin tamamen sonuçlanması mı gerekir ? acilll cevap lütfen

• ⭐⭐⭐⭐

@nefess Gidebilirsiniz . Teslim yeri önemli Teslim yeri neresi Abd adres mi Konsolosluk mu ? Önemli hatırlatma : 1. Eğer teslim süresi 6 ay dan uzun olma durumunda 6 ay dolmadan USA giriş yapmanız lazım . 2. Başvuru ve Parmak izi süresi arası bir iki haftada tamamlamanız imkansız. Planlamanızı iyi yapın.

• teslim yeri abd .Başvuru ve Parmak izi süresi arası 3 ay yeterli olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@nefess, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

teslim yeri abd .Başvuru ve Parmak izi süresi arası 3 ay yeterli olur mu ?

Bazen uzun sürebilir. Eskiden 1 seneyi bulduğu oldu. Korona nedeniyle uzun sürüyordu. Ancak süreler biraz daha kısaldı. Size tavsiyem başvuruyu yapıp ,Onay notice dökümanı ve text geldikten sonra Türkiye’ye dönmeniz yönünde . 8 ay üzerine Abd ‘ye gireceksiniz. Bundan sonraki girişlerde umarım fazla sıkıntı yaşamazsınız . Re Entry Siz teslim alacaksınız. Birine teslim etmiyorlar. Bu belge yarı pasaport niteliğinde .

• Yasaklı

@nefess parmak izi verdikten sonra cik 180 gun olmadan geri don 1 hafta kal geri 180 gun olmadan geri don .ilk basvuru ile parmak izi arasi genelde 4 hafta surer bazilarininki 6 hafta .uscis e sen ilk basvurunu yaptiktan cargocuda teslim ettik teyidini verdikten sonra abd disina cikabilirsin biometrics icin yine geleceksin.

• Yasaklı

@nefess genelde 4 hafta bazen 6 hafta covid donemini salalyin

• Merhabalar re entry permit onaylandıktan nekadar süre içinde adrese gelir yada nasıl isteye biliriz

• Yasaklı

@49leon 16 ay ilk başvuru tarihinden sonra eline ulaşma tarihi

• Yapmadım.
    @mine9119

İşin komiği re entry permiti teslim edememiş USCIS. Şaka gibi bir durum. Posta teslim edememiş diyor. Tekrar başvurdum ama tahmini olarak 1 ayda cevap veriyorlarmış. Abdden yakınım postayı açınca fark ettim. Sistemden permit hazır basıldı yollandı deyince olay tamam sandım. Önce ilk bir onay kağıdı geliyor, o kağıtta permit iniz gelecek diyor. Bu aşamada online olarak takibi bırakmamak gerekiyormuş. Özellikle postayı siz teslim alıp kontrol etmiyorsanız.

Özetle re entry permiti kullanamayacağım sanırsam.

• Arkadaşlar part 1 de class of admission diye bir kısım var oraya ne yazmamız gerekiyor acaba

• Merhaba. Başvurumu yaptıktan 2,3 gün sonra 8 Temmuz da uscis sms yollayarak başvurumun ellerine ulaştıklarını söyledi ve para çekimi kartımdan gerçekleşti 13 Temmuz da posta tarafıma ulaştı. Ve ardından 17 Temmuz da posta kutuma randevu bilgilerimin bulunduğu posta geldi. Fakat bu süreçte tarafıma hiç mail iletilmedi. Bu normal midir? Yoksa mail adresimi ben doğru yazdığım halde kendileri yanlış yazmış vs olabilir mi? Bu bahsettiğim süreçte gelen posta ve sms lerden sonra mail de gelmesi gerekiyor muydu? Eğer gelmesi gerekiyorsa ve bana gelmiyorsa mail için nasıl bir yol izleyebilirim. Çünkü şu an oturduğum adresten türkiyeye taşındığımda bura ile bir bağım kalmayacak. Şu an kullandığım telefon da usa ait bir numara. Döndüğümde tr hattımı kullanmaya devam edeceğim. Yani hem telefon numarasına hem de ev adresiyle iletişimi kaybedeceğim için sormak istedim. Randevum 25 Temmuza verildi bu arada süreç beklediğimden çok hızlı bir şekilde ilerledi.

• Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

@duygusen Tesekkurler deneyiminiz icin Allah yardimcisi olsun.Konunun anlasilirligi acisindan arkadasiniz green card li mi 131 surecinden once yoksa degil mi yani hala green card alma asamasinda ve bu 131 advance parole mu ? cunku ikiside i 131 diye geciyor ve advance parole olan 8 ay travel permit olan 16 ayda tamamlaniyor surec

• @pinkycsm merhaba, ne randevusu, biometric mi?

• @sunny evet biometric randevusu

• @pinkycsm Bana süreç içinde hiç mail gelmedi, virtual mailbox kiralayıp , USCİS ile adresinizi oraya çevirirseniz iletişim o adres üzerinden yapabilirler. Uzaktan size gelen postaları görürsünüz ama travel document teslim etmezler diye biliyorum

• Reentry permit sahibi olup Abd ye 1-2 sene giris yapmadigimizda onceki kalis surelerimiz yaniyor mu? Vatandaslik icin kalis suresi hesaplanmasi acisindan soruyorum.
    @crazycells .

tesekkurler.

• Yasaklı

@heycan ipostal

• @sash 1 sene içerisinde 6 aydan daha fazla Amerika dışında kaldığınız anda vatandaşlık için gereken süre resetliyor

• @sunny, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

@sash 1 sene içerisinde 6 aydan daha fazla Amerika dışında kaldığınız anda vatandaşlık için gereken süre resetliyor

yanlis biliyor olanilirmisiniz?
    benim bildigim 6 aydan fazla yurtdisinda kalinca resetleniyor , 1 sene icerisinde 6 aydan fazla degil . bu yuzden 6 ay dolmadan giris cikis yapan cok kisi var.
    en bilgili @crazycells olsa gerek bu konuda

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |