Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
@mesut1905 Mesut Bey size dün akşam da aktardım işlemleri nasıl yaptığımız konusunu. Size defalarca giriş yapamayın sistem randevuyu alamayabilir dedim ama dinlemediniz. Bundan dolayı da alamamış olabilir size o an denk gelmemiş de olabilir. Bunu daha fazla uzatmayacağım. Şimdiye kadar 100 randevudan fazla öne taşıma hizmeti verdik sadece 1 kişide sorun yaşadık. Kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Siz de kendim aldım randevumu ücretimi iade edin dediniz ve iade işlemini de hemen o an başlattık zaten. Biz garanti veriyoruz ve hiç kimseden hak etmediğimiz bir ücreti almadık, bundan sonra da almayız. Instagram'daki son paylaştığımız posta bakarsanız kaç kişiye randevu almışız görebilirsiniz. Bunun haricinde de var bu arada ama bir postta 10 görüntü sığdığı için ancak bu kadar paylaşabildik. Biz kendimize göre siz kendinize göre haklısınız. Saygı duyuyoruz ve vize mülakatınızda başarılar diliyoruz.
-
F Ferhat ŞENER bu başlıktan bahsetti
-
Değerli forum üyeleri,
Rushvisasnow Vize Randevusu Öne Alma Hizmeti kaldığı yerden devam etmekte...
Vize randevu tarihlerinde oluşan yoğunluktan dolayı bir süre ara vermiştik, ama sistemin düzelmesi sonrası Rushvisasnow hizmeti kaldığı yerden devam ediyor, ilgililerin dikkatine!
-
Merhaba, Rushvisasnow ile öne çekme değil ama istediğimiz tarihe randevu almamız mümkün mü? yani ben yazın yurt dışına çıkacağım, haliyle de vize görüşmesine ondan sonra girmek istiyorum, eylül ayına randevu almak mümkün olabilir mi?
-
Sayın @lavender evet bu mümkün ,
bana ulaşabilirsiniz.
[email protected] -
@lavender mailden ve whatsapptan yazdım ama neden ulaşılamıyor anlamış değilim :)
-
@crazycells Mail adresinizden ve whatsapp'tan size ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadım size.
-
Sayin @YÜKSEL-0 bey , WhatsApp mesaj kutunuzu kontrol edin yazdım size .
-
son durum nedir? program kesinlikle 3 ay içine randevu bulabilir diyebilir miyiz?
-
Annem icin 5 gun sonrasina randevu aldi Salih Bey. Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin.
-
@Rushvisasnow Red almış randevularda yardımcı olabiliyor musunuz? Manuel kontrol ettiğimde 1 gün bile geriye çekemedim.
-
Merhaba, formu doldurup bir not bıraktım servisi almak istediğime dair . Eğer dönüş yaparsanız sevinirim. @Rushvisasnow
-
Salih Bey sizinle whatsapp üzerinden sesli iletişim kurmuştuk daha önce birçok konuda açıklayıcı ve yardımsever yaklaşımınız olmuştu. Daha sonra tarafınıza saat farkı olabileceğinden dolayı mesaj atarak tekrar ulaştım fakat sohbetimiz, sohbet geçmişinizde gerilere düşmüş olabilir sanırım bu yüzden bir dönüş sağlayamadığınızı düşünüyorum. Buradan özel mesaj yoluyla veya whatsapptan tekrar irtibat kurabilirsek çok sevinirim.
-
@Rushvisasnow hizmet devam ediyor mu acaba whatsapptan yazdım ama geri dönüş alamadım mesajım aşağılarda kalmış olabilir geri dönerseniz sevinirim.
-
@quikless evet yardımcı olabilirim .
-
@Rushvisasnow, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@quikless evet yardımcı olabilirim .
Nasıl? Red aldığını beyan etmiyor musunuz? Sorun olmuyor mu?
Yoksa başka ülkeden alınca sıkıntı yok mu? -
Whatsapptan dönüş alamıyorum şuan işlem yapıyor musunuz? Yaklaşık bir ay önce bilgilerimi verdim fakat bir geri dönüş alamadım
-
hizmet devam ediyor mu acaba
-
@Rushvisasnow hizmetiniz devam ediyor mu?
-
WhatsApp üzerinden yazdım ama dönüş yok. Şu sıralar çalışmıyorlar sanırım.
-
Topllu açılma oldu . Acil girip alın.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum