Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 2025 talihlisi olarak Ekim ayı gelmeden , dosya current olmadan dosyamı japonyaya taşıyabilir miyim ? Ve Japonya ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi . Şimdiden teşekkürler!

• Bende 2025 kazananıyım 21 bınlerde yım dosya taşıma düşünüyorum okuduğum kadarıyla 2025 kazananları suanda baslayabılıyor dosya taşımaya doğrumu anladım nasıl taşıyorsunuz bılgı alabılırmıyım

• Merhabalar öncelikle. Sıra numaram 3xxx ankaradan tahmini ne zaman mülakat alabilirim ? Mülakatı sorunsuz geçebilmem için ne gibi hazırlıklar yapabilirim? Ds260 formunda yurtdışı sorusuna çıkmadım dedim fakat sonradan hatırladım 2 yıl önce kimlikle Kıbrıs’a gidip gelmiştim günü birlik bunu belirtmem ya da düzeltmem gerekiyor mu ? Teşekkür ederim.

• @Kenshin-himura Merhaba, Japonya konsolosluğunun oturum isteyip istemediğini forumda biraz araştırma yaparak öğrenebilirsiniz. Oturumunuz varsa veya Tursit vizesi ile kabul ediyorsa KCC aracılığıyla taşıyabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar dosyamı Hong Kong a taşımak istiyorum oturum isteyip istemediğinden emin olamadım bilgisi deneyimi olanlar lütfen fikrinizi belirtir misiniz

• @gulcaner merhaba. Okuduklarınız doğru, süreç başlamadan dosyanızı taşıyabilirsiniz. Başladıktan sonra da Current olana kadar aynı şekilde KCC üzerinden taşıma yapabilirsiniz. Current olduktan sonra ancak elçilikler aracılığıyla taşıma yapabilirsiniz. Daha sonraki sorularınıza yanıt alabilmek için lütfen imzanızı oluşturun.

• @brkkrmz27 merhaba. Geçmiş senelerin Excel tablolarını incelerseniz tahmini bir tarih elde edebilirsiniz. Mülakata hazırlanmak için bu başlığı ve geçmiş mülakat deneyimleri sayfalarını okumalısınız. Formu mülakat maili aldıktan sonra güncelleyebilirsiniz. Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar öncelikle. Sıra numaram 3xxx ankaradan tahmini ne zaman mülakat alabilirim ? Mülakatı sorunsuz geçebilmem için ne gibi hazırlıklar yapabilirim? Ds260 formunda yurtdışı sorusuna çıkmadım dedim fakat sonradan hatırladım 2 yıl önce kimlikle Kıbrıs’a gidip gelmiştim günü birlik bunu belirtmem ya da düzeltmem gerekiyor mu ? Teşekkür ederim.

Ankaradan ne zaman mülakat alacağınız belli olmaz. Ekimde de alabilirsiniz (pek sanmıyorum ama), sonraki sene Eylülde de alabilirsiniz (evet, mümkün). Ki bu mülakat aldığınız senaryo için geçerli. Mülakat alamayabilirsiniz de (daha önce örnekleri var), her şeye hazırlıklı olmakta fayda var. Mülakatlar başlamadan çıkarım yapmak pek mümkün değil maalesef.

Mülakat aldıktan sonra ilgili kısmı formunuzda güncelleyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar dosyamı Hong Kong a taşımak istiyorum oturum isteyip istemediğinden emin olamadım bilgisi deneyimi olanlar lütfen fikrinizi belirtir misiniz

Arama kısmına Hong Kong yazıp karşınıza çıkan mülakat deneyimlerini okumayı denediniz mi? Bilgisi deneyimi olanlar çoktan yazdılar çünkü.

• @EzgiLera okudum evet forum ailesine sonsuz teşekkürler

• Herkese merhabalar, forumda 4-5 sayfa önce biraz bahsedilmiş, Bükreş Romanya konsolosluğuyla alakalı bir soru sormak istiyorum. İstatistikleri iyi görünüyor bana göre. Yakın da bir ülke olduğu için Romanya'yı düşünüyorum KCC üzerinden. Orası oturum izni şartı arayan bir yer mi, daha önce oraya dosya taşıyıp mülakat alabilen oldu mu hiç. Teşekkürler şimdiden.

• @cemal1153 dv2024 talilhlilerinin dosyalarini oturumsuz aldilar fakat bu yeni sürecte oturum sorabilirler risk size ait

• @cemal1153 iki senedir current olduktan sonra konsolosluk kendisi taşıdı ama kcc aracılığıyla taşırsaniz isteyip istemeyeceği malesef konsolosluk inisiyatifinde olabilir

• @rezanclz oturum isterlerse nasıl bir yol izlemeliyiz

• @fahriakc forumda bulamadım çok karışık 😕

• @brkkrmz27 kimlikle gittiğinize göre kuzey kıbrısa gittiğinizi varsayıyorum. Amerika, kuzey kıbrısı tanımıyor. Bu yüzden orayı yurtdışı saymıyor. Bir şey yapmanıza gerek yok.

• @Kenshin-himura arama kısmına Japonya yazın , Japonya ile ilgili yazılmış tüm deneyimler çıkar.

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27 hiçbir sorun olmaz, 6 sene yaşadım orada bir çok kezde pasaportla girip çıktım hiçbir sorun olmadı göçmen vizesini alırkende daha önce göçmen olmayan vize alırkende

• @MMT teşekkür ederim

• @BeHumble merhaba biz Bükreş'e taşıttık dosyamızı. İstatistiklerine bakarak bu kararı verdik. AP ye dosya bırakmaması, reddedilen dosya sayısını 2-3 ü geçmemesi ve süreç başlangıcında oldukça yüksek sayılarda mülakat vermiş olması cesaretlendirdi. Bir yerlerden mülakat süreciyle ilgili ipucu bulmaya çalışıyorum ancak henüz başarılı olamadım. Sizin böyle bir düşünceniz varsa ve bilgi bulabilirsek paylaşalım lütfen 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |