FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
Sistem yine güncelleme oldu 5 Temmuz
-
@ahmetyorulmaz inşallah önümüzdeki hafta süreciniz bitmiş olur 🙏🏻
-
08 Ocak 2024 tarihinde girdiğimiz sağlık muayene süresi bugün çok şükür bitti :-)
bir dertten daha kurtulduk gibi , hayırlısı ile 30 eylülü'de görebilirsek büyük bir dertten daha kurtulacağız umarım.
2200 küsürlü bir CN'ye sahip olmanın verdiği mutluluğu ve heyecanı yaşadık derken( 1 sene önce) geldiğimiz durum'a gülsem mi? ağlasam mı ? ne desem bilemiyorum.Eşim ve küçük oğlum vizelerini aldılar, ilk girişlerini,tatillerini yapıp geldiler :-)
ağırlıklı olarak; aile olanlara yapılan( ben böyle düşünüyorum) bu asalak muameleyi düşünmekten vallahi sinir sistemim alt üst oldu.
artık 30 eylül gelsinde ne olacaksa olsun kıvamındayım. bekleyen arkadaşlara da çokça sabır diliyorum. -
@serkanylmz tekrardanmı muayene oldunuz
-
yok hayır , ironi yaptım :-)
Bu CN ile 30 eylül'e kadar da vizemizi alamazsak üzerimdeki yük tamamen kalkacak :-) -
Bu gün kontrol ettiğimde 10temmuz güncelleme oldu
-
@ahmetyorulmaz Benim de Konsolosluk sitesinde son güncelleme tarihi 10 Temmuz görünüyor. Sanırım bu güncellemelerin pek bir anlamı yok. CEAC’de hala 4 Mart ve konsolosluk sitesindeki tarihte defalarca güncelleme olmasına rağmen hiçbir gelişme yok.
-
@smyrna16 seninki hangi vize turu
-
@gur-sha İmzasında yazıyor, IR1 vizesi.
-
@Fırat-ERKAL, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
Eveg sonradan gordum suanda dv yani green kart idari islemlerine baktigindan R1 vize idari islemleri gecikme oluyor green kart ap ler bittiginde bu vizelerde hızlanma oluyor
-
@gur-sha Onlar ne zaman bitecek kim bilir, beklemekten başka yapacak şey yok gibi.
-
@smyrna16 30eylul son tarih
-
@Fırat-ERKAL, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
sizin ap uzun surmus ne durumdan ap ye kaldiniz
-
@ATS16 green kart kazandiysaniz 30eylulden sonra yaniyor diye biliyoruz yalnismi biliyoz
-
YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Sorunuz ile ilgili cevabım ise evet doğru biliyorsunuz, DV2024 kazananları için son gün 30 Eylül 2024 mesai bitimine kadar
-
@gur-sha evet doğru bana gelen mailde 30 eylül son gün yazıyor .sonra kesinlikle greencard vizesi verilmeyecekmis
-
arkadaşlar herkese merhaba .benim ap'ye kalmam 6 ay'i geçti . sizde durumlar nasıl. sağlık raporumun zamanı geçti ve hala sonuçlanmadı ve geri dönüş yapılmadı. sizde durumlar nasıl herhangi bir değim var mı ? attığınız maillere cevap veriyorlar mı veya aradığınız açan var mı telefonu?
-
Benimde üç ayı yeni geçti ne maillere dönüş var ne başka birsey hala bekliyoruz ne zamana kadar bekleriz muamma @mehmet80
-
@MyLife-0 sizin green kartmi vize turu
-
green card @gur-sha
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum