Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Riethian genel bı sıkıntı var ankara buyukelcılıgınde bır kac yıldır. yabancılara daha fazla hızmet verıyor. hadı gocmen olmayan vıze turlerıne gıden gerı gelmıyor gozuyle bakıyorlar bı nebze anlıyorum ,gocmen olan vıze turlerıne ne kasıtları var anlamadım gıttı hala.ınsanlar kacak gelmek yerıne yasal yollardan gelıyor. zaten uzun bır surec , kacak gıdene calısma ıznı , yasal yollarla gelemeye calısana bekleyın sız. zaten cok uzun ve zorlu bı surec. vıze bultenı, brokrası, bırıken dosyalar bır de mulakat ıcın uzun bekleyısler. catır catır vıze veren , mulakat veren buyuk elcılıklerde ıs yogunlugu yok mu. valla dv talihlileri excel tablosunu gordukce ben bıle kahroluyorum.baska buyuk elcılıkler 20 bınlere mulakat verıyor ankara 7-8 bınlerde yanlıs hatırlamıyorsam.

• @halilarda60 hayırlı olsun. bol sabırlar .herkese dedıgımız gıbı safak saymayın.hayatınıza devam edın. zaman bı sekılde akıyor

• ⭐⭐

@deckerloki Valla bütün ortadoğu bizim üzerimizden geçiyor sanırım :)) Anlamadım gitti. Bizim beklememizin veya süreçlerimizin kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum. Umarım artık bu süreçler olağan ve daha insani sürelere iner. Eb3vize'den Orçun Bey USCIS'in Ankara ve Katar'da açacağı ofislerin Ankara'nın elini hafifletip diğer süreçlere doğrudan etkisi olacağını belirtmişti. Bekleyip göreceğiz.

• @deckerloki teşekkürler. önemli olan sıraya girmek, gerisi geçip gider bir şekilde. sizin de süreciniz hayırlı olsun.

• Merhaba arkadaşlar sizce bu ay vize bültenin de eb3 other kategorisi ilerler mi ? Bir de mali yıl Eylül mü Ekim mi acaba ? Mali yılda umarım iyi bir ilerleme olur DQ Mart ayında oldum 2022 benim hala bekliyoruz 2021 de başladı benim başvuru 3,5 sene olacak neredeyse

• @halilarda60 tesekkurler👍🏻

• Agustos 2024 Visa Bulletin aciklanmis.

• ⭐⭐⭐⭐

Ağustos 2024 Vize bülteni yayımlandı. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2024/visa-bulletin-for-august-2024.html

Other Workers ve 3rd kategoriler için her iki tablo da tarihler değişmemiş. Sadece Hindistan A ve B tablosunda her 2 vize kategorisi için de 1 ay ilerlemiş 🙂 Onlar için büyük bir gelişme.

• @tufank sabit kaldi 👏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@btek14 evet bu arada EB3 için olan açıklamayı "Eylül 2024" bülteni için de tekrarlamışlar. Eylül zaten en sıkıntılı bülten. Onu da sabit şekilde atlatırız diye düşünüyorum.

As readers were informed in Item D of the July 2024 Visa Bulletin, demand and number use has remained high in the EB-3 visa category. Although retrogression has not been necessary for August, it will likely be necessary to either retrogress the final action date or make the category “Unavailable” in September. This situation will be continually monitored, and any necessary adjustments will be made accordingly.

• @tufank evet ayni dusuncedeyim. bu sekilde kalsin zaten October bulteni asil onemli bizler icin.

• @btek14 sizce Ekim ayın da nasıl bir ilerleme olur eb3 other için

• @Duygu-Çelik hepimizin beklentisi ciddi bir ilerleme olacagi yonunde. tarih verip yanlis yonlendirmek istemem ama soyle 7-8 ay bir ilerleme ile baslanirsa sasirmam. diger bilgilere bakmadan cok sig bir sekilde bir rakam bu. vize sayilari AOS falan derken cok daha baska bir analiz / on goru yapilabilir, @tufank sagolsun ciddi sekilde takip ediyor.

• @btek14 İnşallah dediğiniz gibi olur benim PD 2022 yılında umarım bir mucize olur yoksa beklemeler uzayacak

• @Duygu-Çelik insallah. PD tarihi en eski durumda sizin gibi gorunuyor su an forum icinde, umarim sizle baslayan surec herkesin en hizli sekilde green card almasi ile sonuclanir.

• Herkese selamlar, kafama takılan bi konu vardı fikirlerinizi merak ediyorum. Şu anki gidişat ile I-140 onaylanana kadar pd tarihimizin corrent olması pek muhtemel gözükmüyor. Bu durumda I-140'ı acil bir şekilde halledip randevumuzu alabilmek için premium processe 2500 dolar ekstra ödeme yapmak ne kadar mantıklı? Ben mi yanlış düşünüyorum fikirlerinize açığım. İyi günler dilerim.

• @desskhalifa

Eğer Premium Processing yapılmazsa 15 gün yerine 6 aydan uzun sürüyor. Evet bu Ekim'de (mali takvim yılı başlangıcı) current olma ihtimali yok ancak 2025 Ekim'de olabilir. Bu yüzden PD'i şu anda almış olanların yapmasında fayda olabilir olası bir Current'ı kaçırmamak adına.

• ⭐⭐

@desskhalifa I-140 şu anda normal tamamlanma süreci ortalama 8 ay. Burada LC onayından sonraki vize bültenine bakıp karar vermek gerekecek. İyi yanı premium process'i istediğiniz zaman devreye sokabilmeniz. Atıyorum I-140 başvurusu üzerinden 3 ay geçti ve vize bülteninde ilerleme oldu. Anında devreye alabilirsiniz. Muhtemelen ben de bu yolu izleyeceğim duruma göre.

57386b30-dc95-414d-bdd2-3c0241722997-image.png

• @desskhalifa yanlış bir bilgi vermek istemem. Bu konuda Tufan Bey'in de teyid etmesini beklemenizi tavsiye ederim ancak, sürecinizi BDV'den başlatacak olursanız onlar ödeme planına premium process i dahil ediyor. Bildiğim kadarıyla BDV'ye "2500 dolar eksik ödeyim duruma göre premium process e karar verirsem onu ekstra öderim" gibi bir seçenek sunmuyorlar sanırım.

• @Riethian I140 gönderildikten sonra premium yapabileceğimizi bilmiyordum güzel bir detay oldu benim için.

Benzer Başlıklar

• 1
  • 2
  • 4
  • 5195
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |